- 16 Aralık 2019
- 21.442
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.437
- 598
- 32
- Konu Sahibi Bademyagii
-
Bu arkadaş yeni hesap açmış marvell diye bir hesaptan aynı konuyu 167393928 kere açmıştı hatta ben bilmeden iki kere cevap vermişim şimdi hikayesini okuyunca hemen tanıdım
Marveell hayatim hatta MarvellcMerve? Hayır ilk defa hesap açtım ben karıştırmış olabilir misiniz ?
Ya sen iyi misin neden yalan söyleyeyim hem suç mu istersem 10 hesap da açabilirim ama bu ilk hesabımMarveell hayatim hatta Marvellc
Ben manyak değilim ama sen tam bir ruh hastasısın terbiyesiz! Gayet düzgün bir üslupla konuşmuşum hatta cevap bile vermişim işinize gelmeyince böyle olur tabi ki. Aaa ne tesadüf değil mi sen şimdi kesin 11 hafta önce birliktelik yaşayıp korkudan yasmin doğum kontrol hapını da kullanımışsındır haptan sonra adetin değişik ve pıhtılı da olmuştur hatta ilişkiden sonra iki kere adet de görmüşsündür ama yine de korkudan için içini yiyordur çünkü karşındaki erkek arkadaşın ve sen hamile kalmış olmaktan hatta bu fikirden çok korkuyorsun o yüzden milyon kere sorup insanların sana "hayır sen asla hamile değilsin,asla olamazsın!" Demelerini bekliyorsun. Burda kimse doktor değil ne dersen ona göre yorum alıyorsun ama onlarca hayır hamile değilsin cevabı almış olmana rağmen neyin peşindesin anlayamadım hoş beni ilgilendirmez Kimin kiminle ne yaptığı, kaç hesap açtığı...ama sen kendi yaptığını akıllılık zannediyorsan yanılıyorsun kimse aptal değil diğer hesaptaki üslubunu değiştirmeyi unutmuşsunCanım benim manyak mısın sen değilim diyorum ayrıca olsam bile suç mu bu seni ilgilendirir mi
değilsiniz...Regli olduktan sonra 3 defa idrarda hamilelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı ama rüyamda pozitifti hamile olabilir miyim sizce?
Gerçekten inanamıyorum.Regli olduktan sonra 3 defa idrarda hamilelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı ama rüyamda pozitifti hamile olabilir miyim sizce?
NedenGerçekten inanamıyorum.
Bu zamana kadar hayatta kalmanız mucize.
Olay beyin....hani düşünüyoruz filan.....akıl mantık gibi şeyler filan var....
Bu nasıl bir üslup ya terbiyesizlik yapmayın bilgim olmayabilir degil mi İnsanız sonuçtaOlay beyin....hani düşünüyoruz filan.....akıl mantık gibi şeyler filan var....
En azından bazılarında var
Ya yok ben bahsettiğiniz kişi değilim neden inanmıyorsunuz ya neden yeni üyelik açayımOfff yinemi sen bide yeni uyelikle gelmış yeter amaa yahu
Dıyelımkı degılsın. Offf lafta anlatamamak ben simdi sanaYa yok ben bahsettiğiniz kişi değilim neden inanmıyorsunuz ya neden yeni üyelik açayım
Ya korku işte rüyayı gördüm korktum testler yanlis çıkabilir yazıyor Google ondan dolayıDıyelımkı degılsın. Offf lafta anlatamamak ben simdi sananegatif olan bıseyi hemde 3 kere negatif nasıl ruyayla bagdaştırabılıyorsunuz
Bi rüya dogru 3 bilimsel test yanlış.Allahım sana geliyorumYa korku işte rüyayı gördüm korktum testler yanlis çıkabilir yazıyor Google ondan dolayı
Ya yok ben bahsettiğiniz kişi değilim neden inanmıyorsunuz ya neden yeni üyelik açayım
Bak aynı şeyi bir tek ben yazmamışım demek kiOfff yinemi sen bide yeni uyelikle gelmış yeter amaa yahu
Evet testlerin yanılma payı çok ve bu konuda hissiyat çok önemli bence ve rüyanızda falan gördüyseniz de hamile olabilirsiniz ben de hamile olduğumu rüyamda görmüştümYa korku işte rüyayı gördüm korktum testler yanlis çıkabilir yazıyor Google ondan dolayı
İnşallah haklısınızdır bende istemiyorum zaten gebelik ayrıca yorumunuz için teşekkür ederimBi rüya dogru 3 bilimsel test yanlış.Allahım sana geliyorum
Google dışından bir yerde öğrenemem kiLütfen biraz bilgi edinin öyle seks yapın kimse bilgisizce seks yapmamalı artık Google yazınca herşey çıkıyor korunun ya sonra hamile olunca çocuk nasıl düşer vs vs konular oluyor
Terbiyesizlik lafını olduğu gibi iade ediyorum,laf sahibine yakışır.Bu nasıl bir üslup ya terbiyesizlik yapmayın bilgim olmayabilir degil mi İnsanız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?