• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutinus fitil ve prograf yazdırılır mı?

İlk tedavimde gonal f merional ile başladık ancak dediğim gibi benden çok yumurta çıkmıyor ikinci tedavimde sadece klomen kullandım. Transfer ile beraber herkesin kullandığı ilaçları kullanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun🧡 içinizde biraz bile şüphe varsa başlamayın. Ben sonucun pozitif ya da negatif çıkmasında büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum. Şüpheye düştüğünüzde bir şey aradığınızda olmuyor. O yüzden doktorun kendisi içinize sindiyse kendinizi bırakın ona.
Haklisiniz ben aret kamara gidecem gibi görünüyor devlete guvenmek gelmiyor pek icimden ve benim zamanim az haziran gibi istanbuldan gidecez 3 ay icinde ne yaparsam o aret hoca 2 embriyo koyuyormus benim bir kendinden gebeligim var amh 0.1 fsh 25 ile kaldim 3 aylikken kalbi durdu belki yine gebe kalirim ama zamana birakmak istemiyorum 5 kez de rahim ameliyati oldum vajenime kadar perde vardi cok cok zor duzeldi 1 senedir isi biraktim ugrasiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun

Haklisiniz ben aret kamara gidecem gibi görünüyor devlete guvenmek gelmiyor pek icimden ve benim zamanim az haziran gibi istanbuldan gidecez 3 ay icinde ne yaparsam o aret hoca 2 embriyo koyuyormus benim bir kendinden gebeligim var amh 0.1 fsh 25 ile kaldim 3 aylikken kalbi durdu belki yine gebe kalirim ama zamana birakmak istemiyorum 5 kez de rahim ameliyati oldum vajenime kadar perde vardi cok cok zor duzeldi 1 senedir isi biraktim ugrasiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun
Raporunuz da çıkıyorken bence diğer seçenek devletse kesinlikle aret kamarı seçmelisiniz. Rapor çıksa da katkı payları vs bir kısmı ödeniyor, transfer sonrası ilaçlar ödeniyor. Çok çok az bir fark kalıyordur eminim. Gerçekten mucizeymiş, hayırlısı olsun inşallah bu kez kavuşursunuz bebeğinize🙏🏻

Insallah bizim icin disarda denemek en mantiklisi zaman az ve fsh sorunu cıktı birde gecen ay 8 di bu ay 33 olmus hormonlarim cok anormal sınavımız cok agir hakkimizda hayırlısı olsun

Insallah bizim icin disarda denemek en mantiklisi zaman az ve fsh sorunu cıktı birde gecen ay 8 di bu ay 33 olmus hormonlarim cok anormal sınavımız cok agir hakkimizda hayırlısı olsun
Zamanım az diye stres yapmayın, her şey olacağına varır🙏🏻 Hepimiz için hayırlısı olsun. Benim de çarşamba günü kese randevum var. Bir kez olumsuzluk yaşayınca insan sanki yine olacakmış gibi hissediyor. Umarım bu kez her şey çok güzel olur 🧡🌸

Kızlar merhaba. Lutinus marka fitili nasıl kullandınız? Fitili attıktan sonra kalkmadan yatıyor musunuz yoksa crinone jel gibi gezmek mi gerekiyor?

Kizlar bu lutinus icin ilac raporu alinabiliyor mu?
Ben progestan fitile geçtim burda konu açtıktan sonra. Lutinusu sabah akşam kullanıyordum birer tane , progestan fitili sabah öğle akşam ikişer tane kullandım. Doktorunuza danışarak siz de böyle yapabilirsiniz çok daha uygun oldu. Progestan hem yazdırılıyor hem de yazdırmasanız da çok daha uygun

Ben progestan fitile geçtim burda konu açtıktan sonra. Lutinusu sabah akşam kullanıyordum birer tane , progestan fitili sabah öğle akşam ikişer tane kullandım. Doktorunuza danışarak siz de böyle yapabilirsiniz çok daha uygun oldu. Progestan hem yazdırılıyor hem de yazdırmasanız da çok daha uygun
Crinon jeli piyasada bulamayinca banada doktorum ya lutinus al yada progestan demisti. Hepsinin amacida islevide ayni aslinda

Doktorum nedense tedavinin başından beri direkt progestana karsi. Kullandırmiyor. Kendisine güveniyorum. Tup bebek birde zaten riske atmıyorum. 3 gunde bi kalcadan oluyorum proluton, hap fitil ve gobekten de hergun alıyorum. Baya cok yani.

Back
X