Lutfrn acil yardim

Brc11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
96
46
88
Bat 10 temmuzdu ogun hcg 28 ,11 temmuzda 76, 14 temmuzda 575 gelisim nasil sizce oyle cok kasik agrisi cekiyorumki dış gebelikten şupelendim adet agrisi gibi agri cekiyorum bacagim bile kasiyor agridan ayrica bugun kahverengi gibi koyu pembe gibi akintim oldu azicik neler oluyor anlayamiyorum

Değer yükselmiş ama doktorun ultrasonla bakması lazım canım panik yapma

Bu arada her lekelenme sorun teşkil etmez ve kasık ağrısıda olabilir normal. Panik yapma.

Bnmde adet gunlermde cok sancm vardi ayni olurken gbi ama lekelenme falan yoktu. Devam ederse acile gt derm. Ama beklemelisin braz hemen anlasilmazki. Korkma kotu dusunme ama insan engel de olamiyo cok dua et. Hayrlisi olur insallah

Benim de asiri kasik agrim olur hatta oyle ki 2 gun yatirir sagdan sola donmek bile aci verir. Bende miyom var hem sagda hem solda onlar yaratiyormus bu sikintili agriyi. Muayeneye gittiginde sormani tavsiye ederim.

Ben iki defa dış gebelik geçirdim hcg ikisinde de 2 ye katlamamıştı..maşallah sende öyle bir sorun görünmüyor..

Ben iki defa dış gebelik geçirdim hcg ikisinde de 2 ye katlamamıştı..maşallah sende öyle bir sorun görünmüyor..
Uff gercekten burada okudugum hersey bende olacakmis gibime geliyor iyice psikolojimi bozdum dis gebelikten yada mol gebelikten cok korkuyorum su an

Sa
salı günü doktor ultrasonla bakıcak keseyi görücek . Sonra 7nci hafta kalp atışını dinliycek . Daha çok başındasın . Önce bi kese görülsün canını sıkma
Isallah ya boyle guzel seyler duymaya cok ihtiyacim var su an yukselme

Uff gercekten burada okudugum hersey bende olacakmis gibime geliyor iyice psikolojimi bozdum dis gebelikten yada mol gebelikten cok korkuyorum su an
Boşuna stres yapma tatlım akılına bırak herşeyin hayırlısı inşallah

Birde bu hcg artisu normalmi su anda 4+3 gunluk hamileyim ve 575 normalmi

kızzzlar yardımınıza ihticaım var ben 27 mayısta düşük yaptım 25 haziranda ise adet oldum adetim bittikten sonra mide bulantılarım başladı 5 gün oyle sürdü daha sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün sonra bitti ve suan sol kasık ağrımla mide bulantım devam ediyor ve kendimi cok yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…