• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutinus fitil ve prograf yazdırılır mı?

venusmercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
299
381
103
arkadaşlar transfer sonrası dönemdeyim, lutinus fitil ve prograf kullanıyorum. Epey maliyetli ilaçlar. Bu ilaçların uzman doktorlara yazdırılma durumu var mıdır? Bilen varsa aydınlatırsa çok memnun olurum🧡

arkadaşlar transfer sonrası dönemdeyim, lutinus fitil ve prograf kullanıyorum. Epey maliyetli ilaçlar. Bu ilaçların uzman doktorlara yazdırılma durumu var mıdır? Bilen varsa aydınlatırsa çok memnun olurum🧡
Lutinusu bilmiyorum yazdirabilirmiyiz ama prograf yazılmıyor malesef maliyeti yüksek bende almıştım bu arada tedavin hayırlı olsun canım nasipse ne zaman transferin

Lutinusu bilmiyorum yazdirabilirmiyiz ama prograf yazılmıyor malesef maliyeti yüksek bende almıştım bu arada tedavin hayırlı olsun canım nasipse ne zaman transferin
Teşekkür ediyorum🙏🏻 Transfer sonrası 15. Günüm pozitif sonuç çok şükür. Eczaneden yazdırılıyor ama meşakkatli gibi bir şey dendi prograf için ama bilemedim tabii.. hangi doktora gidilmeli vs belki bilen çıkar dedim

Teşekkür ediyorum🙏🏻 Transfer sonrası 15. Günüm pozitif sonuç çok şükür. Eczaneden yazdırılıyor ama meşakkatli gibi bir şey dendi prograf için ama bilemedim tabii.. hangi doktora gidilmeli vs belki bilen çıkar dedim
Hayırlısı olsun canım rwbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Prograf için rapor çıkarılması gerekiyormuş ama hangi bölüm yazar bilmiyorum
Benim doktorumda prograf yazdı bana siz nerde tedavi gördünüz

Yaa bende oraya gidiyorum Aret Hoca doktorum
Ben 2.deneme için hazırlık aşamasındayım yarin kontrolum var transfer günü verilecek inşallah
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda🙏🏻 Benim de 2. Denemeydi. İlki de tuttu aslında ama kalp atışı olmadı malesef. Nasip değilmiş demek ki. Ama bu kez daha iyi olacak inanıyorum. Sizin de öyle olur inşallah🙏🏻

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda🙏🏻 Benim de 2. Denemeydi. İlki de tuttu aslında ama kalp atışı olmadı malesef. Nasip değilmiş demek ki. Ama bu kez daha iyi olacak inanıyorum. Sizin de öyle olur inşallah🙏🏻
Insallah canim Allah razı olsun
Benimde aynı pozitifi gördük cok şükür ama kalp atışı olmadı gelisimi durdu 9 haftalikta kürtaj oldum.
1 ay sonra 2. Deneme hazırlığına başladık simdilik hersey yolunda hayırlısı bakalim inşallah
Sizinde rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bu yolda olanlara maddi manevi kolaylık versin inşallah 🤲

venusmercan venusmercan Bu arada lutinus fitili eczanede bulamamıştım satışı durmuştu aradim merkezi onun yerine progestan fitil verdi saglik ocaginda yazdırmiştim bilgin olsun 🤭

Insallah canim Allah razı olsun
Benimde aynı pozitifi gördük cok şükür ama kalp atışı olmadı gelisimi durdu 9 haftalikta kürtaj oldum.
1 ay sonra 2. Deneme hazırlığına başladık simdilik hersey yolunda hayırlısı bakalim inşallah
Sizinde rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bu yolda olanlara maddi manevi kolaylık versin inşallah 🤲
Aynı süreçlerden geçmişiz.. umarım bu kez ikimiz için de güzellikler olur🧡 dondurulmuş embriyolarınız var mı yeni baştan mı başladınız sürece

venusmercan venusmercan Bu arada lutinus fitili eczanede bulamamıştım satışı durmuştu aradim merkezi onun yerine progestan fitil verdi saglik ocaginda yazdırmiştim bilgin olsun 🤭
bu mesaj kaçmış gözümden yeni fark ediyorum. Ya olabiliyorsa neden seçenek olarak sunmuyorlar ki🙄 aynı görevi görüyor ikisi de sonuçta. Bunu bir sorayım yarın ilaç bitmek üzere çünkü. Çok teşekkür ediyorum🙏🏻

İstanbul tüp bebek merkezinde. Siz ne aşamadasınız pekii
Merhaba bende mart sonu adetimle aret hocaya baslamayi dusunuyorum sali gunune randevu aldim ve devletten rapor cikti bana gecerliymis labaratuar kotu diye duydum ama ben kotu dusunmek istemiyorum sizin surec nasildi

Merhaba bende mart sonu adetimle aret hocaya baslamayi dusunuyorum sali gunune randevu aldim ve devletten rapor cikti bana gecerliymis labaratuar kotu diye duydum ama ben kotu dusunmek istemiyorum sizin surec nasildi
Aksine ben kötü olduğunu düşünmüyorum. Amh düşük bende. 2. Tedavimi oldum aret beyde. İlk tedavimde 4 yumurta döllendi 3. Güne 2 tane gitti. Biri tuttu ancak kalp atımı olmadı 🥺 şimdiki tedavimde de 4 yumurta toplandı 2si döllendi ve 3. Güne gitti ikisi de. Kanda pozitifi gördüm tekrar🙏🏻 Çarşamba günü de kese randevum var. İnşallah bu kez daha güzel olacak her şey. Bence kötü düşünmeyin en doğrusu. Çok fazla olumlu sonuç alan var. Olumsuzluk yaşayan da var ama her yerde var. Aret hocaya güvenin🌸

Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah benim de 10 mart carsamba sabah 10da ilk görüşmem ve muayenem olacak bakalim insallah hayirlisi olur hangi ilaclardan başlıyor tedaviye

Lutinus kullandim sgk karşılamıyor transfer sonrası elimdeki crinon jelleri kullanmıştım gebeligimin 16.haftasina kadar devam edeceğim icin jeller bitince lutinus veya progestadan devam edebilecegimi söylemişti doktorum progestani sgk karşılıyor bi doktoruna danis istersen neticede hepsi ayni hormonu iceriyor amaç ayni yani

Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah benim de 10 mart carsamba sabah 10da ilk görüşmem ve muayenem olacak bakalim insallah hayirlisi olur hangi ilaclardan başlıyor tedaviye
İlk tedavimde gonal f merional ile başladık ancak dediğim gibi benden çok yumurta çıkmıyor ikinci tedavimde sadece klomen kullandım. Transfer ile beraber herkesin kullandığı ilaçları kullanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun🧡 içinizde biraz bile şüphe varsa başlamayın. Ben sonucun pozitif ya da negatif çıkmasında büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum. Şüpheye düştüğünüzde bir şey aradığınızda olmuyor. O yüzden doktorun kendisi içinize sindiyse kendinizi bırakın ona.

Lutinus kullandim sgk karşılamıyor transfer sonrası elimdeki crinon jelleri kullanmıştım gebeligimin 16.haftasina kadar devam edeceğim icin jeller bitince lutinus veya progestadan devam edebilecegimi söylemişti doktorum progestani sgk karşılıyor bi doktoruna danis istersen neticede hepsi ayni hormonu iceriyor amaç ayni yani
Evet bir arkadaş söyledi onun sayesinde öğrendim. İçerik aynı ise o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum 🥲 sadece prolutex e ayda 2000 veriyorum bari diğerlerini uyguna getirmeye çalışayım diyorum

Back
X