Doktora gitmenizde fayda var.
Bencede:/ sanirim oyle olucak
Benımkıde 21 aylık. Ilk kez kabızlık yasıyoruz..cocuk ağlıyor ama yapamıyor gunlerdır..1tatlıkasıgı zeytınyagı içirdim..
Poposuna zeytınyagı surdum içeri doğru..
Ve sıcak su dolu kuvete oturttum..
Sonuç ishal oldu..
Bebeklere cay kasığıyla zeytınyagı veriyorlar ve popoya sürmek çok fayda edıyor..
Gerçi sadece sütle beslenen bebeklerde günlerce kaka yapmama normal goruluyor..
Ama senınkı
Canım sütün için bu kadar üzülme bazı şeyler elimizde değil malesef üzme kendini bebek hissedermişErken dogum yaptim 36 haftada ama normal yaptim. Allaha sukur saglikli bi sekilde dunyaya geldi. Dune kadar hersey normaldi ama dedgm gbi 1.5 gundur kaka yok ortada ve ikiniyor uyuyamiyor. Sutum cok yok maleseffffmama takviye diil. Sutu takviye yapiorum ancak ve bu durum zaten beni coook cok uzuor hergun agliyorum. Moral bozukluguda sut icin cabasi malesef yani daha cok mamayla besleniyor elimden geldigince emzirip ardindan mama veriyorum. Sagiyorum daha cok oyle veriyorum. Cnku cok minik oldugu icin cene kuvveti yok ememiyor (((bnde zeytinyagi surdum poposuna iceri dogru suan mama icti uyuyo coook sukurr bende rahatladim. Ama bakalim nolucak
Canım bende tam tersi vicdan azabı cektim bebeğim sürekli ağlıyordu hep gaza yordum sabahlara kadar ağlardı tükenmiştim herkes belki açtır dedi çok bilmiş ben sütüm var o gaz diye ısrar ettim sonuç mamayı bi kere denedim kuzum o günden beridir rahat kendimie nasıl kızdım bebeğimi aç bıraktım diye halada kızıyorumBebek hisseder diyorlar evet. Bence kesinlikle cok dogruu. Cunku oda cok huysuz bikac gundurrumarim sutum gelir mden geldigince herseyi yapiorumm Onun icinn uzulmemek eldede diil ama cok canimi skmamaya calisiorum.
benimkiler prematüre doğdular ve oğlum çok gazlı ve kabız oluyordu 10 günlükken dr bize fıtık hemoroid falan olmasın diye zararsız bi fitil verdi ama fitili dikine 4 e bölüyorduk kürdan kalınlığında falan oluyordu.sonuç mükemmel, aman Yarabbi ne kıymetli o yapılan kaka :) 4 ay kadar öyle gitti.Allah yardımcınız olsunErken dogum yaptim 36 haftada ama normal yaptim. Allaha sukur saglikli bi sekilde dunyaya geldi. Dune kadar hersey normaldi ama dedgm gbi 1.5 gundur kaka yok ortada ve ikiniyor uyuyamiyor. Sutum cok yok maleseffffmama takviye diil. Sutu takviye yapiorum ancak ve bu durum zaten beni coook cok uzuor hergun agliyorum. Moral bozukluguda sut icin cabasi malesef yani daha cok mamayla besleniyor elimden geldigince emzirip ardindan mama veriyorum. Sagiyorum daha cok oyle veriyorum. Cnku cok minik oldugu icin cene kuvveti yok ememiyor (((bnde zeytinyagi surdum poposuna iceri dogru suan mama icti uyuyo coook sukurr bende rahatladim. Ama bakalim nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?