Pudra, Fondöten, Kapatıcılar m.a.c , shiseido ???

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
35
slmm bebişlerrrrrrrrr..aşırı yağlı bi cildim var..hıcbısey surmesem bıle nası yaglanır 1saat içinde..fondotenler olmuyo kusuyo resmen kullanamıorum..bu iki pudranın methini cok duydum..şöyle butun gun hiç tazelemeden bi pudra kullanmak istiyorum, gozeneklerimi cok belli etmeyen ama kalıp gibide durmayan... sizce mac studio fix mi? yoksa shiseido pureness compact oil free fondoten pudra mı? kullananlar bana yardımcı olurlarsa coookkkk mutlu olurum..hem eminimki bicok bayanın derdide bu..yardımcı olunn noluuurrrrrrhihoyyyt fotolarınıda ekliyoruuuummmm:):)
 

Eklentiler

  • $mac studio fix.jpg
    $mac studio fix.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 125
bakıp gecmeyin nolur:KK43::KK43: fikir istiyorum sizlerden bebişler...parlamak istemıyorum artıkmafoldumben
 
canım slm mac tavsiye ederim:CüvCüv: ben kullanıyorum hatta yeni bitirdim , en kısa zamanda gidip yenisini alıcam bayanssulusmileyağlı ciltlerde muhakkak pudra kullanmak gerkiyor , bende yağlı bir cilde sahip olduğumdan bilmezmiyimm-tatlicadiarzu- ama sana şunu söylemeden geçemiycem , ne yaparsan yap parlamayı engelleyemiyorsun malesef!!! gün boyu makyajın yüzünde durucaksa saat başı pudralanmaktan başka çare yok:1no2:
 
canımm bnmm cok saol shiseido aldm suan memnunum tum gun kalıo dıyebılrım gozeneklerı gercekten minimize edıyo
 
selam cnm bende mac kullanıyorum acaip memnunum. sabah sürüyosun illa ki öğleye doğru burunda bi parlama oluo , tazelersin sende... ama su ana kadar kullandıklarım içinde en memnun kaldığım mac oldu. daha önce max factor kullanmıstım kıyaslamam bile macla :)
 
Slm kızlar bende de war aynı problemm cildim yağlı olduğu için parlamayı enqelleyen bi pudra kullanmak istiorum herkes ayrı bişi sölüo ne kullancam bulamadım bi türlü:/ bu pudraların fiyatını bilen war mıı we shiseido sewilde fln wardır di mi?
 
vardır canımm bnce ama tekin acarda daha uygun sanırım ben 58tl ye aldm..memnunum tavsıye edıyorumm cok dogal duruyo hıc pudra yok gibi duruyo..
 
Slm kızlar bende de war aynı problemm cildim yağlı olduğu için parlamayı enqelleyen bi pudra kullanmak istiorum herkes ayrı bişi sölüo ne kullancam bulamadım bi türlü:/ bu pudraların fiyatını bilen war mıı we shiseido sewilde fln wardır di mi?

var canım sevilde. orda da tekin acarla aynı fiyata 57-58 falandı ben en son aldığımda.
 
ben shiseido pureness kullanıyorum .gerçeken mükemmel.hiç parlama yapmıyor porselen gibi yapıyor
 
canım ben m.a.c kullanıorm ve çok memnunum sanki yüüznde pudra yokmuş gibi çok doğal bi görüntüsü var.cilt renginide dengelio tavsiye ederm :KK66:
 
ayrıca; shiseido kullananların aklında olsun her bitişinde baştan kutusuyla beraber yeni pudra almayın. kutunun içindeki pudra haznesi çıkıyor ve refilller satılıyor daha ucuz fiyata, 45 liraydı sanırım, altı yapışkanlı oraya yapıştırabiliyorsunuz yeni hazneyi eskisini çıkarıp.
 
benim de cildim cok yagli ama yuzumu matlastirici bi kremle nemlerdirdikten sonra fondoten kullanirsam yuzum cok yaglanmiyo ve clinique super fit kullaniyorum. gun icerisinde yine biraz parilti oluyo ama yagli degil goruntu parilti sadece kotu durmuyo yani.

mac in pudrasini gece cikinca kullaniyorum makyajim daha uzun kalsin diye, siz sadece pudra mi kullanmak istiyosunuz arkadaslar?
bi de ben mac i cok yogun buluyorum yuzumde cok hissediyorum orada oldugunu o yuzden arada bi kullanmak daha iyi oluyo.
 
X