Erkek İnfertilitesi M-SURE kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar eşim bu vitamini kaan hocanın tavsiyesiyle kullanıyor
1 buçuk kutu kullandı ,sperm testi değilde fsh testimiz kullanmadan önce 3.22 di şimdi yaptırdık 6.20 olmuş.
ekim ayında aşılama düşünüyoruz reglimi bekliyorum o zaman sperm sonuçlerına yansımasınıda göreceğiz.
tek diyeceğim eşimin değeri 3 len 5 mil arası fsh 3lerdeyken 5 olduğunda 20 mil oluyor.şimdi ise 6 oldu
inşallah düşündüğümüz gibi ,hayırlı sonuçları alırım.
bu arada benim eşimde elden alıyor 400 tl ye şişliden:(((

kiz burnumun dibindeymis bende kullanipta sonuc alan varmi diye araniyorum bizimde fsh dusuk iyi gelir insallah daha cok kullanmamissiniz sonuc cok guzel hadi hayirlisi ama fiyat \cokyuksekkkkk:60:

Son düzenleme:
arkadaşlar eşim henüz başlamadı, ama yakın zamanda kullanacak. bu ilacı ithal edicekler inşallah. eşim araştırdı. en geç 1 ay falan, fiyatı da 250 veya 300 arasıymış. bence sizde bekleyin derim çünkü baya fiyat farkı var. çünkü 6 şişede 700 tl fark eder. bu kadar yıl bekledik mücadele ettik 1 ay daha bekleyelim. ama isteyen de alsın derim.

arkadaşlar eşim henüz başlamadı, ama yakın zamanda kullanacak. bu ilacı ithal edicekler inşallah. eşim araştırdı. en geç 1 ay falan, fiyatı da 250 veya 300 arasıymış. bence sizde bekleyin derim çünkü baya fiyat farkı var. çünkü 6 şişede 700 tl fark eder. bu kadar yıl bekledik mücadele ettik 1 ay daha bekleyelim. ama isteyen de alsın derim.

bende duydum 1 aya ithal edilecekmis insallah 250 olurda herkes alir aksatmadan kullanan arkadaslar etkili oldugunu soyluyorlar en az 6 aylik bir kullanim gerekli

3-4 ay içinde etki olanı hiç duymadım. en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş. zaten sperm ler 72 günde oluşuyormuş. yani bu işe de sabır lazım.allah heppimizin yardımcısı olsun.

3-4 ay içinde etki olanı hiç duymadım. en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş. zaten sperm ler 72 günde oluşuyormuş. yani bu işe de sabır lazım.allah heppimizin yardımcısı olsun.

ben etkisi oldu diyen bir kac kisiyi duydum sadece etkili olsunda daha fazlada beklerim

bizde kullanıyoruz m- sureyi ikinci kutu bitmek üzere birde proxeed i sadece gece bir kere alıyor eşim. m- sure kullanan başka bir arkadaş mikrotesede sperm bulamadıkları halde m-sure kullanımının 9.ncu kutusunda sperm çıkışı oldu.hatta şuan kaan hocada tedavideler.inşallah hepimiz onun gibi şanslı oluruz allahın izniyle.

valla maşallah arkadaşına Rabbim sabrının sonucunu vermiş,inşallah en kısa sürede bebişinede kavuşur,inşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

merhaba arkadaşlar bu başlığın açılmasına bende cok sevindim.kaan hoca bizede 1 ay önce msure yazdı.1 ay eşim kullandı ama ben içimde hiç rahat değil ne olduğu belli olmayan bir ilaç. içerik hakkında tam bir bilgi yok.kaan hoca yazdı diye kullanıyoruz.ilk oldığımızda 400 tl ye aldık internetten sipariş verdik.bu ay yine sipariş verdik 405 tl.ben sizlerin yadığı 320 yi görünce cok şasırdım.bana kazık attılar desenize.
bu ilaç hiçbir ezcanede yok.tanıdık eczacı arkadaşlar el altından bu ilaçı aradılar bulamadılar.eczacıların bulamadığı bu ilaç ne kadar güvenilir acaba?
bu riski aldığımıza inşallah pişman olmayız

esmacım inan bende aynı şekilde tedirginim,belki orjinal m sure gerçekten çok faydalı bir ilaçtır ama internetten alınan ilacın gerçek olduğundan nasıl emin olucaz onu bilemiyorum :(((

merhaba arkadaşlar eşim bu vitamini kaan hocanın tavsiyesiyle kullanıyor
1 buçuk kutu kullandı ,sperm testi değilde fsh testimiz kullanmadan önce 3.22 di şimdi yaptırdık 6.20 olmuş.
ekim ayında aşılama düşünüyoruz reglimi bekliyorum o zaman sperm sonuçlerına yansımasınıda göreceğiz.
tek diyeceğim eşimin değeri 3 len 5 mil arası fsh 3lerdeyken 5 olduğunda 20 mil oluyor.şimdi ise 6 oldu
inşallah düşündüğümüz gibi ,hayırlı sonuçları alırım.
bu arada benim eşimde elden alıyor 400 tl ye şişliden:(((

inşallah sonuçlarınız süper çıkar,bu kadar emeğinizin karşılığı tüp bebeğe gerek kalmadan bebk sahibi olursunuz

inşallah fiyatlar düşer, düşünsenize bizim durumumuzda olan ne kadar çok insan var eminim bir çoğunun maddi durumu hiçte iyi değil,IVIYe gittiğimizde bir çift geldi bakınca insanların maddi durumu anlaşılıyordu ,çok dua ettik onlar için belli ki bu insanların durumu maddi açıdan onları çok zorlayacak

artık bu tarz ilaçları bence sağlık bakanlığı denetlemeli ve ssk karşılamalı,başbakanımız 3 çocuk diyor ama bu ilaçların fiyatlarından haberi yok galiba

Back
X