Luxell börekçi fırın

Felista

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
221
0
96
38
Eskişehir
mrb doğru yere mi açtım bilmiyorum ama luxell börekçi fırın (LX 3575) aldık fırın çok az ısınıyor kullanma klavuzundan bişey anlamadım kullanan varsa yardımcı olabilir mi arızalı olsa hiiç ısınmaz diye düşünüyorum hangi dereceye getirirsek getirelim olmuyor ışığı falan yanıyor halbuki mafoldumben

Bende eve lüxell börekçi aldım gayet güzel ısınıyor. 4. kullanışım ve çok memnunuz. Zaman ayarlamasını yapıyor musun? Onu ayarlamadan çalıştırma, birde sadece tek tepsi pişiriyorsan turbo ayarını da açmaman lazım.

zaman ayarlaması yapıyorum fakat ısınmıyor biraz önce kurabiye yaptım abartısız 2 saatte pişmedi ya sıcak ama ılık gibi tek tepside turboyu çalıştırmamam gerektiğini bilmiyordum teşekkürler :)

bendede var aynı sorun ya.bir defasında patates tavuk attım fırına abartısız 45 dk. da patatesler çiğ çıktı.poğça yaptım 1 saat durdu banamısın demedi.bir tek keki güzel pişiriyo ama onuda çatlatıyo.anlamadım bende bu fırından bir şey.bu gidişle davul fırına devam.

bende bu fırınlardan istiyordum birden soğudum şimdi ya. benim büyük fırınım var ama bunlar küçük çabuk ısınır, az elktirik harcar diyodum.

mutfağımız olunca bizde bu fırından almak istiyoruz aslında benim gönlüm büyük fırında ama mutfak küçük olduğu için bu fırında karar kıldık umarım bizde böyle bi sorunla karşılaşmayız kafalarına atarım fırını yoksakötükedihüso

bu fırından annem de aldı hiç ama hiç memnun değil.Arkadaşların dediği gibi bir keki bir saatte pişiriyor,bir kere börek yaptı tam iki saatte.Fırında hata var sandık tam üç kez değiştik ama hepsi aynı malesef.Almayı düşünenlere asla tavsiye etmemlmaz:

annemdede var aynı fırından,diğer büyük ocaklı fırın geç pişiriyor diye bu fırından aldı
ama bu fırın dahada ağır pişiriyor,hiç memnun değil nerden aldım deyip,deyip duruyor demekki herkes aynı sorunu yaşıyormuş :umursamaz:

Bazı serilerinde mi sorun var acaba?
Bugün annemin günü vardı.
İki çeşit hamurişi pişirdi hiç sorun olmadı. CADIARZU

bende yeni aldım 2 kez kullandım ,eski küçük fırınım daha güzel pişiriyor,alelade bir fırın işte

allahın sevgili kuluymuşum arkadaşlar bende börekçi alcaktım fakat son anda cayıp normal lüxsel çift tepsili olandan aldım ısı ve zaman ayarı yapınca harika pişiriyor ben çok memnunum demekki börekçiler böyleymiş ama ben sizin yerinizde olsam kesinlikle geri veririm

ben kullanıyorum...
ilk 2-3 denemem de kek pişirirken sorun yaşamıştım...
o da benim ısı ayarını doğru yapmamamdan kaynaklanmıştı...130 derecede keki pişirmem gerektiğini ilk 20 dk.dan sonra dereceyi biraz arttırmam gerektiğini öğrendiğimden beri onda da bir sıkıntım kalmadı...
tavuk yemeği
börek
poğaça herşeyi çok lezzetli pişiriyor...

BANA KEK TARİFİNİ VE TAM OLARAK NASIL PİŞİRDİĞİNİ ANLATIRMISIN ÇOOOOOK UĞRAŞIYORUM AMA BECEREMİYORUM NOLURRR ACİL CVP BEKLİYORUM senağlama

ben de yeni aldım bakalım nasıl pişirecek kekleri, 130C ile başlayıp çoğaltayım bende ama ilk denememi burada paylaşıcam mutlaka... inşallah güzel keklerimi bu fırınla da yapabilirim:)

bi lüxell börekçi var bir de lüxell börekçi turbo olanı var.turbosuz olanı arkadaşta var berbat,ben turbolusunu aldım çok memnunum şimdi arkadaşımda alacak aynısını.40-50 lira oynuyodu sanırım ikisinin arası.

keki gayet güzel pişirdi 130 derecede pişirdim önce sonra yükselttim ve gayet güzel oldu sadece üstünde biraz çatlaklar oldu kekin o kadar... Ama içi gayet güzel pişti..Genel olarak memnunum fırından hem uygun fiyatlı hem de kısa sürede ve güzel pişiriyor yemekler de dahil...

bizde 2 gün önce simferin midi turbo fırınını aldık önceki fırınımız davul fırındı hamurları güzel yapıyor ama kek ve kurabiyelerde aynı başarıyı göremedik.sanırım sende eskişehirden aldın fırını bende heryeri gezdim lüxell börekçi fiyatları baya düşmüş ama ablamla benim içime sinmedi beko magazasından simferi aldık oradaki çalışan daha önce lüxell satıyorduk müşterilerden cok şikayet geldiği için ürünü satmıyoruz artık dedi kapaklarında falan çok sorun çıkıyor dedi.değiştirme imkanın varsa değiştir.

az önce ilk kez fırınımı kullanmaya başladım (luxell börekçi) turbo fana çevirdim ve inanılmaz bir gürültü ile çalışıyor,sanki patlıycak fırın cidden korktum turbo fanını kapattım.böyle bi sorunu olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…