Lütfü kırdarda tüp bebek sürecim

Kartal içime sinmediği için zeynep kamilde karar kıldım heyet raporumu tamamlayıp kurula teslim edeceğim. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun bu sürecin zorluğunu ancak yaşayanlar bilir
Ya aslinda benim.nasilsa bi degisigim bilmiyorum simdi.esimin testleride orda yapilcak testler baska.hastanede yapilsa olmuyormus dogrumu sprem testi ayni hastanede olmak zorumdaymis.nedeni.iae.esimin isi biraz Sorunlu o yuzden egerki zeynep.kamil hastanesi baska.bir hastanesi verilen testi Kabul ederse.oraya.giderim.yinede oyle

Ben 3 yıl şart olduğu için önce aşılama yapıldı 3 tane tutmadı aşılama basit ama tüp bebek biraz yorucu ve vücudunun çok hormon alıyor
Cok soru soruyorum.kuaura bakma acaba asilama ilk default olucamda yumurta icon ilac veiyorlarmi yada catlatmak icin bi tedavi uyguluyorlarmi
Ben 3 yıl şart olduğu için önce aşılama yapıldı 3 tane tutmadı aşılama basit ama tüp bebek biraz yorucu ve vücudunun çok hormon alıyor

Cok soru soruyorum.kuaura bakma acaba asilama ilk default olucamda yumurta icon ilac veiyorlarmi yada catlatmak icin bi tedavi uyguluyorlarmi
Tabiki ilaç veriyorlar iğne ile başlıyorlar zaten yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor iki gün sonra aşılama yapılıyor

Amin 🙏 isteyen herkese nasip olsun canım korkma aşılama basit bi işlem Ali hocada çok iyi
Benim ilk randevum bi kadın doktor du şimdi hep.sonuclarimi Ali hoca bakıyor ama asistanları bakıyor aslında iyi degilmi diye korkum vardı ama aşılama sonuçta başka bı hastanede aynı işlemi yapacak diye düşündüm hem bu düşüncem hemde senin dediklerin sağolasın endişem kalmadı şimdi daha rahat gidebilirim

Benim ilk randevum bi kadın doktor du şimdi hep.sonuclarimi Ali hoca bakıyor ama asistanları bakıyor aslında iyi degilmi diye korkum vardı ama aşılama sonuçta başka bı hastanede aynı işlemi yapacak diye düşündüm hem bu düşüncem hemde senin dediklerin sağolasın endişem kalmadı şimdi daha rahat gidebilirim
Aşılamadan çok bişey bekleme zaten yüzdelik çok düşük ama bellide olmaz sevindim güzel geçmesine

Ya aslinda benim.nasilsa bi degisigim bilmiyorum simdi.esimin testleride orda yapilcak testler baska.hastanede yapilsa olmuyormus dogrumu sprem testi ayni hastanede olmak zorumdaymis.nedeni.iae.esimin isi biraz Sorunlu o yuzden egerki zeynep.kamil hastanesi baska.bir hastanesi verilen testi Kabul ederse.oraya.giderim.yinede oyle
Biz de spermiyogramı başka hastanede yaptırdık ama zeynep kamildeki ürolojiden randevu alarak o doktora onaylatmanız gerekiyor, ayrıca eşinizden de kan testi alıyor

Ama kartalda süreci bilmiyorum oraya sadece bir kere görüşmeye gittim devam etmedim

Ali hocayı çok öven var.Sadece biraz sert mizaçlı diyende var. Gebelik yaşayan vardı aşılamami tüp mu bilmiyorum ama herkes aynı prosedürü uyguluyor özelde Lütfü Kırdar iyi bence

Ali hocayı çok öven var.Sadece biraz sert mizaçlı diyende var. Gebelik yaşayan vardı aşılamami tüp mu bilmiyorum ama herkes aynı prosedürü uyguluyor özelde Lütfü Kırdar iyi bence
Özelde uyguluyor Lütfü Kırdar daha iyi bence

Sonuçta aşılama heryerde aynı hemen hemen benim işlemlerinde eşimde orda diye buraya devam.etmeyi.dusundum artık bazı iyi yorumlarda var kötü yorumlar da yapacak bir şey yok Ali beyden bazıları çok sert sorulara cevap vermiyor gibi gibi yeterli aşılama olsun tutsun sorularimi burdanda öğrenirim işini iyi yapan bir doktor mus. Sonuçta inşallah hayırlı olur inşallah tutar bebeğim bu sefer isteyen herkese 4 senedir üc tane dusuğum oldu inşallah bu tutar bundan umudum nasıl var gözlem altında olucam o yüzden umutluyum

Biz de spermiyogramı başka hastanede yaptırdık ama zeynep kamildeki ürolojiden randevu alarak o doktora onaylatmanız gerekiyor, ayrıca eşinizden de kan testi alıyor
Eşim vermiş Kartal'da iside 'e sorunlu olduğu için burada devam etmem gerekiyor birde zorunlu gibi düşünmüyorum yapilcak olan şey aşılama her yerde hemen hemen aynı şeyleri yapilcak

Henüz karar vermedim ama liv hospital Bahçeşehir,Pendik medical park ve Şişli memorial hastaneleriyle yüz yüze görüşüp birinde karar kılmayı planlıyorum Göztepe medical parkta da Meryem hoca varmış forumlarda çok denk gelmiştim
Meryem hoca muhteşeme bilgili ve gerçekten abla gibi işinde cok iyi maddi olarak uygunsanız öneririm rabbim tez vakitte tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🙏

Meryem hoca muhteşeme bilgili ve gerçekten abla gibi işinde cok iyi maddi olarak uygunsanız öneririm rabbim tez vakitte tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🙏
Hangi hastane acaba benim hani catlama iğnesi falan hiç denemedim o şekilde de yardımcı olurmu ben sanki duymuştum ama bu o Meryem hocamı bilmiyorum

Back
X