- 16 Aralık 2019
- 21.442
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.437
- 598
- 32
- Konu Sahibi Bademyagii
-
Tövbe estağfurullah mübarek gün günaha sokma beniYaa regl olunca kesinlikle olunmuyor mu %100 mu yani ben normal regl olduğuma eminim
İnşallah inşallah inşallah çok saolun yorumunuz icinnn
Ya hiçbir bilgim yok bu konuda ve Google türlü türlü şey söylüyor bende ruya görünce korkup sizlere sormak istedimŞaka mısınız siz ya dalga mı geçiyorsunuz regli olup üç kez test yapmışsın negatif çıkmış daha ne olmasını bekliyorsunuz zaten regl olmazdı gebelik olsa
Günah olmaz ya emin olmak istiyorum canım artıkTövbe estağfurullah mübarek gün günaha sokma beni
Kadın olduğuna emin misin??? İlk defa mı regl oldun? İlk defa regl olduysan hemen nasıl hamile kalırmıyım olaylarına giriyosun? Yok gerçekten kadınsan regl olduğunda hamile olma olasılığını da bilirsin diye düşünüyorumBilgisizlik işte ya hiçbir şey bilmiyorum bu konuda sizden ricam size göre %kaç ihtimali var söyler misiniz
Öyle tabi ama insan etkileniyorOhooo rüyalar çıksaydı ben şuan doğum yapacaktım
Sizi tanıyorum diğer adınız marvelldi hatta kaç defa aynı konuyu açmışsınız. Şimdi de yeni bir isim ya da hesap. Dört testti şimdi olmuş üç test. Sanırım psikolojik sıkıntılarınız var sizinRegli olduktan sonra 3 defa idrarda hamilelik testi yaptım ve hepsi negatif çıktı ama rüyamda pozitifti hamile olabilir miyim sizce?
Dr a gitGünah olmaz ya emin olmak istiyorum canım artık
İlk reglim degil ya 22 yaşındayım ama bu konuda çok bilgisizim ilk defa ilişki yaşadımKadın olduğuna emin misin??? İlk defa mı regl oldun? İlk defa regl olduysan hemen nasıl hamile kalırmıyım olaylarına giriyosun? Yok gerçekten kadınsan regl olduğunda hamile olma olasılığını da bilirsin diye düşünüyorum
Merve? Hayır ilk defa hesap açtım ben karıştırmış olabilir misiniz ?Sizi tanıyorum diğer adınız marvelldi hatta kaç defa aynı konuyu açmışsınız. Şimdi de yeni bir isim ya da hesap. Dört testti şimdi olmuş üç test. Sanırım psikolojik sıkıntılarınız var sizin
Dr a gitİlk reglim degil ya 22 yaşındayım ama bu konuda çok bilgisizim ilk defa ilişki yaşadım
Bu arkadaş yeni hesap açmış marvell diye bir hesaptan aynı konuyu 167393928 kere açmıştı hatta ben bilmeden iki kere cevap vermişim şimdi hikayesini okuyunca hemen tanıdımKadın olduğuna emin misin??? İlk defa mı regl oldun? İlk defa regl olduysan hemen nasıl hamile kalırmıyım olaylarına giriyosun? Yok gerçekten kadınsan regl olduğunda hamile olma olasılığını da bilirsin diye düşünüyorum
Tesekkur ederimNe komiksinizdegilsinizdir merak etmeyin
Tamam hamile değilsinizEvet 15 günden fazla gecmisti ve 3 test yaptım negatifti
Canım benim manyak mısın sen değilim diyorum ayrıca olsam bile suç mu bu seni ilgilendirir miBu arkadaş yeni hesap açmış marvell diye bir hesaptan aynı konuyu 167393928 kere açmıştı hatta ben bilmeden iki kere cevap vermişim şimdi hikayesini okuyunca hemen tanıdım
İnsanı zorla günaha sokuyolar yaaBu arkadaş yeni hesap açmış marvell diye bir hesaptan aynı konuyu 167393928 kere açmıştı hatta ben bilmeden iki kere cevap vermişim şimdi hikayesini okuyunca hemen tanıdım
İnsallah ya tesekkur ederimTamam hamile değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?