Yaklaşık 3 ay önce düşük amh seviyemden ötürü Lütfi kırdar da Ali Yılmaz hocanın yanında tüp bebek sürecine başladık ,hastane temiz girişteki sekreterler hemşireler personeller son derece ilgili ama dr seçimim en büyük hatam oldu asla dinlemiyor acele ettirıyor aklınızdakı hiçbir soruyu sorma hakkınız yok , transfer öncesi çok sık muayeneler oluyor her defasında tamam şekerim 3 gün sonra gel diyip başka hiçbir bilgi vermedi …siz giyinip çıkana kadar çoktan işlem odasına başka hastaya geçmiş oluyor her defasında devlet hastanesi çok yoğun hasta fazla diyip devam ettim son randevularımda süre tuttum 10dk bile kalmıyorum içerde … embriyo transferim negatif sonuçlandı bugün bile konuşurken bağırdı çağırdı kovmaktan beter etti . Tutmamışsa ne yapabilirim yüzde yüz tutacak demedim diye bağırdı kendimizi ifade bile edemedik eşimle…kaldı ki zaten sağlık sorunlarımdan ötürü umudum pek yoktu …hsg bile çekmeden başladık neler yapalım 2.ye hazırlık kapsamında onu bile öğrenemedim hakkımı asla helal etmiyorum ..
**duvarda hastalarına ait bebek fotoğraflarını asmış alanında başarılı olabilir ama bu üslupla hakaretvari konuşmalarıyla yangından mal kaçıırır tavrıyla olacağı varsa da olmazdı benım tedavimde .
**duvarda hastalarına ait bebek fotoğraflarını asmış alanında başarılı olabilir ama bu üslupla hakaretvari konuşmalarıyla yangından mal kaçıırır tavrıyla olacağı varsa da olmazdı benım tedavimde .