- Konu Sahibi yenigelinben
-
Yanı? O boyle dıyınce boyle mı olacak olaylar?Adam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Kk tarihi boyunca boşanma konusu açmışsınız hanımefendi. Bu sefer lütfen basın tekmeyi.Adam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Adam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Fena değil çok iyi değil ama sorun çıkartıp beni çok yoruyor çocuklar konusundaO mu karar veriyor çocukların kimde kalacağına ?
Maddi durumu nasıl bu şahısın ?
Ortada çok bariz zina var,ispatlarsaniz ki çocuğu kabul ediyorsa esiniz bu sizin için çok kolay olur bu durumda zaten mahkeme Çocuklarınızı size verirAdam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Yani bu durumu kabullenmekten daha zor olamaz.kesinlikle boşanacağım hep boşanmak istiyordum ben ama çocuklardan sonra biraz korkar oldum tek başıma sorumluluk almak biraz zor
Adam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Ailemle 5 yıldır konuşmuyorum 6 ve 3 yaşındalarBoşanacaksın yani napacaksın ki başka? Neden ailene dönemiyosun? Çocuklar kaç yaşında? Kendin yaşa.
Davayı açtım fakat adam hiç oralı değil boşanmam diyoradama mı kaldı boşanmak istemek istememek..
boşanmak istiyorsanız gidip açın davayı..
alamaz çocukları.
Kreş ve okul yaslarındalar yani. Çalışabilirsin.Ailemle 5 yıldır konuşmuyorum 6 ve 3 yaşındalar
Fena değil çok iyi değil ama sorun çıkartıp beni çok yoruyor çocuklar konusunda
Mesleğim var bir süredir çalışmıyorum ama yine de bir mesleğim var şükürKreş ve okul yaslarındalar yani. Çalışabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?