çok çaresizim ne yapmalıyım?

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
381
429
18
35
Kızlar burada annem ile ilgili çok konu açtım kimi hak verdi kimi yargıladı.Bugün gene tartıştık.Annemin annesi annemi zorla kaybının oğluna yani babama vermiş bildiği halde.Yıllarca eziyet gördük.Ayrıntılara girmek istemiyorum tanıyan olur diye aklınıza ne gelirse.Neyse ben çalışıyorum yıllardır annemin ihtiyacını karşıladım aklınıza ne gelirse.Maddi olarak benden sonra çok rahatladı.Neyse anneannem gil geçen sene oğullarına 10 milyonluk yerler verdiler bizde kıza verilmez dendi.Bu kadar şeyden sonra ben çalışıyorum anneme dedim çocuğuma bakan var zaten maksat yalnız hissetmeyim biraz yanımda kal 1 2 saat ilgilen fazlasını istemiyorum 2 hafta kalıp ben gidecem diye tutturdu neyse öğrendim anneannem gile tarla işine yardıma gitmiş.Ben şuan düşünüyorum maddi manevi sömürüldüm yıllarca babamla büyüdüm sonra maddi olarak destek olunmadı kitap bile yoktu sadece 1.5 sene harçlık attılar bursum kesilince.Evlendim 1 tuzluk yok ona rağmen diyorum ya ben mobilyasından umresine elbisesinden gezmesine 6 sene verdim.Ev aldık borcumuz var hala para bekliyorlar onların vermesi lazımken ama 200 bine erkek kardeşime araba için 300 bin diğer erkek kardeşime dershane ücreti ödediler.Ben en çok annemi savundum diye babam da iyice kin kaptı.Her şeyde kaybettim annemle kavga ettik beni tehditle etti kardeşlerinle de aranı bozarım kimsesiz kalırsın gibisinden çok çaresizim ne yapmalıyım eşimin ailesi ile görüşmüyorum yapayalnız kalırsın diye tehdit ediyor lütfen yardımcı olun

Anneninizin babanizla evlenmesinede çocuk üstüne çocuk yapmasında sizin bir müdahaleniz yok.Kimsenin sigortası değilsiniz.Umarim siz farklı bir anne olursunuz.Bir avukata danışıp sizden para kaçırılmasına engel olun durum neyse .Ayrıca duygusal düşünmeyi bırakıp çıkarlarınızi kollamaya baslasaniz daha iyi olur .Artık o kız çocuğu değilsiniz bir yetiskinsiniz size faydası olmayan kardesleriniz ve sizi tehdit eden anne için yorum yapmayı gereksiz buluyorum.Size verilen emek kadar fedakarlık yaparsanız hayatınız daha doğru bir yola girer Tüm yaşamınız için diyorum.Sikayet etmek haklı çıkmaya çalışmak yada bu psikoloji sadece sizi yıpratır.Kendinize dönün çıkarlarınızi kollayin kimsenin geçmiş hayatının hatalarını temize çekecek güce sahip değiliz .Bu anne bile olsa.Sizinkinde iyi bir niyet bile göremiyorum annenizde.

Ah be yine erkek çocuklarının kayırlıdığı kız çocuklarının sömürüldüğü bi hayat hikayesi...
Annenizle net şekilde sınır koyun. Verdikçe azalacaksınız. Verdikçe değersizleşeceksiniz. Bunu kendinize yapmayın. Değerinizi başkalarının onayında kabulunde yükseltmeye çalışmayın. Çünkü bu mümkün değil ! Sadece üzülürsünüz..
Kendi ailenize evlatlarınıza odaklanın... bence iyi bi psikolojik yardım alsanız çok iyi olur..

Kızlar burada annem ile ilgili çok konu açtım kimi hak verdi kimi yargıladı.Bugün gene tartıştık.Annemin annesi annemi zorla kaybının oğluna yani babama vermiş bildiği halde.Yıllarca eziyet gördük.Ayrıntılara girmek istemiyorum tanıyan olur diye aklınıza ne gelirse.Neyse ben çalışıyorum yıllardır annemin ihtiyacını karşıladım aklınıza ne gelirse.Maddi olarak benden sonra çok rahatladı.Neyse anneannem gil geçen sene oğullarına 10 milyonluk yerler verdiler bizde kıza verilmez dendi.Bu kadar şeyden sonra ben çalışıyorum anneme dedim çocuğuma bakan var zaten maksat yalnız hissetmeyim biraz yanımda kal 1 2 saat ilgilen fazlasını istemiyorum 2 hafta kalıp ben gidecem diye tutturdu neyse öğrendim anneannem gile tarla işine yardıma gitmiş.Ben şuan düşünüyorum maddi manevi sömürüldüm yıllarca babamla büyüdüm sonra maddi olarak destek olunmadı kitap bile yoktu sadece 1.5 sene harçlık attılar bursum kesilince.Evlendim 1 tuzluk yok ona rağmen diyorum ya ben mobilyasından umresine elbisesinden gezmesine 6 sene verdim.Ev aldık borcumuz var hala para bekliyorlar onların vermesi lazımken ama 200 bine erkek kardeşime araba için 300 bin diğer erkek kardeşime dershane ücreti ödediler.Ben en çok annemi savundum diye babam da iyice kin kaptı.Her şeyde kaybettim annemle kavga ettik beni tehditle etti kardeşlerinle de aranı bozarım kimsesiz kalırsın gibisinden çok çaresizim ne yapmalıyım eşimin ailesi ile görüşmüyorum yapayalnız kalırsın diye tehdit ediyor lütfen yardımcı olun
Bir psikoloğa git. Annen masum değil. Maddi yardımı da kes.

Bu nasıl anne ya bide tehdit ediyor sizi. Annelerin hakkı oldugu kadar evlatların da hakkı var. Evlat kaydırmak nedir erkege herşeyi verip kadına bir şey vermemek nedir. Yalnız olabilirsiniz ama sizi sömüren size bu şekılde davranan Aileniz bile olsa sınır çizmeyi bilmelisiniz yoksa hep bu şekilde devam eder. İnanın kayıp degil

Back
X