N nazmk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Eylül 2023 257 29 18 25 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #1 Kalın derili bir burun için ilk ameliyattan tam bir yıl sonra revizyon olmak riskli mi
Kulubun1uyesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 1.354 710 53 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #2 nazmk .!.: Kalın derili bir burun için ilk ameliyattan tam bir yıl sonra revizyon olmak riskli mi Genişletmek için tıkla... Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken
nazmk .!.: Kalın derili bir burun için ilk ameliyattan tam bir yıl sonra revizyon olmak riskli mi Genişletmek için tıkla... Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken
S Sophie britis Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2024 20 2 1 26 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #3 neysebakalim .!.: Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken Genişletmek için tıkla... Merhaba devlettemi oldunuz ozeldemi sizin sorun neydi ikinci ameliyati oldunuz
neysebakalim .!.: Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken Genişletmek için tıkla... Merhaba devlettemi oldunuz ozeldemi sizin sorun neydi ikinci ameliyati oldunuz
M Melsss11 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 314 -272 28 27 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #4 2. Ameliyat bide kalin deri olunca paraya kıyıp sağlam bi doktorda yaptirdik
Kulubun1uyesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 1.354 710 53 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #5 Sophie britis .!.: Merhaba devlettemi oldunuz ozeldemi sizin sorun neydi ikinci ameliyati oldunuz Genişletmek için tıkla... Kemer gibi çıkıntı vardı kavis yoktu özelde oldum ahni doktora oldum
Sophie britis .!.: Merhaba devlettemi oldunuz ozeldemi sizin sorun neydi ikinci ameliyati oldunuz Genişletmek için tıkla... Kemer gibi çıkıntı vardı kavis yoktu özelde oldum ahni doktora oldum
S Sophie britis Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2024 20 2 1 26 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #6 neysebakalim .!.: Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken Genişletmek için tıkla... Merhaba devletteki oldunuz ozeldemi sizin sorun neydi ikinci ameliyati oldunuz neysebakalim .!.: Kemer gibi çıkıntı vardı kavis yoktu özelde oldum ahni doktora oldum Genişletmek için tıkla... Anladım geçmiş olsun..
neysebakalim .!.: Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken Genişletmek için tıkla... Merhaba devletteki oldunuz ozeldemi sizin sorun neydi ikinci ameliyati oldunuz neysebakalim .!.: Kemer gibi çıkıntı vardı kavis yoktu özelde oldum ahni doktora oldum Genişletmek için tıkla... Anladım geçmiş olsun..
B borujuva Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 19 10 8 26 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #7 Melek251 .!.: 2. Ameliyat bide kalin deri olunca paraya kıyıp sağlam bi doktorda yaptirdik Genişletmek için tıkla... merhaba kime yaptırdınız ? benim de kalın derili ve yapmaya yanaşan doktor bile bulamıyorum
Melek251 .!.: 2. Ameliyat bide kalin deri olunca paraya kıyıp sağlam bi doktorda yaptirdik Genişletmek için tıkla... merhaba kime yaptırdınız ? benim de kalın derili ve yapmaya yanaşan doktor bile bulamıyorum
M Melsss11 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 314 -272 28 27 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #8 borujuva .!.: merhaba kime yaptırdınız ? benim de kalın derili ve yapmaya yanaşan doktor bile bulamıyorum Genişletmek için tıkla... 100 bin verince doktor yaptı :) gayette güzel oldu
borujuva .!.: merhaba kime yaptırdınız ? benim de kalın derili ve yapmaya yanaşan doktor bile bulamıyorum Genişletmek için tıkla... 100 bin verince doktor yaptı :) gayette güzel oldu
K kimolduguonemlidegil Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 84 25 18 29 21 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #9 neysebakalim .!.: Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken Genişletmek için tıkla... Merhaba ne kadar zaman sonra oldunuz? İkinci ameliyattan memnun musunuz ne kadar oldu?
neysebakalim .!.: Yok kusur bariz belli ve aylar geçse de düzelmiyorsa yapılır bir riski yok ki bunun ben bir yıldan önce oldum bunaldım beklerken Genişletmek için tıkla... Merhaba ne kadar zaman sonra oldunuz? İkinci ameliyattan memnun musunuz ne kadar oldu?
Kulubun1uyesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 1.354 710 53 22 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #10 kimolduguonemlidegil .!.: Merhaba ne kadar zaman sonra oldunuz? İkinci ameliyattan memnun musunuz ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... 10 ay memnunum gibi mükemmel değil ama yine kafamda sorun etmemeye çalışıyorum artık sizde ne sorun var
kimolduguonemlidegil .!.: Merhaba ne kadar zaman sonra oldunuz? İkinci ameliyattan memnun musunuz ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... 10 ay memnunum gibi mükemmel değil ama yine kafamda sorun etmemeye çalışıyorum artık sizde ne sorun var
B borujuva Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2023 19 10 8 26 25 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #11 Melek251 .!.: 100 bin verince doktor yaptı :) gayette güzel oldu Genişletmek için tıkla... doktorun yaptığını anladım heralde :) isim sordum yani araştırdığım için
Melek251 .!.: 100 bin verince doktor yaptı :) gayette güzel oldu Genişletmek için tıkla... doktorun yaptığını anladım heralde :) isim sordum yani araştırdığım için