Lyrica Veya Neurontin Kullanan Varmı Veya Olan ?

Devlet hastaneine gidin maddi durumunuz kotuyse, ilaci alamiyorsaniz da dr larda genelde numune ilac bulunur dr unuza soylersiniz. Muhtemelen bi bagimliliginuz oldugu icin istiyorsunuz bu ilaci. Insallah atlatirsiniz kotu gunlerinizi.

Evet büyük ihtimal zaten yazdım bende çünkü eşim narkotikte çalışıyor...
Buarada gencecik bayan rabbim yardımcısı olsun ya.

Evet büyük ihtimal zaten yazdım bende çünkü eşim narkotikte çalışıyor...
Buarada gencecik bayan rabbim yardımcısı olsun ya.
Fiziksel bağımlılık en güçlü kimyasalda 1 hafta da (alkol hariç) atlatiliyor. Asıl sıkıntı ondan sonra ki psikolojik bağımlılığı dizginleme evresi ve malesef uyusturucu kullanımı bu kadar yaygın olmasına karşı yeterli rehabilite hizmeti(ücretsiz elbette) yok!
Gencecik kadın hangi kapıyı çalsa tehlike. Aklımıza her zaman söz geçiremiyoruz malesef.

Butun yorumlarinizi okudum ilacin ne oldugunu ben cok iyi biliyorum cunku 1 yildir araliksiz kullaniyorum ve hic doktora gitmedim aniden kestigim icin cok sikintidayim suanda gidip yazdiramiyorum lutfen anlayin halimi elinde olan varsa bi yardimci olsun Allah rizasi icin bu son zaten azalta azalta birakcam aniden kestigim icin bu durumdayim

Canım dedim ya sigortalı olmasan bile yarın gidip bağlı olduğun belediyenin sigorta bölümünden çalışamıyorum hastayım sigorta istiyorum deyip yatırabiliyorsun bu ilaçlar ağır bağımlılık yaptığı için bu kadar pahalı merdiven altı satılıyor ve burda kimse sana bunu temin etmez. 199 muş destek hattı bi ara şimdi acil olarak neler yapabileceğini sor. Acile git durumunu anlat bak yasal birçok yolun var. Kimse sana bu ilacı temin etmez o titremeler kas ağrıları da en fazla birkaç gün istersen dayan ve atlat. Uyuşturucu öldürür ama alkol dışında hiçbir uyuşturucunun ya da ilaç diye uyuşturucu niyetine içtiğin şeyin yoksunluk krizi öldürmez.
Şimdi durumun sıkıntı ama bu bir hastalık ve senin ilacın hiçbirşey kullanmamak.

Sitede "ücretsiz" dahi olsa ilaç alışverişi yasaktır, kaldı ki reçeteyle satılan, reçetesiz temini halinde kanuni yaptırımları olan ilaçları buradan talep edemezsiniz.

Konu Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararına aykırı olması nedeniyle yorumlara kapatılmıştır.

Ben bölüm dışı konu açsam 10 gün ceza yiyorum ama burda her gün türlü türlü konular görüyorum Mune

Amitabh Bachchan
sitenin kurallara göre bir işleyişi vardır, konuları uygun bölüme açmamak kurallara aykırıdır, bu tip kural ihlallerinde yönetici konuyu ilgili bölüme taşır ve üyeye konu dışı uyarısı verir.

Siz bölüm dışı açtığınız konular yüzünden 10 gün ceza almamışsınızdır, hakaret, polemik, üslup gibi uyarılarınızın ceza puanları da birikince ceza sistemi size toplam puanınıza göre banlı kalma süresi belirlemiştir, süreyi otomatik olarak sistem hesaplayıp belirler, bizim sürelerden haberimiz bile olmaz, tek yaptığımız hangi kurala uymadığınıza dair seçeneği ceza sisteminde işaretleyip uygula tuşuna basmaktır.

Ayrıca bölümde her gün türlü türlü konular görüyorsanız konu açan üyenin yorumu altında yer alan "Şikayet Et" butonuna basmalısınız, sitede işleyiş böyledir, üyeler kurallara uymayan durumları şikayet et butonuna basarak rapor eder, yönetici raporları değerlendirir, aynı bu konu için yaptıkları gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…