lütfen yorum yapın çekindiği içinmi adım atmıyor

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar eski konumu bilenler vardır ben komşumuzun oğlundan hoşlanıyorum markette calısıyor aynı ünivde okuyrz bi sekilde tanıstm 3 haftadir markete gidip geldmm gecen hafta gitmedm bugün yine orda gitmek istiyorum ama annem cok kızıyor bizi rezil edeceksin diyor babalarımız tanısıyor cünkü gitsemmi gitmesemmi lütfenn fikir verinn rezil olurmuyum gidersem ayaküstü sohbet edyrz gidince ama bide hic adım atmıyor babamıda tanıyr cünkü çekiniyor olablrmi acaba??

Yok evimize bes dakika ama onun icin gittiğimi düşünür mü hep onun çalıştığı günler gidiyorum sonucta
Yok yahu neden dusunsun. Çalışmadığı günler gitmedigini nereden bilecek? Sen bu çocuktan hoşlanmıyor olsaydın, o orada çalışıyor diye gitmekten çekinir miydin? Hayır. Boyle dusun..Oto tamirciye gitmiyorsunki gittiğin yer market.

Evet haklısnz yorumunuz icin cok tesekkur ederim peki her gittiğimde ben sohbet konusu acıyodum bu sefer gittiğimde sizce hic konusp yüz vermiyim mi

Evet bnde ondan korkuyorum markete gideyim mi sizce?
Sana karsi hareket ve bakislarindan anlarsin ama babalarinizin hatirina da nazik davraniyor olabilir.
Bence annen hakli. Birak seni begeniyorsa biraz da o cabalasin. Pesinden kosan hep sen olma.

Evet haklısnz yorumunuz icin cok tesekkur ederim peki her gittiğimde ben sohbet konusu acıyodum bu sefer gittiğimde sizce hic konusp yüz vermiyim mi
Gittiğinde yüz verme, o selam versin, o farketsin önce seni. Sen konu acarsan sürekli anlar durumu.

Çekiniyor mu diye sormuşsunuz hep , çekiniyor diyelim ki , ne yapacaksınız bu durumda ? Teklif mi edeceksiniz yani nasıl ilerleyecek bu iş? Bence hoşlansa illa ki belli ederdi yani.Sizi beğenmemiş olabilir mi?Bakışlarından da bişey anlaşılmıyor mu?Ben orda olsam saniyede anlarım walla , bu konuda hiç mütevazi olamiycem.

Karşışastığmz zaman hep ben konusuyorum o biraz çekingen sanırım daha önce sevgiliside olmamış olablr sadece şöyle bisy olmustu iki hafta önce bana dediki size posta gelmiş heralde dedi adınız selin değilmiydi dedi bende evet dedim soyadı neydi dedim söyledi hayr benm soyadım o değil dedim gerck soyadımı söyledim soyadımı öğrennmek için yaptığını düşünmüştüm ama iki hafta gecti eklemedi faceden falan en son apartmanda karşılaştık bi hafta önce tesadüfler tesadüfler dedim imalı şekilde güldüm oda güldü grşrz dedi bende dedm bu kadar (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…