Lütfen....

Haklısın. Sürekli düşünüyor degilim. Çok aktif bir hayatim var hatta. Ama hep icimde bir yerde. Ve başkasını düşünemiyorum bile.

Teşekkürler canim. Biliyorum. Yapmam gereken bir sürü is var. Bir sürü sorumluluğum var. Onlarla uğraşıyorum ama ne zaman kalbimi dinlesemhala orda olduğunu biliyorum. Ve bir baskasina da evet diyemiyoeum. Sevgisiz ilişkiler de hic bana göre değil

30 yıllık eşimden boşansam bu kadar acıtasyon yapmam herhalde...
Hop hop ağır ol. Acitasyonmus. 14 yaşından beri çalışan babasından bile tek kuruş almamış biriyim ben. Cocugumla boşandıktan bir hafta sonra okula dönmüş bir sn arkasına bakmadan öğretmen olmus biriyim. Kimse bana guc dersi veremez. Aşık oldum diye güçsüz de degilim. Bu aska ragmen onunla devam etmemeyi seçtiğim için cogunuzdan daha güçlüyüm aslında. Çok seviyorum. Sevecegim de gittiği yere kadar. Bana ait benim duygularım. Sorumluluğu da bana ait. Sevdiğim adamdan bile bağımsız bir sey bu. Kimsenin ağzında acitasyon gibi bayağı kelimelrle kucultulecek bir sey değil. Yavaş gel !

Eziyet değil canim. Seni hala cok seviyorum diyen bir adamla bitirmek zorunda kaldım bitmesi gerektiği için. Ama seviyorum gonul ferman dinlemiyo

Bilip bilmeden ergen duygusallığı basitligine indirgeyen yorumlar yapmayın arkadaşlar. Sizin sandığınız gibi çıtkırıldım biri degilim asla. Sevmek zayıflık değildir. Saygılı ifadeler kullanın lütfen

Eziyet değil canim. Seni hala cok seviyorum diyen bir adamla bitirmek zorunda kaldım bitmesi gerektiği için. Ama seviyorum gonul ferman dinlemiyo

Hanımefendi önce bir sakin olun olurmu....
Sizin evlenip ayrıldığınızı bilmiyoruz,bunuda belirtmemişsiniz ilk mesajınızda...
Duygularınız sevginiz elbette size ait,bunu söküp bir anda atmanızda kolay değil,bunu anlayamayacak kadarda ruhsuz değilim..
Acıtasyon derken sizin söylemleriniz o yöndeydi..
Yavaş geliyorum ayrıyeten ...

siz de saygılı olun olur mu? O zaman her yonunu bilmediğiniz insanlar hakkında bu tarz kelimeler kullanmazsiniz. Her olay bir derstir. Benim hislerimi acitasyon diye basite indirgeyen bir tutuma susmak, kendi hislrimden emin olmamayı ve saygısızlığı gerektirir.

Son düzenleme:
Konu sadece o anki hislerimi kapsadığı için hayat hikayeme girmeye gerek duymadım. Hissetmek , sevmek için zayıf olmak gerekmiyor. Sevmek en insanı duygu aksine.

O zaman her yonunu bilmediğiniz insanlar hakkında bu tarz kelimeler kullanmazsiniz. Her olay bir derstir

Baştan eksik söylediniz kim tahmin ederdi bunu peki...
Sevgiyede aşkada son derece saygı duyarım...
Ama çok fazla acı çekmeden tabi...
Yıpranan biz kadınlar oluyoruz sonuçta..

Konu sadece o anki hislerimi kapsadığı için hayat hikayeme girmeye gerek duymadım. Hissetmek , sevmek için zayıf olmak gerekmiyor. Sevmek en insanı duygu aksine.

Bakın sevmek asla zayıflık demek değildir,tabiki seveceğiz ama rüzgar bizi boşanmaya sürüklüyorsada bunun üstesinden gelmeyi bilmeliyiz...

Baştan eksik söylediniz kim tahmin ederdi bunu peki...
Sevgiyede aşkada son derece saygı duyarım...
Ama çok fazla acı çekmeden tabi...
Yıpranan biz kadınlar oluyoruz sonuçta..
Bir insanın hislerinin gerçekliğine ikna olmak için hayat hikayesini bilmek gerekmez. Benim için bu kutsal bir duygu. Annenize çocuğunuza hakaret edildiğinde insanın nasıl çıkarsa tırnakları, onun gibi. Anne ve çocuk kutsaldır çünkü, temizdir. Bu da benim için temiz ve kutsal

Bakın sevmek asla zayıflık demek değildir,tabiki seveceğiz ama rüzgar bizi boşanmaya sürüklüyorsada bunun üstesinden gelmeyi bilmeliyiz...
Ben boşandıktan sonra birak ağlamayı tek bir sn pişman bile olmadım. tek kurus da talep etmedkm ayrilirken. Tekrar evlenelim evi arabayı üstüne yapayım teklifine tenezzül edip cevap bile vermedim. zerre umrumda olmadi. Kendim unicersiteye baslayip ingilizce ogretmeni oldum. Ama benim gözümde ERKEK başka, ADAM başka. Ikisini ayni kefeye koyamam

Kutsalınıza saygı duyarım,siz eksik ankattınız kendinizi..

Bakın ne güzel ifade ettiniz kendinizi,demekki bazı sıkıntılarınızın üstünden gelmeyi başarabilmişsiniz..

Kocamdan önce beni terkeden iki sevgilim içinde bu senin kafandakileri yaşadım :) sora kocam çıktı karşıma ve dedimki , gözümden akan bir damla yaş bile ne gereksizmiş o zamanlar.ama yaşanıyor ,iyikide yaşanıyor bence...

Ne aşkı yaa boşversene. Aşık olmayı isteme bence . Aşık olursan yine acı cekersin. Sev,sevil yeter bence

:) teşekkür ederim. Ben de kendime sararak bakıyorum ama seviyorum çok seviyorum. Ona saygı da duyuyorum. Inanıyorum da. Ama bitmesi gerektiği için bitiyo. Keşke baska bir sebebi olsaydı belki daha kolay olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…