Lutfen yorum bildirin

Meleyimgelsin1

Allah Buyuktur
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
40
3
1
Merhava kizlar benim cok buyuk sikintim var.gecmisde yapdigim hatalar pesimi birakmiyor.bi arkdas daha dogru su bi kac arkadas var bu yapdigim hatalari bilen bi ay oncesinde ailemden biriyle kavga etmis ve benimle ilgi bi takim seyler soylemis.acik desem abime soylemis.oda eve gitmis bagrmis cagirmis.ama sadece ima etmis acik acik bi sey soylememis bende bu ogrendim.4 aylik evliyim inanin her dakika yuregim agzimda korkuyla yatib korkyyla kalkyirym evliligim tadinu cikaramiyorum.esim her gun soryo neden mutsuzsun ama hic bi sey soyleyemiyorum ailem cok qaddar inab detayli oyrenirlerse beni yasatmazlar.annem rahatsiz onun icinde endiselenyorum rezil olurun diye cok korkyorum.lutfen kimse ustume gelmesin zaten kendi kendimi yiyib bitiriyorum ama hepimiz gecmisde hatalari vardir.cocukdum ben. Hee gun korkyle geciyor sirf bu yuzden adetim kesildi.her an bi teleofn gelicek her sey acifa cikicak diye.kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum olursemde olucem sakin ol diye ama olmuyir.be apayim lutfen ustume gelmeyin hic kimseylede konusamiyrum diye buraya yazdim.kimse yasadimi aranizdan boyle bi durum.Allaha duadan basqa hic bise yapamiyorum.cok korkuorym cok.kendimi oldurmeyi bile dusunoyrum.

Artık olan olmuş. geçmişi geri getiremezsiniz.
hatalarımdan ders aldım, evlendim yuvamı kurdum diyorsunuz. iyi de etmişsiniz.
geçmişle yaşanmaz. böyle bir durum yine cereyan ederse inkar edeceksiniz başka çareniz yok.
neyle nasıl kanıtlayacaklar ki?

olmuşla ölmüşe çare yok. artık önünüze bakın ve ilerleyin.

nasıl bir hata bu yüz kızartıcı suçmu bir ilişkinizmi vardı bu kadar sizi üzen

Hata yapılır herkes yapmıştır bizler de yaptık .. önemli olan yeni sayfa açtıktan Sonra nasıl yaşadığımız. Şuan Senin için rahatsa sorun yok. İnşallah evliliğin ve hayatın düzenli olur güzel olur. En önemlisi huzurlu olur.

Eşinize anlatamıyacağınız şeyler mi? Eğer eşiniz arkanızda olursa aileniz öğrense bile kimse bişey demek düşmez. En güzel zamanlarınızda bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi yazık

Çok kötü dediğin şey evlenmeden önce başkasıyla mı birlikte oldun? Ama olsan eşin anlardı ne yaptığını söylersen daha iyi yardımcı oluruz.

Ayrıca her ne yaptıysan yaptın kanıt yoksa ortada sonuna kadar tam gaz inkar. Sizinle kavgalı olduğu için böyle böyle söylemiş dersin

Ya ne yapabilirler Allah aşkına? Aşın artık bunları. Evlisin artık ararlarsa da yalan dersin çok mu zor? Kendisiyle görüşmediğim için iftira atıyorlar bana dersin.
Bu kadar korkak olmayın, yaptığınızın arkasında durun. Hayatınıza bakın. En güzel günlerinizi böyle saçma sapan sebeplerden zor geçirmeyin.

Hayir yatmak diyilde ona benzer bi seyler.hayir esimle asla konusamam.inain artik hatalik bu la bilir diye dusunuyorum korkudan.kalbim cok hizli ritmi artdi bi ayda.kol altimda sanci var.bildigim tek sey ortaya cikarsa beni kesin oldururler.ailem cok qaddar ailemi biliyorum taniyorum cok iyi.detektiv gubi pesine duser ayritilariyla hemde .nebiliyem oluyirum her gun biraz daha.

Allah rızası için düzgün yaz.

Fotoğraf video falan yoksa yapmadım , bana asıldı yüz vermedim iftira atıyor de geç ya, kime ne. Eşinin evlenmeden neler yaptığını biliyor musun sanki? Birini öldürüp arka bahçeye gömdü falan sandım vallahi.

Bi erkek arrkadasim vardi onunla ilgili olanlari biliyor.ama bi kisi deygil bi kas kisi biliyor birine inamazlarsa o o birine inanrlar diye cok korkuorum.soyleyen kisi demiski bak o da bliyor buda biliyor bi kac kisini soylemiss.simdi biizimkiler bos durmaz biliyorum bi kavgada abim cikarir mahv olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…