lütfen yorum yapın çekindiği içinmi adım atmıyor

Sen nasil hoslandigini belli etmek icin adimlar atiyorsun, gormek icin markete gidiyorsun; o da adim atmak istese atar diye mantik yurutebilirsin. Sonucta tiksinmedigini, soguk olmayacagini belli etmissin, yani aksi olsa baska turlu davranirdin. Eger hoslanirsa ya da hoslaniyorsa acık acık soylemese bile ilgisinin oldugunu belli eden davranislarda bulunur bence. Erkekler isteyince adim atiyorlar, hic cekinmiyorlar diye dusunuyorum.

Hoşlanan insan hiçbir şekilde çekinmez, cekiniyorsa da sosyal problemleri vardır bence. Bir şekilde belli eder öyle veya böyle. Ama ufak ama büyük bir adım atar. Hoşlanıyor ama çekiniyor klişesi ancak hayal kırıklığı getirir.

selam canım, eski konunu hatırlıyorum. sana karşı bi niyeti olsaydı 3-4 hafta beklemezdi. acele ederdi. bunu söylediğim için üzgünüm ama artık başka birine bakma vaktin derim.

Aynı konuyu açıyorsunuz farkında mısınız ? Konu içeriği hep aynı.

Neden çekinsin ki ? Siz çekinmiyorsunuz da o niye çekiniyor ?
Hem bu kadar utangaçlıkta fazla bence. İsteseydi yakınlaşmaya çalışırdı.

Aklima safinaz geldi.
"Gir kiz iceri ne diye sarkitiyosun pencereden, gorende koca duskunu sanicak beni elalemin diline dusuruceksin, snra komsular ne der?".

"Uf yeter ya bu nasil hayat, kendimi intihar edicem artik".

"Kiz safinaz, hele bi intihar et baban senin öldurur valla".

Bkz: intihar eden genci intihar ettigi icin öldurmek.

Safinaz mi sıdıka mı?

annem dün markete gitmiş cocugu görms övüp duruyor bana simdi de sürekli markete git diyip duruyor bende bu cocuktan vazgecemiyorum takıntı yaptmm cok kötü apartmanında icinde bekledim dün bi saat boyunca belki karşılasırız.diye ama olmadı (((*

Erkekler istedikleri an herşeyi yaparlar.Sonuçta babanı tanıyor ama ikinizde bekarsınız ve duygusal bir durumda kçtü algılanıcak durum da yok.Bu şekilde sürekli gidip gelerek takıntı yapmıssın..

çekiniyor olabilir, ben küçükken yani 15 yaşında falandım, komşumuzun oğlu benden hoşlanıyodu ama annemi tanıdığı için utanmıştı yaklaşamamıştı bana bi türlü zavallım:) seninki de böyle olabilir. faceten falan iletişim kurmaya calış markete gitme bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…