E ekincan11 Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 23 3 6 29 Dün 21:44 Konu Sahibi Konu Sahibi elcibetul #41 uzaksevda .!.: Eşim vermiş Kartal'da iside 'e sorunlu olduğu için burada devam etmem gerekiyor birde zorunlu gibi düşünmüyorum yapilcak olan şey aşılama her yerde hemen hemen aynı şeyleri yapilcak Genişletmek için tıkla... Öyle tabi
uzaksevda .!.: Eşim vermiş Kartal'da iside 'e sorunlu olduğu için burada devam etmem gerekiyor birde zorunlu gibi düşünmüyorum yapilcak olan şey aşılama her yerde hemen hemen aynı şeyleri yapilcak Genişletmek için tıkla... Öyle tabi
A asell1902 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2025 84 23 3 30 Dün 22:12 Konu Sahibi Konu Sahibi elcibetul #42 uzaksevda .!.: Hangi hastane acaba benim hani catlama iğnesi falan hiç denemedim o şekilde de yardımcı olurmu ben sanki duymuştum ama bu o Meryem hocamı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Medicalpark göztepe de prof dr meryem eken Ücretsiz görüşme yapabiliyorsunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun kucagınız doldursun inşallah
uzaksevda .!.: Hangi hastane acaba benim hani catlama iğnesi falan hiç denemedim o şekilde de yardımcı olurmu ben sanki duymuştum ama bu o Meryem hocamı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Medicalpark göztepe de prof dr meryem eken Ücretsiz görüşme yapabiliyorsunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun kucagınız doldursun inşallah