Çocuk Hastalıkları Lutfennn yardimmmm:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sadece anne sütü alıyorsa 20 güne kadar yapamaması normal. 1 Çay kaşığı Zeytinyağı içir yada sen Kayısı ye Sütünden minige geçer.

Metsilide duydum artik bikacgune takip edip bakicam duruma gore alicam birini. Zeytinyagini popoSuna surduk ama mamaya karistirmaya korkuyorum. Bise olmaz dimi karistirsam herkes soluyor cunku. Ama daha 15 gunluk bebek

Birde arkadaslar kaka yapmayip surekli mama ictigi icinde endiseleniyorum sıkılcak midesi diye ama rahatsiz olasada aglar diorum ?

Kaka yapamıyor ve ağlıyorsa gliserin fitil veriyor doktorlar. Bebek küçük olduğu için ikiye bölüp uçlarını yuvarlıyorsun. Atınca 2 dk sonra sonuç veriyor genelde. Geçmiş olsun.

midesi zorlansa kusar atar fazlayı
zeytınyağı anne sütüne çok yakınmış ve zararı yokmuş bende verdim

Bizim doktor gerekirse hep mama ver ama ac birakma beslensinki kilo alsin ve sarilik icin beslenmesi gerekiyodu. Mecbur mama veriorum sutten daha cook ama bu gaz sancilari icin bitkisel zinci die damla varmis bundan bilginiz varmi?
evet canım ben zinco, metsil ve maflor kullandım çokda etkisini görmedim biraz sabret zamanla düzeliyormuş biz yeni yeni düzelmeye başladık gibi gaz konusunda aslında bu damlaların pek işe yaradığını sanmıyorum ama her çocuk farklı deneyin isterseniz

Benim kızım da 3 aylık şu an. İlk günden beri mamayla besleniyor. İlk zamanlar kabızlık problemimiz çok oldu. Dr a söylediğimde "Mama yiyen bebeklerde 4 güne kadar yapmaması normal, 5. gün müdahale edilir." demişti. Ben de zeytin yağı ile poposunu uyarak 3. günde kaka yapmasını sağlamıştım. Bekleyemedim 5. güne kadar... Mamasına da 2 damla fazla değil zeytin yağı karıştırdım.

Birde arkadaslar kaka yapmayip surekli mama ictigi icinde endiseleniyorum sıkılcak midesi diye ama rahatsiz olasada aglar diorum ?
kendi rahatsız olsa ağlar benimki 5 gün yapmadığı oldu sıkma canını seninde ilk galiba en zor zamanlar sabır lazım büyüdükçe rahatlarsın sıkıntısını dillendirdiği zaman

Hepinize coook tsk ediorum burdan aldigim bilgilere gire davrandim. Ve bebegim bugun sabah kakasini yapti kocaman bir ohg cektimm cook sukurrr:)))) onlarin mutlulugu bizim mutlulugumuz))))

Canım cok sevindim ben oğluma her gün 1sefer mutlaka mamasına 1cay kaşığı saf zeytinyağını mutlaka kullandım 2-3 ay hiçbirşey olmaz canım korkma doğal şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…