Lütfen....

hayatguzeldirrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
589
553
53
37
...her zaman birlikte ellerimiz
Tarihlere yazılacak bu ebedi sevgimiz. (O söylemişti bana)

Biri bana her şarkının onu hatirlatmasinin bir gün geçeceğini soylesin.
Biri bana askima yazık olmadığını, bir gün başka bir yerde başka birinin gözlerinde tekrar filizlenebilecegini soylesin
Tekrar sevebilecegimi, tekrar hayal kurabileceğini, tekrar ayaklarımın yerden kesilebilecegini soylesin
Gözlerindeki bulutun beni terk edeceğini soylesin.
Uzun zaman oldu aslinda ayrılalı. Unutmam gerekiyo. Haketmiyo biliyorum. Biri bana geçeceğini,her şeyin çok daha güzel olabileceğini soylesin. Aşkın bana ait olduğunu, ona bağlı olmadığını, bir gün başkasında tekrar yapabileceğini ve karşılık da bulabileceğini soylesin.
Ben bu kadar zayıf degilim. Sadece kalbim çok büyükmüş.

Ask bizim.karsimiza verdgimiz anlam yuklu bir.duygudur, onunla alakasi yok senin.kalbin bu essiz sevgiye su an sahipse emin ol bir gun daha fazla daha yogun sevceksin birini bir sarki var bilirmisin bilmem
+hep ayni kalsa acilar insan oglu nasil yasar ..

Su an cok taze olabilir ama tabiki.unutuo bir baskasini sevebilceksin tecrubeyle sabit :)

Öyle mutlu olacaksin ki canim. Aklına bile gelmeyecek ve buna sen bile şaşıracaksın. Öyle büyük bir sevgi yasayacaksin ki daha önce aşk nedir bilmemisim dedirtecek. Yeterki inan ve iyileşmek için cabala. Bol dua et

Ne kadar duygusalsın sen böyle Avatarından bile belli hisli bi hanım olduğun.
Üzülme bu kadar öyle de bi geçer ki. Aklına gelince bu hallerine gülecek kıvama bile gelirsin. Hiç merak etme. Bu olacak.

orucu aç geçer.yarın ooohhhh be diyeceksin

tarihlere yazılan tek şey savaşlardır...
bir gün şarkılar sana onu hatırlatmayacak
bir gün başka birinin gözlerinde filizleneceksin ,
tekrar seveceksin,hayal kurabileceksin..

off valla hepsine tek tek cevap verilmiyor .

Geçeçek emin ol geçecek ve çok daha güzel günler gelecek . Önce sen inan , kendini başka şeylerle meşgul et , günlerin çok yoğun ve çok yorucu geçsin . Böyle olunca atlatmak daha kolay olur . Gözünde fazla büyütmüşsün , zamanı gelince gerçeği sende göreceksin .

Öyle bir geçiyor ki üzüldüğün zamanlar aklına gelince ulan ne salakmışım diyosun ben bunu zamanında dedim bende çok melankoliktim herseye uzulur ağlardım kendi kendime acı cekerdim ama sonra napıyorsun sen ya değmeyen biri için (değse zaten yanında olurdu) hayatını mahvediyorsun 'Senden Bir Tane Daha Yok' dedim ve güçlendim şimdi çok mutluyum nişanlıyım ekimde de evleniyorum Allah nasip ederse. sende güçlü ol harap etme kendini sabret Allah o zaman mükafatlandırıyor mutluluğu bahşediyor herşey gönlünce olsun canım çoookkk mutlu olman dileğiyle

Ben sanırım hiç romantik değilim
ayrılmaya zorlandıgım eskı esımı anlatırken arkadaslarıma mutfak masası ya bu muıtfak masası buradan kalkarmı gıder mı dıye anlattıgım ıcın
bana fazla geldın bacım

Bi balık burcu olan ben bile bu kadar arabeske bağlayamazdım herhalde abartıyosun gerçekten bu kadar melankolik olmanın alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…