- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Babamı tanıyor çekinmiş olamazmıBeğenseydi adım atardı; beğenmemiş seni net.
Evet haklısnz galiba cok kafama taktım cok calıskan ve düzgün biri tam ailemize uygun o yüzden bu kadar istiyorm. Sevgilisi yok eminim cünkü sahte bir faceden ekleyip tanısalım mı demistm oda kabul etmstiSen neyinden hoslandin? Doğru durust tanımıyorsun, insan bi iki cümle konuştuğu insanin neyini bu kadar kafasina takar. Bi de çekingenmiş, hiç sevgilisi olmamış diye kafand a kurmussun. Belki de çekingen filan değil senin gibi çok bi anlam yükleniyor olamaz mi aaltı üstü bi iki kere konuştuğu komşu kızının, selam veririm yeter diyordur. Ya da bi insanın sevgilisi olduğu facebook tan anlaşılıyor mu illa. Neler okuyoruz burda adam evli faceden karısını aldatiyor. Sevgilisi var diye illa olmak zorunda mi face de iliski durumu resmi filan. Belki sevgilisi var, belki birine aşık , belki gay, belki psikopat. Tanimadigin adamı niye bu kadar takıntı haline getiriyorsun. Markette ihtiyacın varsa gidersin karşılaşırsınız selam verir geçersin. Gideyim mi konusayim mi görmezden mi geleyim ne çok dusunuyorsunuz uzerine
Olabilir ama bu yüzden yaklaşmıyorsa o zaman da sen vazgeç ondan...Değmez.Babamı tanıyor çekinmiş olamazmı
Evet haklısnz galiba cok kafama taktım cok calıskan ve düzgün biri tam ailemize uygun o yüzden bu kadar istiyorm. Sevgilisi yok eminim cünkü sahte bir faceden ekleyip tanısalım mı demistm oda kabul etmsti
ya canım bak hala aynı kafadasin. Ne biliyorsun düzgün ailenize uygun birisi olduğunu. Dışarıdan gözüken gibi biri olduğu ne belli. Hem cevreye karşı öyle diye ikili ilişkilerde öyle olduğu ne malum. Çevresinde saygın insanlardan çıkmıyor mu hep olmayacak insanlar. Sevgilisi olanlar zaten hic faceden birileriyle konuşmuyorlar. Onun için açılan iki konudan biri eşini sevgilisini face de yakalananlar. Ayrıca dediğin gibi düzgün bi insan olsa faceden her ekleyeni kabul edip tanışmaz. Kendi kendini küçük düşünüyorsun bence. Anliyorsa bu hareketlerini çok utanç verici.Evet haklısnz galiba cok kafama taktım cok calıskan ve düzgün biri tam ailemize uygun o yüzden bu kadar istiyorm. Sevgilisi yok eminim cünkü sahte bir faceden ekleyip tanısalım mı demistm oda kabul etmsti
Hayır yok gülüo selam veriyo Kibarlık yapıp önden gec diyor ben cok konusuyorum oda cvp veriyor o kadarhic hareketkerinde tavrinda bi degisiklik yojmu sana karsı
Boyle bir uzmana cok ihtiyacim var su an :)Çekiniyor mu diye sormuşsunuz hep , çekiniyor diyelim ki , ne yapacaksınız bu durumda ? Teklif mi edeceksiniz yani nasıl ilerleyecek bu iş? Bence hoşlansa illa ki belli ederdi yani.Sizi beğenmemiş olabilir mi?Bakışlarından da bişey anlaşılmıyor mu?Ben orda olsam saniyede anlarım walla , bu konuda hiç mütevazi olamiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?