- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi hayatguzeldirrr
-
Haklısın. Sürekli düşünüyor degilim. Çok aktif bir hayatim var hatta. Ama hep icimde bir yerde. Ve başkasını düşünemiyorum bile.Ask bizim.karsimiza verdgimiz anlam yuklu bir.duygudur, onunla alakasi yok senin.kalbin bu essiz sevgiye su an sahipse emin ol bir gun daha fazla daha yogun sevceksin birini bir sarki var bilirmisin bilmem
+hep ayni kalsa acilar insan oglu nasil yasar ..
Su an cok taze olabilir ama tabiki.unutuo bir baskasini sevebilceksin tecrubeyle sabit :)
Oruç degilim :)orucu aç geçer.yarın ooohhhh be diyeceksin
Teşekkürler canim. Biliyorum. Yapmam gereken bir sürü is var. Bir sürü sorumluluğum var. Onlarla uğraşıyorum ama ne zaman kalbimi dinlesemhala orda olduğunu biliyorum. Ve bir baskasina da evet diyemiyoeum. Sevgisiz ilişkiler de hic bana göre değilÖyle bir geçiyor ki üzüldüğün zamanlar aklına gelince ulan ne salakmışım diyosun ben bunu zamanında dedim bende çok melankoliktim herseye uzulur ağlardım kendi kendime acı cekerdim ama sonra napıyorsun sen ya değmeyen biri için (değse zaten yanında olurdu) hayatını mahvediyorsun 'Senden Bir Tane Daha Yok' dedim ve güçlendim şimdi çok mutluyum nişanlıyım ekimde de evleniyorum Allah nasip ederse. sende güçlü ol harap etme kendini sabret Allah o zaman mükafatlandırıyor mutluluğu bahşediyor herşey gönlünce olsun canım çoookkk mutlu olman dileğiyle
30 yıllık eşimden boşansam bu kadar acıtasyon Sizin ajitasyon kelimeniz benim durumum için çok hafif. bin kat ağır durumlardan arkama bakmadan çıkmış biriyim.
Hop hop ağır ol. Acitasyonmus. 14 yaşından beri çalışan babasından bile tek kuruş almamış biriyim ben. Cocugumla boşandıktan bir hafta sonra okula dönmüş bir sn arkasına bakmadan öğretmen olmus biriyim. Kimse bana guc dersi veremez. Aşık oldum diye güçsüz de degilim. Bu aska ragmen onunla devam etmemeyi seçtiğim için cogunuzdan daha güçlüyüm aslında. Çok seviyorum. Sevecegim de gittiği yere kadar. Bana ait benim duygularım. Sorumluluğu da bana ait. Sevdiğim adamdan bile bağımsız bir sey bu. Kimsenin ağzında acitasyon gibi bayağı kelimelrle kucultulecek bir sey değil. Yavaş gel !30 yıllık eşimden boşansam bu kadar acıtasyon yapmam herhalde...
Eziyet değil canim. Seni hala cok seviyorum diyen bir adamla bitirmek zorunda kaldım bitmesi gerektiği için. Ama seviyorum gonul ferman dinlemiyohayatguzeldirrr
Bakın ne olursa olsun bir erkek için helede sevgili dönemlerinde\yada ayrılıklarda bu kadar acı çekilmesine tepkimdir..
Ne yaşamış olursanız olun,lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın...
Hop hop ağır ol. Acitasyonmus. 14 yaşından beri çalışan babasından bile tek kuruş almamış biriyim ben. Cocugumla boşandıktan bir hafta sonra okula dönmüş bir sn arkasına bakmadan öğretmen olmus biriyim. Kimse bana guc dersi veremez. Aşık oldum diye güçsüz de degilim. Bu aska ragmen onunla devam etmemeyi seçtiğim için cogunuzdan daha güçlüyüm aslında. Çok seviyorum. Sevecegim de gittiği yere kadar. Bana ait benim duygularım. Sorumluluğu da bana ait. Sevdiğim adamdan bile bağımsız bir sey bu. Kimsenin ağzında acitasyon gibi bayağı kelimelrle kucultulecek bir sey değil. Yavaş gel !
