- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
gözyaşı nasılsın tatlım:)))
sagol bitanem sen nasilsin goremedim seni forumda bu aralar gecmiside okuyamadin taktim kafayi su m sure ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözyaşı nasılsın tatlım:)))
canim bi mahsuru yoksa 1 kutunun ne kadar tuttugunu ve yardim eden arkadasinin nereden aldigini yazabilirmisin
sagol bitanem sen nasilsin goremedim seni forumda bu aralar gecmiside okuyamadin taktim kafayi su m sure ye
merhaba arkadaşlar eşim bu vitamini kaan hocanın tavsiyesiyle kullanıyor
1 buçuk kutu kullandı ,sperm testi değilde fsh testimiz kullanmadan önce 3.22 di şimdi yaptırdık 6.20 olmuş.
ekim ayında aşılama düşünüyoruz reglimi bekliyorum o zaman sperm sonuçlerına yansımasınıda göreceğiz.
tek diyeceğim eşimin değeri 3 len 5 mil arası fsh 3lerdeyken 5 olduğunda 20 mil oluyor.şimdi ise 6 oldu
inşallah düşündüğümüz gibi ,hayırlı sonuçları alırım.
bu arada benim eşimde elden alıyor 400 tl ye şişliden((
tatlım bizim topiğe bir gireyim kimse yoksa çıkarım
bu topikte bir glişme olursa beni haberdar edermisin??
arkadaşlar eşim henüz başlamadı, ama yakın zamanda kullanacak. bu ilacı ithal edicekler inşallah. eşim araştırdı. en geç 1 ay falan, fiyatı da 250 veya 300 arasıymış. bence sizde bekleyin derim çünkü baya fiyat farkı var. çünkü 6 şişede 700 tl fark eder. bu kadar yıl bekledik mücadele ettik 1 ay daha bekleyelim. ama isteyen de alsın derim.
Şu m-sureden bir test çıksa artık..
3-4 ay içinde etki olanı hiç duymadım. en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş. zaten sperm ler 72 günde oluşuyormuş. yani bu işe de sabır lazım.allah heppimizin yardımcısı olsun.
canim kaan hocanin hastasisiniz heralde ne kadar etkiledi biz yeni baslayacagiz neler yaptin
bizde kullanıyoruz m- sureyi ikinci kutu bitmek üzere birde proxeed i sadece gece bir kere alıyor eşim. m- sure kullanan başka bir arkadaş mikrotesede sperm bulamadıkları halde m-sure kullanımının 9.ncu kutusunda sperm çıkışı oldu.hatta şuan kaan hocada tedavideler.inşallah hepimiz onun gibi şanslı oluruz allahın izniyle.
merhaba arkadaşlar bu başlığın açılmasına bende cok sevindim.kaan hoca bizede 1 ay önce msure yazdı.1 ay eşim kullandı ama ben içimde hiç rahat değil ne olduğu belli olmayan bir ilaç. içerik hakkında tam bir bilgi yok.kaan hoca yazdı diye kullanıyoruz.ilk oldığımızda 400 tl ye aldık internetten sipariş verdik.bu ay yine sipariş verdik 405 tl.ben sizlerin yadığı 320 yi görünce cok şasırdım.bana kazık attılar desenize.
bu ilaç hiçbir ezcanede yok.tanıdık eczacı arkadaşlar el altından bu ilaçı aradılar bulamadılar.eczacıların bulamadığı bu ilaç ne kadar güvenilir acaba?
bu riski aldığımıza inşallah pişman olmayız
bir kaç arkadaş toplu aldık biz daha uyguna bir arkadaşta yardım etti.
merhaba arkadaşlar eşim bu vitamini kaan hocanın tavsiyesiyle kullanıyor
1 buçuk kutu kullandı ,sperm testi değilde fsh testimiz kullanmadan önce 3.22 di şimdi yaptırdık 6.20 olmuş.
ekim ayında aşılama düşünüyoruz reglimi bekliyorum o zaman sperm sonuçlerına yansımasınıda göreceğiz.
tek diyeceğim eşimin değeri 3 len 5 mil arası fsh 3lerdeyken 5 olduğunda 20 mil oluyor.şimdi ise 6 oldu
inşallah düşündüğümüz gibi ,hayırlı sonuçları alırım.
bu arada benim eşimde elden alıyor 400 tl ye şişliden((
arkadaşlar eşim henüz başlamadı, ama yakın zamanda kullanacak. bu ilacı ithal edicekler inşallah. eşim araştırdı. en geç 1 ay falan, fiyatı da 250 veya 300 arasıymış. bence sizde bekleyin derim çünkü baya fiyat farkı var. çünkü 6 şişede 700 tl fark eder. bu kadar yıl bekledik mücadele ettik 1 ay daha bekleyelim. ama isteyen de alsın derim.
Şu m-sureden bir test çıksa artık..
3-4 ay içinde etki olanı hiç duymadım. en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş. zaten sperm ler 72 günde oluşuyormuş. yani bu işe de sabır lazım.allah heppimizin yardımcısı olsun.