Lütfen yorum yapın ne düşünmem gerek

stc

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
3
0
16
İstanbul
slmlar hanımlar ben 5 yıllık evliyim kocamla birbirimizi çok severiz severek evlendikte zaten öyle kavgalarımız falan olmaz 1 yaşında oğlumuz var eşim dini vecibelerini yerine getiren kötü alışkanlıkları olmayan biridir bizim ufak ortak olduğumuz kuyumcu dükkanımız var 1 yıl oldu açalı önceden de daha büyük bi dükkanda çalışıyodu eşim hep müşterileri bayan haliyle bunu sorun yapmadım hiç tlfnunda müşteri bilmem kim diye kayıtlı olanalrda vardı neyse bunun bi müşterisi varmış biz dükkanı açınca ordaki dükkanı bırakıp bizim dükkanın müşterisi olmuş başta tabi eşim müşteri diye takılmamış ancak bu pislik kadın işe başlamış ve yaklaşık 3 aydır her sabah gelip biraz bizim dükkanda muhabbet edip öyle gidiyomuş işine benim nasıl öğrendiğime gelince bi baktım çay ve simit fotosu çekilmiş wahts up tan o kadına gönderilmiş sordum tabi eşim hemen kızardı bozardı anltmaya başladı dedi işte geliyo öyle gelişi güzel muhabbet ediyoz falan dedim resmin altında yazı yok demekki arayıp cevap verdi evet dedi aradı başka zaman gelirim dedi.eşim diyoki hiç öyle kötü şeyler düşünmedim.

ama benim midem çok bulandı ben eşimi biliyorum diyorum ya öyle kadınlarla samimi falan değildi yada ben onu hiç tanımadım.şimdi sürekli özür diliyo haklısın diyo tavrımı koycam bidaha gelmez diyo ama ben çok yıkıldım kimseyede anlatamıyorum siz bi yorum yapın ne olur

Son düzenleme:

Bence hemen kötü düşünme.
Muhabbet edebilir bunda kötü bir şey yok.
Kadının da eşinize farklı şekilde yaklaştığını düşünmeyin ama ,
yine de tetikte olmak da fayda var.

Eşini uyarmışsın zaten bundan sonra yapman gereken gözlemlemek...

kadında evliymiş bide ben doğum yaptığımda oğluna hediye aldım demiş ve şortlu takım göndermiş bunuda yeni söyledi eşim çok sinirlendim kabul edemiyorum çünkü eşimin bayan arkadaşları yoktur hiç aile arasında bile kadın erkek ayrı otururuz

yazarım yazmasına da işte elim varmıyor.

Ahhhaaa,

bu ayrı oturma senin fikrin mi?Yani böyle mi yetiştirildin? kendi ailende haremlik -selamlık varmıdır?

Yok yoksa evlenince eşinin ailesi mi böyle oldugundan bu tarz yaşanıyor bu önemli....

Sen başka bir aileden gelip onlara ayak uydurduysan ....vay vay vay derim...BEN OLSAM BU SEÇENEKTE KIYAMET KOPARTIRDIM.

Yok iki aile de böyleyse o zaman eşimi tanıdıgım kadarıyla samimiyetini sorgular ,gözlemler ve BU ZAMANDAN SONRASI İÇİN GELEN HANIMA SINIR KOYMASI What's UP DENEN ZIMBIRTIYI KAPATMASI,YADA KADINI ÇIKARTMASINI SAGLARDIM.

Ne alaka ,elinde ücretsiz zırt pırt mesaj alabilen bir mecrada bir müşterinin kayıtlı olması ve ÇAY -SİMİT detayına kadar paylaşılması...???

Eşiniz muhafazakar yaşamaktan dolayı yaşayamadığı gençliğin etkisiyle flört eder halde gibi geldi bana...Kendi bile farkında degildir belki ama dışardan serbest tavırlı bir hanımın ilgisi her erkeği cezbeder...

Empati yapmasını saglamalısın,her gün alışverişe gittigin bakkalın ,manavın What' s up ına kayıtlı olsam bu mesajları çeksem,sen de yakalasan evliliğimiz nereye gider diye sor bakalım ne diyecek???

ÇİFTE STANDART ın kokusu taaa buralara geliyor...Ama eşinin kötü bir şey yaptıgını sanmıyorum.Sadece sıkı yetiştirilmekten dolayı başınıza geleneler bence...Cazip gelmiş...

Eşin her sabah seninle muhabbet edip kahvaltı ediyor mu ?
Veya o kadın her sabah eşiyle sohbet eşliğinde kahvaltı ediyor mu acaba ?
Oh keyfe bak...

