umarım canım...bi sene daha çekilmez bu çile.bide ösym nin her sene daha fazla saçmaladığını düşünürsek...
ya konuyla alakası yok ama bazı arkadaslarda kapsama alanı dışında yazıyor bu ne demek???
ya konuyla alakası yok ama bazı arkadaslarda kapsama alanı dışında yazıyor bu ne demek???
dile girmeyi düşündüm,hatta tm seçmek hataydı benim için dil seçmem gerekiodu.ama eşit ağırlık olduğum için matematik zaten zamanımı alıo girmicem bu sene o yüzden.kazandığımda tekrar girmeyi düşünüorum sadece dil sınavına bu sefer.vaktim de bol olcak çalışırım bi sene.sen sanırım ing.den gelmiştin diğer konulardan biliorum.sen girceksin heralde?
Kesinlikle Geometri.
ÖSS'de geometri.
DGS'ye gireceğim inşallah.Hala geometri.Soru çözüyorum anladım diyorum bir gün yüzüne bakamsam gidiyor.
geometride konuyu anlasan bile o konu üzerine yüzlerce soru çözüp her soru tipini görmezsen olmuo.işi en baştan sıkı tutmak lazım.ben lise2den beri hiç geometri çalışmadım,son seneye birikti tabi ne kadar formül ezberlesem de sorulara gelince tıkanıorum.sınavda analitik yaparsam yaparım yapamazsam hiç uğraşmıcam geometriyle
Tek hatırladığım analitik zaten.
Analitik,açılar,üçgenin yardımcı elemanları bunlarla sınırladım kendimi.Çember filan yok.cık.
Ne beşgen ne altıgen.aynençember ve çokgenler yok bende.zaten şu sınav bitsin bidaha ne matematik ne geometri görmek istiorum
banlanmak demek canım :)
çalışmalar nasıl gidio ?
gidiyomu gitmiyomu bende cözemedim.trignometri logaritma karmaşık sayılar arasında mekik dokuyorum..
bi sürü edebiyat konum var ezberlemem gereken.
napcam hiiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?