Eziyet değil canim. Seni hala cok seviyorum diyen bir adamla bitirmek zorunda kaldım bitmesi gerektiği için. Ama seviyorum gonul ferman dinlemiyo
siz de saygılı olun olur mu? O zaman her yonunu bilmediğiniz insanlar hakkında bu tarz kelimeler kullanmazsiniz. Her olay bir derstir. Benim hislerimi acitasyon diye basite indirgeyen bir tutuma susmak, kendi hislrimden emin olmamayı ve saygısızlığı gerektirir.Hanımefendi önce bir sakin olun olurmu....
Sizin evlenip ayrıldığınızı bilmiyoruz,bunuda belirtmemişsiniz ilk mesajınızda...
Duygularınız sevginiz elbette size ait,bunu söküp bir anda atmanızda kolay değil,bunu anlayamayacak kadarda ruhsuz değilim..
Acıtasyon derken sizin söylemleriniz o yöndeydi..
Yavaş geliyorum ayrıyeten ...
O zaman her yonunu bilmediğiniz insanlar hakkında bu tarz kelimeler kullanmazsiniz. Her olay bir derstir
Konu sadece o anki hislerimi kapsadığı için hayat hikayeme girmeye gerek duymadım. Hissetmek , sevmek için zayıf olmak gerekmiyor. Sevmek en insanı duygu aksine.
Bir insanın hislerinin gerçekliğine ikna olmak için hayat hikayesini bilmek gerekmez. Benim için bu kutsal bir duygu. Annenize çocuğunuza hakaret edildiğinde insanın nasıl çıkarsa tırnakları, onun gibi. Anne ve çocuk kutsaldır çünkü, temizdir. Bu da benim için temiz ve kutsalBaştan eksik söylediniz kim tahmin ederdi bunu peki...
Sevgiyede aşkada son derece saygı duyarım...
Ama çok fazla acı çekmeden tabi...
Yıpranan biz kadınlar oluyoruz sonuçta..
Ben boşandıktan sonra birak ağlamayı tek bir sn pişman bile olmadım. tek kurus da talep etmedkm ayrilirken. Tekrar evlenelim evi arabayı üstüne yapayım teklifine tenezzül edip cevap bile vermedim. zerre umrumda olmadi. Kendim unicersiteye baslayip ingilizce ogretmeni oldum. Ama benim gözümde ERKEK başka, ADAM başka. Ikisini ayni kefeye koyamamBakın sevmek asla zayıflık demek değildir,tabiki seveceğiz ama rüzgar bizi boşanmaya sürüklüyorsada bunun üstesinden gelmeyi bilmeliyiz...
Bir insanın hislerinin gerçekliğine ikna olmak için hayat hikayesini bilmek gerekmez. Benim için bu kutsal bir duygu. Annenize çocuğunuza hakaret edildiğinde insanın nasıl çıkarsa tırnakları, onun gibi. Anne ve çocuk kutsaldır çünkü, temizdir. Bu da benim için temiz ve kutsal
Ben boşandıktan sonra birak ağlamayı tek bir sn pişman bile olmadım. tek kurus da talep etmedkm ayrilirken. Tekrar evlenelim evi arabayı üstüne yapayım teklifine tenezzül edip cevap bile vermedim. zerre umrumda olmadi. Kendim unicersiteye baslayip ingilizce ogretmeni oldum. Ama benim gözümde ERKEK başka, ADAM başka. Ikisini ayni kefeye koyamam
:) teşekkür ederim. Ben de kendime sararak bakıyorum ama seviyorum çok seviyorum. Ona saygı da duyuyorum. Inanıyorum da. Ama bitmesi gerektiği için bitiyo. Keşke baska bir sebebi olsaydı belki daha kolay olurduKocamdan önce beni terkeden iki sevgilim içinde bu senin kafandakileri yaşadım :) sora kocam çıktı karşıma ve dedimki , gözümden akan bir damla yaş bile ne gereksizmiş o zamanlar.ama yaşanıyor ,iyikide yaşanıyor bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?