• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar m.a.c studio fix pudraaaaa

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
36
İstanbul
kızlar sizce m.a.c studio fix pudra sizce geniş gozenekleri kapatır mı? cok kapatıcı oldugu yazılmıs hep..bide benım pudradan 20dk sonra hemen parlıyo cildim acaip yaglı sizcee matlık verırmı uzun süre? tazelemekten yoruluyorum artık:gitme: şimdiden ilginize teskkurler bebişler:asigim:

ay canım kusura bakma buraya yazdıgımı unutmusum:) mac taksımden alıyorum ben urunlerımı dolar ustunden oldugu ıcın kurlara gore degısıyor ama ben 2 ürün aldım fondoten 60 pudra 55felandı

evetttkaydirigubbakcemile3 bende ordan heveslendim zaten..bi bölümde yatta cildi sivilce izleriyle doluydu..sonra ev sahnesinde cildi pürüssüz:):) mac alcam baska yolu yokkaydirigubbakcemile3

bıhterın cıldı cook lekelı zaten :) makyözler napsın mac ın sucu nee kapanmıo:):) canım mac al gulben ergen ınde favorı markası :)

bihterin cildini kapatıyodu bence mac studio fix çünkü bazı parti ler falan oluyodu evde nasıl cildi bebek gibi oluyodu bazende doğal dursun diye fazla yapmıyolardı bence mesela ölüm sahnesinde sanki on yaş büyük gibiydi

bende studio fix ve fondötenine taktım en çokda fondötenine taktım ya hem yüz hem vücut için miş çok iyi bence hemde su bazlıymış yani suya dayanıklıymış terlesende çıkmıyomuş ohh ne güzel ya :sm_cool:

Back
X