- 23 Şubat 2018
- 40
- 3
- 1
- Konu Sahibi Meleyimgelsin1
-
nasıl bir hata bu yüz kızartıcı suçmu bir ilişkinizmi vardı bu kadar sizi üzenMerhava kizlar benim cok buyuk sikintim var.gecmisde yapdigim hatalar pesimi birakmiyor.bi arkdas daha dogru su bi kac arkadas var bu yapdigim hatalari bilen bi ay oncesinde ailemden biriyle kavga etmis ve benimle ilgi bi takim seyler soylemis.acik desem abime soylemis.oda eve gitmis bagrmis cagirmis.ama sadece ima etmis acik acik bi sey soylememis bende bu ogrendim.4 aylik evliyim inanin her dakika yuregim agzimda korkuyla yatib korkyyla kalkyirym evliligim tadinu cikaramiyorum.esim her gun soryo neden mutsuzsun ama hic bi sey soyleyemiyorum ailem cok qaddar inab detayli oyrenirlerse beni yasatmazlar.annem rahatsiz onun icinde endiselenyorum rezil olurun diye cok korkyorum.lutfen kimse ustume gelmesin zaten kendi kendimi yiyib bitiriyorum ama hepimiz gecmisde hatalari vardir.cocukdum ben. Hee gun korkyle geciyor sirf bu yuzden adetim kesildi.her an bi teleofn gelicek her sey acifa cikicak diye.kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum olursemde olucem sakin ol diye ama olmuyir.be apayim lutfen ustume gelmeyin hic kimseylede konusamiyrum diye buraya yazdim.kimse yasadimi aranizdan boyle bi durum.Allaha duadan basqa hic bise yapamiyorum.cok korkuorym cok.kendimi oldurmeyi bile dusunoyrum.
Merhava kizlar benim cok buyuk sikintim var.gecmisde yapdigim hatalar pesimi birakmiyor.bi arkdas daha dogru su bi kac arkadas var bu yapdigim hatalari bilen bi ay oncesinde ailemden biriyle kavga etmis ve benimle ilgi bi takim seyler soylemis.acik desem abime soylemis.oda eve gitmis bagrmis cagirmis.ama sadece ima etmis acik acik bi sey soylememis bende bu ogrendim.4 aylik evliyim inanin her dakika yuregim agzimda korkuyla yatib korkyyla kalkyirym evliligim tadinu cikaramiyorum.esim her gun soryo neden mutsuzsun ama hic bi sey soyleyemiyorum ailem cok qaddar inab detayli oyrenirlerse beni yasatmazlar.annem rahatsiz onun icinde endiselenyorum rezil olurun diye cok korkyorum.lutfen kimse ustume gelmesin zaten kendi kendimi yiyib bitiriyorum ama hepimiz gecmisde hatalari vardir.cocukdum ben. Hee gun korkyle geciyor sirf bu yuzden adetim kesildi.her an bi teleofn gelicek her sey acifa cikicak diye.kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum olursemde olucem sakin ol diye ama olmuyir.be apayim lutfen ustume gelmeyin hic kimseylede konusamiyrum diye buraya yazdim.kimse yasadimi aranizdan boyle bi durum.Allaha duadan basqa hic bise yapamiyorum.cok korkuorym cok.kendimi oldurmeyi bile dusunoyrum.
Allah rızası için düzgün yaz.Hayir yatmak diyilde ona benzer bi seyler.hayir esimle asla konusamam.inain artik hatalik bu la bilir diye dusunuyorum korkudan.kalbim cok hizli ritmi artdi bi ayda.kol altimda sanci var.bildigim tek sey ortaya cikarsa beni kesin oldururler.ailem cok qaddar ailemi biliyorum taniyorum cok iyi.detektiv gubi pesine duser ayritilariyla hemde .nebiliyem oluyirum her gun biraz daha.
Azerbaycanli oldugu icinmi acaba yazim hatasi?Allah rızası için düzgün yaz.
hiç azeri dili gibi gelmedi .Azerbaycanli oldugu icinmi acaba yazim hatasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?