salı günü doktor ultrasonla bakıcak keseyi görücek . Sonra 7nci hafta kalp atışını dinliycek . Daha çok başındasın . Önce bi kese görülsün canını sıkmaSali gunu randevum
Bat 10 temmuzdu ogun hcg 28 ,11 temmuzda 76, 14 temmuzda 575 gelisim nasil sizce oyle cok kasik agrisi cekiyorumki dış gebelikten şupelendim adet agrisi gibi agri cekiyorum bacagim bile kasiyor agridan ayrica bugun kahverengi gibi koyu pembe gibi akintim oldu azicik neler oluyor anlayamiyorum
Ben iki defa dış gebelik geçirdim hcg ikisinde de 2 ye katlamamıştı..maşallah sende öyle bir sorun görünmüyor..Bat 10 temmuzdu ogun hcg 28 ,11 temmuzda 76, 14 temmuzda 575 gelisim nasil sizce oyle cok kasik agrisi cekiyorumki dış gebelikten şupelendim adet agrisi gibi agri cekiyorum bacagim bile kasiyor agridan ayrica bugun kahverengi gibi koyu pembe gibi akintim oldu azicik neler oluyor anlayamiyorum
Uff gercekten burada okudugum hersey bende olacakmis gibime geliyor iyice psikolojimi bozdum dis gebelikten yada mol gebelikten cok korkuyorum su anBen iki defa dış gebelik geçirdim hcg ikisinde de 2 ye katlamamıştı..maşallah sende öyle bir sorun görünmüyor..
Isallah ya boyle guzel seyler duymaya cok ihtiyacim var su an yukselmeSa
salı günü doktor ultrasonla bakıcak keseyi görücek . Sonra 7nci hafta kalp atışını dinliycek . Daha çok başındasın . Önce bi kese görülsün canını sıkma
Boşuna stres yapma tatlım akılına bırak herşeyin hayırlısı inşallahUff gercekten burada okudugum hersey bende olacakmis gibime geliyor iyice psikolojimi bozdum dis gebelikten yada mol gebelikten cok korkuyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?