Lütfen yorumları bekliyorum

mor_bulut

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
413
257
23
38
Daha evvelki konularımı bilenler bilir iş arkadaşlarım tarafından toplu bir mobinge uğruyordum.11 aydır giden bu süreci işime de yansıtmışlar her türlü terbiyesizliği üzerime iftira atarak yapmışlardı.Bugüne kadar susan ben bugün tüm içimdekileri söledim.burda beni günah keçisi ilan ettiklerini benim de arkadaşlıklarına ihtiyacım olmadığını işle ilgili konularda muhattap olcağımı söyledim.sakin bir dille anlattım anlatacağımı.hepsi sustular.kimseden gık çıkmadı hep vır vır vır kavga ederlerdi bana laf sokar dururlardı sizce ne olmus olabilir yapmacık birlikteliklerine gem vurulmadığına göre

Ne gibi bi yorum yapsakki
Ağzınıza sağlık iyi yapmışsınız diyeyim bari :)
Belki sakince sizi dinlediklerinde hak verdiler , belki de hazırlıksız yakalandılar .. bekleyin bakalım :)

Siz bu gune kadar sustugunuz icin onlar meydani bos buluyordu zaten. Iyi yapmissiniz. Ayrica cekim yasasini arastirmanizi tavsiye ederim. Surekli ayni olumsuzluklari dusundugunuz icin olabilir bazi seyler derim.

Arkadaşım bugüne kadar hep kavga çıkardılar car car laf sokmalar falan ilk defa bu şekil sustular

Konunu anladım merak etme :) bende diyorum ki ya fırtına öncesi sessizlik var daha da bilenip yeniden kaos yaratacaklar ya da gerçekten sustular bilemem zaman gösterecek ama ben ilk ihtimal diyorum hala .

Bir de sakince anlattim diyorsunuz ya bu da önemli, olgunluk gostergesi bana kalırsa. Biyle degil de gozu yaşlı bir tepki verseydiniz istediklerini elde etmis olacaklardı. Sakince tepkinizi dile getirdiginiz icin duble afallafilar diyorum. Iyi de olmuş:)

Sakin ve sessizlikle anlattım söylemek istediklerimi.ben hiç bir şekilde hata yapmadım demiyorum ama sizler hiç mi birbirinizin arkasından konuşmadınız dedim hiç mi iyiliğim dokunmadı hanhinizi kötü gününüzde yalnız bıraktım dedim.bir yılın ardından konusmamı beklememis olabilirler

İyi etmissiniz, keşke daha önce verseydiniz bu tepkiyi zaten yeteri kadar mobing uyguluyorlarsa size daha fazla ne yapabilirler ki hiç değilse içinizde kalmamış.

Öfff midem bulanır öyle ortamlardan.aslında herkes birbirinden nefret eder,eviyle arabasıyla hava atma peşindedir,alttan alta laf sokarlar birbirilerine vs vs ama aynı ortamda çalışmaları hasebiyle birbirilerine muhtaç olduklarını hissedip vıcık vıcık yapmacık bi ilişki içindedirler.ağzınıza sağlık.onlar neden öyle davrandı bilemem vardır bi hinlik yine ama sizin yaptığınız şey bence çok doğru olmuş.ben olsam sakin değil baya dümdüz içimden geçenleri bam bam söylerdim

Davranışlarında değişme oldu mu sizi rahatsız eden insanların?
Su an çok sessizler.ama bir ara gene hadi kahve içelim moduna girdiler.ben kahveyi çok severim.dışarda bulusma planları bapıra bapıra konusuyorlar bakalım ne olacak

Ben başarılı biriyim.ikinci evliliğimi yaptım.en yakın arkadaşım demediğim şeyleri ekledi onu uyardım iyiniyetle.o ise beni sattı.herkes laf taşırken ben arabozucu oldum halbuki o kızlardan nefret ederdi.herkes kıskanclıktan diyor.öyle işte özeti cnm

Neden öyle davrandılar..sizden beklemedikleri bir performanstı.şok oldular:) bi sarsıldılar ama vicdanları sanırım doğruyu söyledi ve haklı buldular.sustular.birazda şaşırdılar üzerinize gelmek istemediler.bundan sonra biraz daha dikkat ediceklerini tahmin ediyorum.karakterleri değişmez ama davranışları biraz değişebilir.bu arada burcunuzu merak ettim.cok sabirlisiniz acaba boğa mi:)

Yükselenim boğa:) inş çok teşekkür ederim şaşırdıkları kesin

Çok sağol tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…