- 8 Mayıs 2021
- 25
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Bademyagii
-
Emin misiniz ya çok korkuyorum
Regli olduktan sonra 3 defa idrarda hamilelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı ama rüyamda pozitifti hamile olabilir miyim sizce
Yani rüya bilinçaltının yansımasıdır. Gerçeklikle bir bağı yok. İlişkinin üzerinden 15 gün kadar geçmiş ve test negatifse hamile degilsinizdirEmin misiniz ya çok korkuyorum
Reglim gecikince test yaptım negatif çıktı daha sonra regli oldum reglim bitince yeniden test yaptım o da negatif çıktı ama rüya gördüm rüyamda pozitiftiAnlamadım regl olduktan sonra nasıl test yapıyorsunuz
Yaaa inşallah öyledir teşekkür ederim yolumuzun için ve size göre en ufak bir ihtimal dahi yok doğru mu anladımRüyada neler neler görüyoruz hepsi gerçek olacak olsa ooo hem adet olmussunuz hem negatif imkansiz
Bende öyle biliyorum ama Google de turlu turlu şey yazıyorRegl olduysanız zaten gebelik imkansız diye biliyorum. Yanlışsam biri beni aydınlatsınkeşke herşey rüyalardaki gibi olaydı
Evet 15 günden fazla gecmisti ve 3 test yaptım negatiftiYani rüya bilinçaltının yansımasıdır. Gerçeklikle bir bağı yok. İlişkinin üzerinden 15 gün kadar geçmiş ve test negatifse hamile degilsinizdir
Ooo google a bakarsan. başım ağrıdı yazıyorum bacağın kopmuştur diyorBende öyle biliyorum ama Google de turlu turlu şey yazıyor
Çok haklısınız ama ben şuan hamilelik düşünmüyorum korkunca insan pek mantıklı düşünemiyorOoo google a bakarsan. başım ağrıdı yazıyorum bacağın kopmuştur diyorazıcık mantıklı düşünsek. Biliyorum evlat beklemek çok zor ama azıcık da fikir sahibi olsak
Bilgisizlik işte ya hiçbir şey bilmiyorum bu konuda sizden ricam size göre %kaç ihtimali var söyler misinizAdet oluyorsunuz 3 kere test negatif çıkıyorsa sırf rüyada pozitif diye gördüyseniz olma imkanı nasıl düşünülür bilemedim imkansız regl geçilen insanlar da bile negatif çıkarken siz sırf rüya için gebelik düşünmeniz
Ooo google a bakarsan. başım ağrıdı yazıyorum bacağın kopmuştur diyorazıcık mantıklı düşünsek. Biliyorum evlat beklemek çok zor ama azıcık da fikir sahibi olsak
Ee daha ne regl olmuşsun mübarek daha nasıl var olsunÇok haklısınız ama ben şuan hamilelik düşünmüyorum korkunca insan pek mantıklı düşünemiyor
Yaa regl olunca kesinlikle olunmuyor mu %100 mu yani ben normal regl olduğuma eminimEe daha ne regl olmuşsun mübarek daha nasıl var olsun
Bilgisizlik işte ya hiçbir şey bilmiyorum bu konuda sizden ricam size göre %kaç ihtimali var söyler misiniz
Şaka mısınız siz ya dalga mı geçiyorsunuz regli olup üç kez test yapmışsın negatif çıkmış daha ne olmasını bekliyorsunuz zaten regl olmazdı gebelik olsaRegli olduktan sonra 3 defa idrarda hamilelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı ama rüyamda pozitifti hamile olabilir miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?