Rüya Yorumları Lütfen yorumlayın

arabatavyki

Night is still young.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
333
son zamanlarda kötü seyler yasıyorum kararsızlıklar yasıyorum ve gördügüm bu rüyanın bana bir etkisi olabilicegine inanıyorum cünkü normal bir rüya olsa da etkilendigim bir rüyaydı

Rüyada sarışın çok güzel kücük bir kız gördüm ailesi yoktu onu evime alıp ben bakıyordum cok mutluydum bunu yaparken oyuncaklar veriyordum yıkıyodum yemek yediriyodum çok tatlıydı

Kalbin yaşaman gereken hayat konusunda gerçekleri sana fısıldamasına rağmen Kalbine kulak tıkıyorsun. İstek ve arzuların yönünde hayat yaşama tarafının çok daha ağır basıyor. Bunu gösteriyor.

Kalbin yaşaman gereken hayat konusunda gerçekleri sana fısıldamasına rağmen Kalbine kulak tıkıyorsun. İstek ve arzuların yönünde hayat yaşama tarafının çok daha ağır basıyor. Bunu gösteriyor.

Kalbimin dediği şeyi ben zaten istiyordumdur anlamadım şimdi

Kalbimin dediği şeyi ben zaten istiyordumdur anlamadım şimdi
Kalp her zaman gerçek ve doğru olanı söyler.. Ama bizler her zaman gerçeği yaşama noktasında eksik kalırız. Çünkü Kalbi yanıltan ve söylediği gerçeğin önüne geçen etkenler vardır. Mesela istek ve arzular !.. Mantık !.. Doğru ilmi toplayamamış Akıl !.. Gibi.
Bizleri Kalbimizin yönetmesini isteriz elbet ancak, Kalbimiz ile aynı görüşte olmayan isteklerimiz, mantığımız, aklımız çok daha baskın olabilir. Bu sebeple bu etkenleri, Kalp ile orantılı hale getirmek zorundayız.

Kalp her zaman gerçek ve doğru olanı söyler.. Ama bizler her zaman gerçeği yaşama noktasında eksik kalırız. Çünkü Kalbi yanıltan ve söylediği gerçeğin önüne geçen etkenler vardır. Mesela istek ve arzular !.. Mantık !.. Doğru ilmi toplayamamış Akıl !.. Gibi.
Bizleri Kalbimizin yönetmesini isteriz elbet ancak, Kalbimiz ile aynı görüşte olmayan isteklerimiz, mantığımız, aklımız çok daha baskın olabilir. Bu sebeple bu etkenleri, Kalp ile orantılı hale getirmek zorundayız.
Özel mesajıma bakar mısınoz

Back
X