Herkese merhabalar arkadaşlar eski konumun devamını bilerek açtım kopukluk olmasın diye.bir buçuk yıldır bana karşı kurulan şer ittifakı bugünlerde tuhaf bir değişime upradı.aylardır kahvaltı yapmalar doğumgünleri kurulan whatsup grupları yediği içtiği ayrı gitmeyen kanka modları hep bir aradalar bir yıldır ilk defa benim duruşmalarıma girdiler.her seyi biryNa bıraktım ben apladım üzüldüm ama artık kendime yapayalnız birişyeri hayatıkurdum.size danısmakistediğim noldu da sizce birden değişti bir yumuşamaoldu...öncekiolaylar konularımda oldugundan ikincibaskıolmasın istedim sağolun
Evet çok doğru hatırladınız çok üzüldüm çok içim ezildi.işte insan kalbi bazen böyle anlık seylere yeniliyorBenim hatirladigim sizin cok uzuldunuz. Bu saaten sonra ne oldugunun bir onemi var mi? Hic dusunmeyin ve hayatiniza devam edin derim.
Evet çok doğru hatırladınız çok üzüldüm çok içim ezildi.işte insan kalbi bazen böyle anlık seylere yeniliyor
Çok teşekkür ederim çok zor bir süreç hala zor belkiama ben çok acı çektim.acılar büyütüyor bizi şimdi hepsi gözümde sadece iş arkadaşı ötesi hikayeymiş...Gecti gitti bosverin. Arkadas dediklerinizin gercek yuzlerini gorebilmeniz adina belki de bir firsatti. Her serde bir hayir vardir dedikleri durum bu olsa gerek.
Hepimiz haksizliga ugradigimizda uzuluruz, sizin toparlanmaniz biraz zaman aldi sadece.
Iyi olmaniza sevindim
Çok teşekkür ederim çok zor bir süreç hala zor belkiama ben çok acı çektim.acılar büyütüyor bizi şimdi hepsi gözümde sadece iş arkadaşı ötesi hikayeymiş...
Hazırlıksız yakalandılar diyor etrafım bugüne kadar hep sustuğum için
Öyle mi bir ara kendimi sürekli okumalara verdim dualar bana çok iyi geldi yeri geldi ağlayarak okudumAynen cok dogru bir bakis acisi ve olmasi gereken de bu. Bir donem ayni dua topigindeydik sizinle. Bu sebeple sizi gordugumde ilk aklima gelen dualarin gucu oldu.
Çok doğru bir bakış açısı bana bu iftirayı atan kişi ilk defa muhattap oldu benimle grupta cevap yazdı hepsi gördü acaba onun bir etkisi var.aynen o ve kankisinden çok korkarlar korkaklar sorgulamadan onun tarafında o yüzden oldular beni dışladılarBi sonraki hamlelerine karar vermek için elebaşlarının diyeceklerini bekliyolardır. Bu gibi durumlarda illaki bir grup lideri vardır. Millet zaten onun mobingine ben uğramayayımm diye onun tarafında oluyor
Mobbing ile başa çıkmak çok zordur arkadaşım.hele ki böyle örgütlendilerse. Ama kendinizi yıpratayın.Çok doğru bir bakış açısı bana bu iftirayı atan kişi ilk defa muhattap oldu benimle grupta cevap yazdı hepsi gördü acaba onun bir etkisi var.aynen o ve kankisinden çok korkarlar korkaklar sorgulamadan onun tarafında o yüzden oldular beni dışladılar
Mobbing ile başa çıkmak çok zordur arkadaşım.hele ki böyle örgütlendilerse. Ama kendinizi yıpratayın.
Asiye toker gökçe 'nin kitabı var mobbing ile ilgili. Ekliyorum, bence okuyun işinize yarar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2286119
Çok sağol dostumMobbing ile başa çıkmak çok zordur arkadaşım.hele ki böyle örgütlendilerse. Ama kendinizi yıpratayın.
Asiye toker gökçe 'nin kitabı var mobbing ile ilgili. Ekliyorum, bence okuyun işinize yarar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2286119
Çok doğru diyorsun ben daha onlarla arkadaş olamam zaten kuzumSen yine de temkinli ol. Yanar döner insanlar bunlar. Menfaatlerine nasıl geliyorsa öyle değişen insanlar çok. Mesafeli ol onlara karşı. Ne yapacakları belli olmaz.
Çok tesekkür ederim yazım gitmiyor dünden beriMobbing ile başa çıkmak çok zordur arkadaşım.hele ki böyle örgütlendilerse. Ama kendinizi yıpratayın.
Eki Görüntüle 2286119
Ah ah nasıl da doğru demissin pislikler tpluva kahvaltı yapcaklar gene benim karşımda ne diyim ki....Sen yine de temkinli ol. Yanar döner insanlar bunlar. Menfaatlerine nasıl geliyorsa öyle değişen insanlar çok. Mesafeli ol onlara karşı. Ne yapacakları belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?