Kızlar bugün itibariyle 2. Olumsuz sonucumu almış bulunmaktayım ne yazik
ilkinde taze embriyo transferi olmuştu 3.günlük 1 tane embriyo transferi yapılmıştı sonuç negatif. İkincide ilkinde kalan 2 embriyo dondurulmustu onları kullandık ve bugün sonucumu aldim ne yazık negatif. Şimdi bu iki olumsuz denemeden sonra araştırılması gereken ne varsa onları araştırıp ole başlamak istiyorum 3.ye ama napam bilmiyorum benm d vitamini değerim eksik çıkmıştı geçen sene ilaç kullanmstm ama sonrasnda duzeldi mi yada onun eksikliği benm bu durumumu nekadar etkiler yada etkilemez bilmiyorum. Tsh im yüksekti ilaç kullanıyorum suan düşmüştü suan hala normalmi değerim onun içinde test yaptırmayı düşünüyorum. Bide bi ara kanda kromozom analizi yaptırmıştım. 50 hücreden birinde XXX çıkmıştı yaptırdığım yerdeki doktor senden kaynaklida olabilir kanı bıraktığımız ortamda bolunurken de olmuş olabilir demişti. Bi test daha var istersen onu yaptiralm onda bölünmeye birakmiyoruz istanbula gönderiyorum kanı demişti bende tüp bebek merkezi ne derse onu yaparım diyip yaptirmamistm tüp bebek merkezindeki genetik doktoruyla gorusmustum oda 50 de 1 yüzde 2 demek düşük bir rakam istersen pgt yaptirabilirsin embriyoya ama istersen yaptirmayada bilirsin düşük bir ihtimal çünkü demişti. Bende çok düşük bir ihtimal yaptirmayada bilirsin dediği icin hmde devlette yaptırıyorum pgt girince işin içine devlet karşılamadığı için yaptirmamistm. Bugün olumsuz sonucu alınca doktora bu defa napam gerekio sa yaptırım dedm pgt yaptirirsn bidahaki ne dedi bende genetik doktorunun söylediklerini anlattım ama sanki beni yeterince dinlemedi histeroskopi vs bişey yaptırmaya gerek varmi dedim bu aşamada gerek yok dedi. Bilmiyorum ama verdiği cevaplar beni tatmin etmedi. Kızlar sizler genel anlamda bana ne onerirsiniz yada içinizde benm durumda olan varsa naptiniz lütfen bana bişeyler yazın