Çok üzüldüm okurken gerçekten kolay değil hem aile ile olan sıkıntılar hem evliliginde olan sorunlar sanırım sıkıntıdan yemeye verdin kendini kilo aldın yada yemeden de alabilirsin bazı insanlar stresten bile alır ama herşey ne aile ne de çocuk inan bana eşine de hak ver kolay değil sabır etmen gerekecek aşırı bir strest aldım inan yazindan bile sana tavsiyem olumsuz düşünme herşeyde bir hayır ara eşine yüklenme bir sabah kalk Allah'ım sen içime ferahlık ver İnşirah süresini evde açın sesli şekilde dinle besmele cek yeniden bir amaç için uğraş bul kendine gerçekten sürekli kötü düşünmek kötü şeyler yaşamak evliliği yıpratırKızlar 5 yıllık evliyim. Çok severek evlendık ıkımızde kamuda meslek sahıbıyız. Kültür farkından dolayı istenmeyen gelindim. Kayınvalidem kayınpederimi bir düğünde gördüm desem yeri. Ne kısırlığım kaldı ne çirkinliğim. Eşim şimdi ailesiyle çok nadir görüşüyor. Düğün tüp bebek tayin derken maddi manevi çok yıprandık . İkimizi de görenler neredeyse şok oluyor. Ben 30 kılo aldım eşimin saçları döküldü , ikimizde psikiyatrık ilaca başladık. Herseyı ıcıme atıyorum. Eşim 5 dk dünyanın en iyi eşi, 5 dk benden nefret ediyor. Karı koca ilşkimz neredeyse 0. Sürekli ağlamak istiyorum, zorbalamalarını içime atıyorum, özgüvenimi kaybettim kendimi ifade edemiyorum evın ıcınde konuşmuyoruz bile. Ama dünyanın en tatlı çifti gibiyiz dışarıda.
Sizce bunlar bitmiş evliliğin işareti mi?
Kendinizi kurtarın bu saçma evlilikten.ailesiyle hep sağlıksızmıs ilişkileri. Şimdide istemediğiniz kadınla evlendın kısır çıktı boşan die arıyorlar mesafe koyuyor sonra halıyle özlüyor sonra yeniden bu döngü başa sarıyor.
evde neredeyse sadece kendı kişisel temızlıgı dışında hareket etmez ben annesi gibiyim çok az destek isteyim düşman kesilir yada ailesiyle görüşür dolar kendı ıcınde en ufacık yardım yorum istesem sohbet istesem tersler. Biraz süre geçer aşkım die gelır ardından beni yeniden duymamazlıktan gelir yok sayar. Genel bir konuşmaya girsek bi kadın olsaydın doğursaydın der , bir sen benim kalbımsın iyi ki varsın der. Günde 4 mevsşm gibiyiz. Kendimi sadece hizmetcı gibi hissediyorum sürekli temızlık ev işi yapıyorum haliyle gün içinde gördüklerim kırıldıklarımdan sonra yanına yaklaşamıyorum hep sessizce ağlıyorum, yakınlaşamıyorum
Tabi canım, ev, iş, çocuk derken iyice üzerinize binecek sorumluluklar, evde camış gibi yatıp sizden hizmet bekleyen kocayla her şey çok güzel olacaktı çocukla beraber.Bi umut hep öyle hissettım
Şimdide istemediğiniz kadınla evlendın kısır çıktı boşan die arıyorlar
Biraz süre geçer aşkım die gelır ardından beni yeniden duymamazlıktan gelir yok sayar.
Eşinin tarafı kesinlikle normal bireyler değil. Ne demek kısır doğuramadı! Çok sinir bozucu yazdıkların, ayrıca eşinin hareketleri de çok dengesiz.. bir öyle bir böyle davranıyorsa bu evlilik sağlıklı yürümez ki.. zaten evliliğiniz fazlasıyla yıpranmış. Tüp bebek tedavisi devam ediyor mu? Eğer ediyorsa ben bu evliliğe bebek getirmezdim. İyi düşün konu sahibi senin zorbalanacak bir durumun yok.. kilo aldım demişsin o kiloları zamanla verirsin eğer gerçekten istersen ama bu evliliği bu şekilde devam ettirebilir misin bilemiyorum…Genel bir konuşmaya girsek bi kadın olsaydın doğursaydın der , bir sen benim kalbımsın iyi ki varsın der.
