Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 günlük artış oluyo sanırım gayet iyi bencePersenbe gunu saglik ocagina kan verdim 71 bucuk addetten 1 gun onceydi pazarteside 656.2 cikti nasil acaba lutfen cevaplarmisnzzz
4 günlük artış oluyo sanırım gayet iyi be
Bugun gene gidicem kan vermeye kac haftalik duruyo acaba4 günlük artış oluyo sanırım gayet iyi bence
Beta ya göre 5 haftalık gibi duruyo önemli olan sağlıklı olmasıBugun gene gidicem kan vermeye kac haftalik duruyo acaba
Insallah sagliklidir cok korkuyorum vallaBeta ya göre 5 haftalık gibi duruyo önemli olan sağlıklı olması
Biraz fazla sanki adet gününden 3 gün sonra beta 600 küsür ama hayırlısı artıkIkiz olma ihtimali varmi acaba yukselisine gore
Biraz fazla sanki adet gününden 3 gün sonra beta 600 küsür ama hayırlısı artık
Hayırlı olsun canim verdinmi bugünde kan sonucun ne acaba. Birlikte gidiyor degerlerimiz hemen hemenPersenbe gunu saglik ocagina kan verdim 71 bucuk addetten 1 gun onceydi pazarteside 656.2 cikti nasil acaba lutfen cevaplarmisnzzz
Benimde persembe saglik ocaginda 84.9 cikti pazartesi özelde verdim 626.9 cikti bugun yine ozelde 1385 ti yani son iki ayni laboratuvarda oldu. Laboratuvar farkli olunca sonucu etkiliyor o yuzden ayni yerde verdim
Sagol canim seninde Verdim 2 saat once bi yarim saate ogrenicem insallahHayırlı olsun canim verdinmi bugünde kan sonucun ne acaba. Birlikte gidiyor degerlerimiz hemen hemen
Hadi bakalim guzel artis olmustur insallah yaz banada heycandan unutmaSagol canim seninde Verdim 2 saat once bi yarim saate ogrenicem insallah
Insallah ya yazarm yazarmHadi bakalim guzel artis olmustur insallah yaz banada heycandan unutma
Canim 1424.5 cikmisHadi bakalim guzel artis olmustur insallah yaz banada heycandan unutma
Güzel ayni gidiyoruz İnşallah cumartesi görürüz bebisleriCanim 1424.5 cikmis
Güzel ayni gidiyoruz İnşallah cumartesi görürüz bebisleri
Canim ben simdi hastaneden geldim kesemiz gozuktu karindan ultrasyonla 3mm dediGüzel ayni gidiyoruz İnşallah cumartesi görürüz bebisleri
Cok sevindim canim allahim kucagina almayi nasip etsin 13 martmiydi senin batta. Bebekte gorundumuCanim ben simdi hastaneden geldim kesemiz gozuktu karindan ultrasyonla 3mm dedi
Kac haftalik çıktı. Ay ne cok soru aordum kusura bakma. Aslinda yarin gitcem ama ne bilim icim ferahliyor sanki boyle yazisincaCanim ben simdi hastaneden geldim kesemiz gozuktu karindan ultrasyonla 3mm dedi
Canim solemedi onu gene kan verdim haftaya gel kap atisi icin dediKac haftalik çıktı. Ay ne cok soru aordum kusura bakma. Aslinda yarin gitcem ama ne bilim icim ferahliyor sanki boyle yazisinca