- 24 Aralık 2024
- 381
- 429
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Kızlar burada annem ile ilgili çok konu açtım kimi hak verdi kimi yargıladı.Bugün gene tartıştık.Annemin annesi annemi zorla kaybının oğluna yani babama vermiş bildiği halde.Yıllarca eziyet gördük.Ayrıntılara girmek istemiyorum tanıyan olur diye aklınıza ne gelirse.Neyse ben çalışıyorum yıllardır annemin ihtiyacını karşıladım aklınıza ne gelirse.Maddi olarak benden sonra çok rahatladı.Neyse anneannem gil geçen sene oğullarına 10 milyonluk yerler verdiler bizde kıza verilmez dendi.Bu kadar şeyden sonra ben çalışıyorum anneme dedim çocuğuma bakan var zaten maksat yalnız hissetmeyim biraz yanımda kal 1 2 saat ilgilen fazlasını istemiyorum 2 hafta kalıp ben gidecem diye tutturdu neyse öğrendim anneannem gile tarla işine yardıma gitmiş.Ben şuan düşünüyorum maddi manevi sömürüldüm yıllarca babamla büyüdüm sonra maddi olarak destek olunmadı kitap bile yoktu sadece 1.5 sene harçlık attılar bursum kesilince.Evlendim 1 tuzluk yok ona rağmen diyorum ya ben mobilyasından umresine elbisesinden gezmesine 6 sene verdim.Ev aldık borcumuz var hala para bekliyorlar onların vermesi lazımken ama 200 bine erkek kardeşime araba için 300 bin diğer erkek kardeşime dershane ücreti ödediler.Ben en çok annemi savundum diye babam da iyice kin kaptı.Her şeyde kaybettim annemle kavga ettik beni tehditle etti kardeşlerinle de aranı bozarım kimsesiz kalırsın gibisinden çok çaresizim ne yapmalıyım eşimin ailesi ile görüşmüyorum yapayalnız kalırsın diye tehdit ediyor lütfen yardımcı olun