Kendinize çok kötü davranıyorsunuz neden çekiyorsunuz hala seviyormusunuz ama saygı yok.Çok üzüldüm en çokta kendinize bunu hal görmenize üzüldüm nasıl güzel olanaklar güçlü bir kadın gibi başlayıp hayat böyle gitti kendinize değer verin kurtarınEn batıdan en doğuya gelın gittim, memur bi ailenin kızıyım be güzel şartlarda yetıstım. Annem babam yaşlı hasta ınsanlar. Bin yaşadığımı bir anlattım . 3 aylıkken kısır damgası yedım canımı ellerınden zor kurtardım. Düşünün kayınbabam wp durumunda paylaşım yapıyor doğuramadı ibreylık bol torbası cahil konumsuz die.
Yasadıklarım aklımdan çıkmıyor, sürekli kendıme acıma hissindeyim toparlanamıyorum
Çok üzüldüm konu sahibi. Gerçekten eşiniz de ailesi de çok kötü insanlar ya. Neden boşanmıyorsunuz? Yazık değil mi size?ailesiyle hep sağlıksızmıs ilişkileri. Şimdide istemediğiniz kadınla evlendın kısır çıktı boşan die arıyorlar mesafe koyuyor sonra halıyle özlüyor sonra yeniden bu döngü başa sarıyor.
evde neredeyse sadece kendı kişisel temızlıgı dışında hareket etmez ben annesi gibiyim çok az destek isteyim düşman kesilir yada ailesiyle görüşür dolar kendı ıcınde en ufacık yardım yorum istesem sohbet istesem tersler. Biraz süre geçer aşkım die gelır ardından beni yeniden duymamazlıktan gelir yok sayar. Genel bir konuşmaya girsek bi kadın olsaydın doğursaydın der , bir sen benim kalbımsın iyi ki varsın der. Günde 4 mevsşm gibiyiz. Kendimi sadece hizmetcı gibi hissediyorum sürekli temızlık ev işi yapıyorum haliyle gün içinde gördüklerim kırıldıklarımdan sonra yanına yaklaşamıyorum hep sessizce ağlıyorum, yakınlaşamıyorum
30 kilo almak,sürekli ağlama isteği, ev içinde iletişim yokluğu,kendini hizmetçi gibi hissetme… Bunlar travmanın ve tükenmişliğin belirtileri.Aileleri memnun edememek suçun değil.Eşinin dengesiz davranması senin suçun değil.Sen memur bir ailenin kızı olarak kültür, saygı ve insanlık görerek büyümüşsün.Oyle bit aileye gelin gitmen talihsizlik.Cahille münakaşaya girmeyeceksinKızlar 5 yıllık evliyim. Çok severek evlendık ıkımızde kamuda meslek sahıbıyız. Kültür farkından dolayı istenmeyen gelindim. Kayınvalidem kayınpederimi bir düğünde gördüm desem yeri. Ne kısırlığım kaldı ne çirkinliğim. Eşim şimdi ailesiyle çok nadir görüşüyor. Düğün tüp bebek tayin derken maddi manevi çok yıprandık . İkimizi de görenler neredeyse şok oluyor. Ben 30 kılo aldım eşimin saçları döküldü , ikimizde psikiyatrık ilaca başladık. Herseyı ıcıme atıyorum. Eşim 5 dk dünyanın en iyi eşi, 5 dk benden nefret ediyor. Karı koca ilşkimz neredeyse 0. Sürekli ağlamak istiyorum, zorbalamalarını içime atıyorum, özgüvenimi kaybettim kendimi ifade edemiyorum evın ıcınde konuşmuyoruz bile. Ama dünyanın en tatlı çifti gibiyiz dışarıda.
Sizce bunlar bitmiş evliliğin işareti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?