Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize merhaba yeni uye oldum ve cok begeniyorum burayi hep takip ediyordum. Benim derdim 15 gunluk bebegim var. Su zamana kadar kakasini hep yapiodu ama 1.5 gundur cis masallah cok yapiyo gazi cikiyo ama kaka yok. Ve surekli ikinip sesler cikartio uyuyamiyor. Ne duyduysam yaptim su son 1 saatte. Zeytinyagi masaj. Ama fayda etmedi. Ne yapmam lazimm doktora gitmelimiyim yoksa bu tur seyler normal mi. ??
evet canım ben zinco, metsil ve maflor kullandım çokda etkisini görmedim biraz sabret zamanla düzeliyormuş biz yeni yeni düzelmeye başladık gibi gaz konusunda aslında bu damlaların pek işe yaradığını sanmıyorum ama her çocuk farklı deneyin istersenizBizim doktor gerekirse hep mama ver ama ac birakma beslensinki kilo alsin ve sarilik icin beslenmesi gerekiyodu. Mecbur mama veriorum sutten daha cookama bu gaz sancilari icin bitkisel zinci die damla varmis bundan bilginiz varmi?
kendi rahatsız olsa ağlar benimki 5 gün yapmadığı oldu sıkma canını seninde ilk galiba en zor zamanlar sabır lazım büyüdükçe rahatlarsın sıkıntısını dillendirdiği zamanBirde arkadaslar kaka yapmayip surekli mama ictigi icinde endiseleniyorum sıkılcak midesi diyeama rahatsiz olasada aglar diorum ?
Cook sevndım gozun aydınHepinize coook tsk ediorum burdan aldigim bilgilere gire davrandim. Ve bebegim bugun sabah kakasini yapti kocaman bir ohg cektimm cook sukurrr:)))) onlarin mutlulugu bizim mutlulugumuz))))