- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Hayır yok sahte bi faceden ekleyip öğrenmiştim olmadığınıBelki bi sevgilisi vardir?
Ama soncta komşuyuz çekiniyor olamazmı :*Seni istemiyor, ilgisini cekmemissin demek ki. Bu kadar zaman beklemezdi tersi olsaydı.
Belki de o da birinden hoslaniyodur ama tam iliski baslamamistir..Hayır yok sahte bi faceden ekleyip öğrenmiştim olmadığını
Sanmiyorum. İlgisini cekseydin açılmasa bile sinyalleri gönderirdi peşinde dolanirdi çaktırmadan.Ama soncta komşuyuz çekiniyor olamazmı :*
Yok evimize bes dakika ama onun icin gittiğimi düşünür mü hep onun çalıştığı günler gidiyorum sonuctaBir de anlamadığım markete gitmenin nesi rezillik? İhtiyaçlarınızı başka marketten mi alıyorsunuz normalde, ne bileyim çalıştığı market çok mu uzak?
Evet bnde ondan korkuyorumKendi kendine gelin guvey olmuyorsundur umarim.
Yok yahu neden dusunsun. Çalışmadığı günler gitmedigini nereden bilecek? Sen bu çocuktan hoşlanmıyor olsaydın, o orada çalışıyor diye gitmekten çekinir miydin? Hayır. Boyle dusun..Oto tamirciye gitmiyorsunki gittiğin yer market.Yok evimize bes dakika ama onun icin gittiğimi düşünür mü hep onun çalıştığı günler gidiyorum sonucta
Evet haklısnz yorumunuz icin cok tesekkur ederim peki her gittiğimde ben sohbet konusu acıyodum bu sefer gittiğimde sizce hic konusp yüz vermiyim miYok yahu neden dusunsun. Çalışmadığı günler gitmedigini nereden bilecek? Sen bu çocuktan hoşlanmıyor olsaydın, o orada çalışıyor diye gitmekten çekinir miydin? Hayır. Boyle dusun..Oto tamirciye gitmiyorsunki gittiğin yer market.
Sana karsi hareket ve bakislarindan anlarsin ama babalarinizin hatirina da nazik davraniyor olabilir.Evet bnde ondan korkuyorummarkete gideyim mi sizce?
Gittiğinde yüz verme, o selam versin, o farketsin önce seni. Sen konu acarsan sürekli anlar durumu.Evet haklısnz yorumunuz icin cok tesekkur ederim peki her gittiğimde ben sohbet konusu acıyodum bu sefer gittiğimde sizce hic konusp yüz vermiyim mi
Karşışastığmz zaman hep ben konusuyorum o biraz çekingen sanırım daha önce sevgiliside olmamış olablr sadece şöyle bisy olmustu iki hafta önce bana dediki size posta gelmiş heralde dedi adınız selin değilmiydi dedi bende evet dedim soyadı neydi dedim söyledi hayr benm soyadım o değil dedim gerck soyadımı söyledim soyadımı öğrennmek için yaptığını düşünmüştüm ama iki hafta gecti eklemedi faceden falan en son apartmanda karşılaştık bi hafta önce tesadüfler tesadüfler dedim imalı şekilde güldüm oda güldü grşrz dedi bende dedm bu kadarÇekiniyor mu diye sormuşsunuz hep , çekiniyor diyelim ki , ne yapacaksınız bu durumda ? Teklif mi edeceksiniz yani nasıl ilerleyecek bu iş? Bence hoşlansa illa ki belli ederdi yani.Sizi beğenmemiş olabilir mi?Bakışlarından da bişey anlaşılmıyor mu?Ben orda olsam saniyede anlarım walla , bu konuda hiç mütevazi olamiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?