Lütfen yorum yapın ne düşünmem gerek

Eger benim eşim bir kadına böyle resimler göndermiş olsaydı o simitin susamlarini varyaa......... yokböyle dünya...
Burnundan getir adamin! Sürekli iş yerine git...bak bakalım gelebiliyor mu bir daha..
Ayrica dini vecibeleri yerine getirip çok pislik yapan var dünyada...bak hatta bu tip bir insan ülkemizi yönetiyor!! Neyse umarim hepimiz kuruntu yapıyoruzdur..ama takipte kalmanda fayda var derim ben...

Kuyumcuların müşterisi bi bilezik takı vs. alanlar bide kuyumcuda parasını değerlendirip sürekli al sat yapanlar var bu al satı yapanlar biraz haşır neşir olabiliyo
Arkadaşım sen daha iyi bilirsinde kuyumcuların uslubu bu değilmi parasını değerlendireni oturturlar hemen bi çay limonata felan ...
Böyle böyle arkadaşlıkmı ilerledi acaba
Ama yinede bi yolunu bulup bayanla denkgelsen bi muhabbet edelbilsen daha sağlıklı düşünebilirsin sanki

Yorumuna BA-YIL-DIM!!!!!

senin anlatma şekline bakılırsa eşin flört etmiş o bayanla
al bebeğini de yanına bir süre sabahları işe git eşinle
kadının ayağı kesilsin eşine de gözdağı vermiş olursun

bu kadar samimiyet hayra alamet değil canım sen eşini uyarmışsın o da hatasını kabul etmiş özür dilemiş şimdi eşini gözlemle gözün üstünde olsun hatta arkadaşların dediği gibi birkaç gün çocuğunla kuyumcuya git bir görün

bi kadıla erkeğin arkadaş olmasına karşıyım ben iş aradaşı olur v.s yeri gelince konuşur ama sıhbet muhabbet resim filan olmaması gereken şeyler bence
valla ben böyle bi konu açsam beni topa tuttarlardı mimlendim galiba:)

bence esıne ofkeyle yaklasma bı kac gun bende senle dukkana gelmek ıstıyorm de hem kahvaltı ederız hemde benı de o bayan arkadasınla tanıstır de bakarsın duruma gore ne oldugunu da anlarsn.

merhabalar ben sizin gibi evli değilim ama 3 erkek arkadaşım da bana ihanet etti az çok erkekleri anladığım söylenebilir..kadınlar erkeklere yanaşıyorsa erkek yüz vermezse devamı gelmez diye düşünüyorum içinizi karartmayın kendinizi üzmeyim eşinizi kaybetmemk için onunla mutlu olduğunuzu herkese gösterin arkadaşlarda demiş dükkana gidin bi kaç gün kadında görsün uzaklaşır belki

güvenme eşinin sözüne gün olur bakarsın dönmüş ODUN olan özüne...

O KADINIDA VARYAAAAAAA... NEYSE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…