Bence sen birkaç sabah üşenme,eşinin işyerine git.
Hatta eşine söyle,kadını özellikle çağırsın.Senin orada olduğunu söylemesin.
Artık ben de arada işe geleceğim dersin :)

Arkadaşım akrabalarınızdan bile ayrı oturacak kadar muhafazakar bir yaşam tarzına sahipseniz,
eşinizin bu tavrını her zaman sürdürmesi gerekir.
Çünkü o kadın ona namahremdir.
Erkek kadın tabii ki arkadaş olabilir ama öyle whats up'lar,
rutin sabah muhabbetleri, çay simit resimleri açık kapalı farketmez, olmaaz olmaz.
Ateşle barut yanyana durmaz.
Ne muhafazakarlar varki, kıyıyor imam nikahını kılıfına uyduruyor, 4 e kadar hakkım diyor işi bitiriyor.
Modern bir insanım ama her sabah kocama muhabbete gelecek kadının bacaklarını kırarım.
Kocamın cezasını ayrı keserim.
Bu devirde öteki gözüne güvenmiyecen kardeş onu bilir onu söylerim

eşinden başka suçlu göremedım ben.
ne demek kahvaltılar, resımler?
insan yakıştıramıyabılır, ama dikkat etmen gereken kişi eşin

seni biriyle konuşmak istemesen, konusur musun? yetmezmiş gibi bir de her sabah istemeye istemeye kahvaltı yapar mısın?

eşinin bayan arkadası olması anormal bir durummu sence adam kuyumcu müşterilerinin cogu kadın,kocanı ne kadar baskılayabıleceksın ki sen eşine güveniyorsan gerisi boş

ayrıca bu kadar muhafazakar bir insanın olaya bu gözle bakması da çok enteresan
o bayanın yerınde kendı eşi olsaydı ve bir başkası öylesıne muhabbet etseydı
ne düşünürdü acaba? sonuçta ötekı de evlı bır bayan.

eşinin söylemesine göre evli???
Belki daha fazla tepki çekmemek için öyle söyledi.
evli ve kendini bilen bir kadının her sabah başka bir adamla kahvaltı yapacağını düşünmüyorum.
Yapıyorsa eğer o kadını anlamam mümkün değil, bekarsa da anlaşılacak bir durum yok gerçi

Ara sıra sohbet edilebilir onda problem yok. Ama whatsup tan çay simit resmi göndermeler, hergün hergün görüşmeler filan yaş işte. Resmen flörtleşme durumu var. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktan.

canım madem aile arasında dahi erkekler bayanlar ayrı oturuyor
eşinin hayatında hep buna dikkat ediyor olması gerekiyor bence
alışkanlıklar o kişiye göre bu kişiye göre değişmez değişmemeli
sabah sabah çay içmeler falan bana fazla

kusura bakma ama eşine sahip çık derim canım ben

Son düzenleme:
Eğer aile içinde bile bay - bayan ayrı oturuyorsanız bu eşinin yaptığı neye sığar sence?

Aile içinde ayrı oturacak kadar mutasıp olan bir adam, başka bir kadınla kapalı bir mekanda baş başa durmanın dinen "halvet" sayılacağını, günah olduğunu bal gibi bilir.

Sabahları eşine kahvaltı hazırla.
İş yerine sen de git bir kaç sabah.

1.si evli bir erkek evli bir bayan neden sabah kahvaltısı yapar,muhabbet eder
2.si bayan erkek ayrı oturulacak şekilde muhafazakar bir yapıda iseniz evli bi kadınla ne işiniz var,iş konuşması dışında ne ortak nokta var
bence eşinizi takibe alın
çalışmıyorsanız her sabah iş yerine gidin

esin dini vecibelerini yerine getirdigine göre ( ki bunu ballandira ballandira hic geregi olmamasina göre yazmissin)
demek ki bu dini vecibelerin hicbir anlami yok
ki zaten aile arasinda bile haremlik selamlikmissiniz
bizde haremlik selamlik olmaz ama sizin esiniz gini hareket edende ASLA !!!

seninki tamamiyle eve kapatilan kadin ve disardaki modern kadinlar
hepsi bu
devam

Öncelikle konu sahibi ,gözünü kapama lütfen ...

Eşim dini vecibelerini yapar demişsin ama ailesinide kendisinide çok yakından tanıdığım dini vecibeleriini çoook ateşli bir şekilde yerine getiren akrabası malum parti milletvekili bir tanıdığımın eşi harici metresi var , onunla bar pavyon gezer ,mangala gider anlayacağın 2 farklı hayat sürer ..

Eşinde fotograf çekicek kadar rahatsa altında başka şeyler ara derim ,eşini takip et ,direk müdahale etme bence ...

Kolay gelsin ..

bence eşini takip et hep böyle başlar zaten sonra o kadının muhabbetini sevecek müptelası olacak hep ufak,ufak başlar bunlar okulda veya üniversitede değil ki .çok özel konularada girerler , hiç masum değil!

muhafazakar.bir toplumda haremlik selamlık oturan,kısacası yaşam tarzı böyle olanlara saygım sonsuz.ama böyle yaşayıp ya da kendi karısını kızını böyle yaşatıp da kendisi başka kadınlara gelince farklı olan erkeklere çok kızıyorum.genelde zihniyetleri de şöyle oluyor.bu konuda rahat olan bir kadına veya böyle bir yaşamı olmayıp bir kadınla konuştuğu gibi bir erkekle de rahatça sohbet edebilen bir kadına nedense farklı gözle bakıyorlar.kısacası dar görüş işte.bunları yazdım çünkü kim yapsa da yanlış tabi konu sahibinin eşinin yaptığı,hele böyle bir yaşam sürdürmeye çalışan biri için çok daha yanlış.
konu sahibinin eşi de bu kadınla flört ediyor bence.kadın da anlaşılan pek düzgün birine benzemiyor. bence bu konuda hiç yumuşak davranma arkadaşım.hatta bir sabah dükkana habersiz git ve oturuyor olurlarsa da tepkini belli et.orda çıngar çıkar demiyorum tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…