Lütfen yazın

Zaten yeni çareler bulmaya çalışıyorum ama bahsettiğim her kalkmaya çalıştığımda yeni şeyler oluyor bir döngü gibi akmayan hayat gibi dönmeyen şans gibi. Bütün bunlar olunca da inanın mücadeleye dermanınız kalmıyor ama ben yine de hayata tutunmaya çalışıyorum. Sabretmeye çalışıyorum. Yorum için teşekkürler

Herkesin hayatı aynı emin ol sadece bazı şanslılar oluyor oda tek tük

Bazısının babası bazısının annesi

Bazısının kocası

Bazısının evladı

İlla bi bozukluk var

Çok kasma

Sen işini bul çok kafanı takma

Bak benim hayatımda evim bile yok

Her an değişebilecek bir evdeyim

Hiçbir zaman düzenim olmadı

İlişkilerimde hep kullanıldım atıldım

O yüzdenn diyeceğim o ki
Sen değiştebileceğin şeyler için savaş

Ha birde insanlara güvenme

O bana bakar şu bana bakar

Şu beni seviyo diye

Evlensen Bile çalış

Para biriktir

Arkadaşlar biriktir

Evlilik için ölen ben her seferinde her yönden kullanıldım

Sonrada alıştım diye yalvardım

21 yaşındayım ama akıllı birinin 50 yaşına kadar çekmediği şekilde yıprattım kendimi

Sen öyle yapma

Yatağından kalkarken

Bugün kendim için ne yapabilirim diye sor

Mahallene bi kap su yiyecek koy

İyiylik yapmak insanı bir gün boyu mutlu ettirir

Kendin ve sokak hayvanları için birşey yap

Kendin için çalış

Ailen sıkıntılıysa

İşten gelince 5 dk merab meraba
Başkada birşey konuşma

Kısmetinide madem dedikodunu yapıyorlar

Sosyal medyada meslekli olursa seç

Evlenmek zorunda değiliz

Evlilik isteyip perişan olan ben mesela ibret al

Kendine sor şuan bugün beni ne mıtlu eder de

Ayrıca çalışmazsan sıkılır bu konuları düşüne düşüne için içinden çıkamazsın.

Evet ben gördüm hemsireyim ben dibe batıp çıkan. On anında bile ölmemek için direnen çok kişi gördüm sizde. Farklı olarak onlar sağlıklarını kaybetmişti bazısı sizin genc dediğiniz yaşlarda bir trafk kazası ile bacağını kaybetmişti sonra kaybetmeden önce o bacağı son kez yaşatmak için pansan yapıyordk o acıya nasıl dayandigini size anlatamam. Kanser hastası bir gencin ağrılarında dilinde ya şafi. Bana şifa ver diyisi ve kazanması bazı ailelerin. Ümidini hiç kaybetmemesi daha neler neler... Bence siz de basarablrsnz ama önce baskılarıni birakin belkide bir çok şey iyikide olmamıştır. Evlenmek geç erken ne farkeder mutlu olmak.onemli

Halan neden kızları senden önce evlendim diye elinden geleni yapsın ay.
Ne alaka bu işler nasip kısmet meselesidir bir yerde. Düşünce tarzın bakış açın cok ılginç ve cok depresifsin. Olumsuzu çağırmayı bırak bence. Pozitif olarak basla biseylere

Halan neden kızları senden önce evlendim diye elinden geleni yapsın ay.
Ne alaka bu işler nasip kısmet meselesidir bir yerde. Düşünce tarzın bakış açın cok ılginç ve cok depresifsin. Olumsuzu çağırmayı bırak bence. Pozitif olarak basla biseylere

Kucumseyin bakalim kucumseyin ama karsiniza ciksin bakalim boyle haset fitne fesat insalar bakalim aynisini diyebilcek misiniz kinamayin sakin buyuk konusmayin boyle bela insanlar bir gun kapinizi caldiginda derdinizi actiginiz insan da ne alaka ya diye tepki verdiginde bakalim ne yapicaksiniz kimsenin ne yasadigini bilemezsiniz azcik empati cok zor olmamali

Ben kaderini değiştiremeyenlerden olarak yazıyorum.20’li yaşlarım sizin gibi geçti. Annemizin vefatıyla darmadağın olduk ve dirliği birdaha hiç toplayamadı.Tabiri caizse babam be kardeşime saçımı süpürge ettim.Kendi kararımla sevdiğim adamla evlendim.Şimdi gene hayatım pamuk ipliğine bağlı.Ben kaderimi değiştiremedim balık baştan kokar misali birçok şeyi sineye çekiyorum şimdilerde ama ne zaman nerden dönerim bilmiyorum. Zaten ziyan olmuş bir hayat var elimde.
Dilerim siz değiştirebilirsiniz.Maddi açıdan ailecek belli bir düzeye gelmeden ne evlenmek ne de sevgili yapmak bişeye yaramıyor..Bence aileden maddi manevi ayrışma imkanınız varsa bunu kullanın.Belki o zaman bir şansınız olur 👍

Back
X