Lütfen yarımcı olun, fikirlerinize ihtiyacım var

vhki8484

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
215
42
13
16 haziran kalp durması sebebiyle zorunlu kürtaj.
31 temmuz-5 ağutos ilk regl
27 ağustos-1 eylül ikinci regl
(Normal regl döngüsü 30-32 gün sürerdi bu sefer oldukça erken oldu, kürtajın etkisi olabilir diye düşündüm)
8 eylül beta 6.18
10 eylül beta 6.07
kimyasal mı yaşıyorum ne oluyor bilemiyorum ? çok yoruldum, çok korkuyorum ya anne olamazsam ya sürekli kaybedersem böyle bilemiyorum ne yaşadığımı bile bilemiyorum. yardımcı olun lütfen.

Cnm kurtaj ustunden baya gecmis ve iki gunde betanin ya artmasi gerkiyordu hamilelik icin yada azalmasi gerekiyordu kimyasal icin sifirlanmasi gerek doktorunla gorus bnce

Cnm kurtaj ustunden baya gecmis ve iki gunde betanin ya artmasi gerkiyordu hamilelik icin yada azalmasi gerekiyordu kimyasal icin sifirlanmasi gerek doktorunla gorus bnce
beta değerinin ilk gebelikle bir bağı olamaz gibi. Yeni gerçekleşen bir gebelik ise kimyasal mı yaşıyorum şu an anlayamadım ben de bir şey

Ben ağustosta kimyasal geçirdim. Betam 5 günde sıfırladı ve regl oldum. Benimde 6.88 çıkmıştı regle 1 yada 2 gün kala yanlış hatırlamıyorsam.

beta değerinin ilk gebelikle bir bağı olamaz gibi. Yeni gerçekleşen bir gebelik ise kimyasal mı yaşıyorum şu an anlayamadım ben de bir şey
Kimyasal olsa sifirlanirdi cnm degerin aslında şöyle bir şey var kürtajın kaçıncı haftannda olduğunu bilmiyorum ama normalde hamile olan insanlarda o beta değerinin düşmesi birkaç ay alıyor senin değerin çok yüksek değil tamam beşin üzerinde ama hamilelik değil öyle olsaydı iki gün sonra o değerin dört katına falan çıkması gerekiyordu kimyasal da değil bence doktorunla görüş bazen kürtaj sonrası parça kaldığında beta değerleri hep böyle yüksek çıkabiliyor

benim henüz reglime çok var, bilmiyorum herhalde düşecektir. beni üzen kısım iki gebeliğide kaybetmiş olmak
2 bebeği kaybetmiş olman bunu da yada bundan sonrakileri de kaybedeceksin demek değil. Bu zor ve yorucu bir süreç seni anlıyorum ama güçlü olmak zorundayız hepimiz. Başka bir problemin yoksa rabbimin izninde herşey

doktorum ilk reglimi gördüğüm zaman betamın sıfırlanacağını söyledi. ve ben zaten 2 regl gördüm üzerine. şu anki durumum yeni bir gebelik yani yeni bir döllenmeydi ama sanırım kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…