Maa kart einde olan ve sorun yaayanlar ltfen yardm edin

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
1 yıllık evliyiz maaş kartım eşimde.ayda bir harçlık tarzı bir para geçer elime. paranın ne olduğuna dair fikrim yok. eşşek gibi çalışyorum ama resmen kendi paramın dilencisi oldum. aileme en zor anında yardım edemedim. alacağım herşeye karışır. yine aileme para konusunda yardım etmem gerekiyor ama edemiyorum. ailemin yüzüne bakamıyorum utanıyorum onlara yardım edemediğim için. ne zor şartlarda okuttular ama eşim kartımı elimden alsın diye okutmuşlar. kafayı yemek üzereyim. boşanmayı evden kaçıp gitmeyi bile düşünür oldum. eşimle konuşammıyorum çünkü laftan anlamaz.zaten çok paracı yani eli sıkı biri. fikirlerinize ihtiyacım var.....:a015:

Ay ıŞın Çok zor valla
resmen aptal yerıne konuluyorsun kendı alınterınle kazandıĞın para ya dokunamıyorsun
derhal Önlemını al ve aÇık aÇık konuŞ

kartınızı isteyeceksiniz. bu kadar basit. maaş sizin. baştan vermeyecektiniz hoş.
neden konuşamıyorsunuz. kartımı geri istiyorum diyeceksiniz bu o kadar zor bir şey değil.

Ne münasebet ,eşinizde maaş kartınız?Hangi devirde yaşıyoruz?Neden ona böyle bir imkanı tanıdınız ki?Bu erkekler,kadın parasına ne düşkün,inanamıyorum.Hayret edilecek bir durum.Vermeyin kartınızı !..:kızgın:

BAŞKA KONUNUDA OKUDUM KOCAN adam değil güzelim onu ait olduğu yere gönder bence böyle adam seni tüketir

ne münasebet ne demekmiş laftan anlamaz..sormayın zaten alayım mı diye..

kartımın bundan sonra bende kalmasına karar verdim deyin bu kadar..

ailenize para lazım olunca hele hele kesinlikle çekinmemelisiniz neden çekiniyosunuz..

cimriyse kendi parasına cimri olsun..

baştan hata yaptım biliyorum ama bir sürü ailevi sorunlarımız oldu.ikimizde birbirimizin ailesini istemiyoruz. bu yüzden korkuyor aileme para gönderirim diye. insan yerine konulmuyorum. sadece benmi bu hatayı yapıyorum . deli olacağım. beni o okutmadı ailem okuttu para harcadı benim için ama ben hiçbir şekilde yardım edemiyorum onlara. neden el oğlu için.....

Hasbinallahhh... Var benımde öyle bır tanıdıgım,kadın 60 yasında hala ne kadar maas aldıgını bilmez...
Karsısına gecıp cat cat söyleyeceksın,afedersın amele gıbı calısrken ıyı söyleyınce mı kötü...
Ne kadar bencıllık bu esınızın yaptıgı... Yaptıgı davranısın hıcbır haklı yanı yok...

Kendisi ailesine yollamıyor mu sanıyorsunuz?Para kazanıyorsunuz ,sakın ezdirmeyin kendinizi.Ne demek kadın parasına el uzatmak?Elbette siz de evin ihtiyacını karşılarsınız gerekiyorsa,neden el koyuyor?Kusura bakmayın,ama sesinizi çıkarmanız şart.Bu moda oldu herhalde son zamanlarda,erkekler eşlerinin parasına göz dikiyor.Eşim Allah'tan öyle değil,valla canını okurdum öyle adamın!..

bende diğer konunuza baktım şimdi. şunu yazmışsınız.

arkadaşalr çok sağolun yazılarınız için ne zamandır giremedim yazamadım kusura bakmayın. ewet geldi sonunda.deddiğiniz gibi kafamı dinledim dedi.bugün izin dönüşümüz.gidip iice düşünücez.aileler ayrılmaktan yana dğil ama gözden geçirmekte fayda var.artık güvenmiyorum ona. maaş kartımıda aldım. sakince düşünmeliyim artık.değilmi. bebeğimede alıştımmmm. gittiğimde yazacağım.gelişmelerden haberdar edeceğim.bundan sonra ne yapmalıyım değerli düşüncelerinizi bekliyorum.allah razı olun hepinizden.kadının kadından başka dostu yok...

hamileymişsiniz. eşiniz sizi hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman sudan bahaneyle terketmiş 3 gün yok olmuş. gelincede kafamı dinledim demiş. o ara kartımıda aldı gitti. ben ne yapacağım demişsiniz. ağustosta olmuş bunlar.
sonra,kartınızı geri vermiş size.
peki,,
bunu yaşadıktan sonra neden tekrar kartınızı verdiniz ki eşinize. .
üstelilk günlerce yok olup size hamileyken bu kadar acı çektiren adama neden güvendiniz tekrar.

ya arkadaşlar karısının maaş kartını alan adam kimse kusura bakmasın adam değildir.zaten öylesinden koca olmaz.ama ben yine kadınlarımıza kızıyorum.ne işi var senin maaş kartının kocanda.aylık evin giderleri vardır herkes ortaya para koyar alınacak alınır verilecek verilir gerisi kişilerin cebinde kalır.neymiş öyle kocadan para istemek hem de kendi paranı.benim ablamın görümcesi de öyle.adamda maaş kartı kadın hemşire çok da iyi para kazanıyor ama saçını bile boyatmak için kocasına avuç açıyor.ben eşek gibi çalışacam kendi paramın dilencisi olacam.lazım değil öyle koca.kocayla hayat güzelleşiyorsa evlilik devam etmeli yok ama sorunsa onlara harcanan emeğe yazık.

Bır kadın hem işte hem evde calıssın sonrada kocasından harclık alsın .ben kartımı kocama hıc vermedım

benım aılem tum sıkıntıları cektı benı okuttuu..en zor durumda onlara her daım yardım ederım

nasıl kı esım aılesıne yardım edıyorsa..
calısan kadın esıne kartını vermemelı

neden göz göre göre hep aynı hatayı yapıyoruz ki biz kadınlar
kartınızı geri almışsınız tekrar niye verdiniz ki geri
daha çok da yenisiniz evlilikte ay vallahi insan korkuyo tüm bunları okuyunca
bakın okumuşsunuz ne güzel mesleğiniz var biraz kendinize güvenin
ne hakla sizin maaşınızı alır size harçlık verir olur mu öyle şey ya
kartınızı hemen geri alın ve gerçekten artık kendinize biraz güvenin ezdirmeyin
eşiniz de sizin bu tavrınızdan yararlanıyo
kendinizi düşünün biraz Allah aşkına

O kadar da degil hem kazanacagım hemde bütün küçük büyük
zoraki ihtiyaclarım için elimde para varken ondan isteyecegim yoo olmaz..
zaten eşim öyle birsey yapmaz

niye kartını veriyosun ki?? şahsen ben olsam vermem..
parayı sen kazanıosun istediğin gibi harcarsın.. iste kartını.. olmadı çalındı bahanesiyle git şikayet et bankaya onu iptal etsinler sen de yeni kart al ve sakın bi daha verme..

niye kartını veriyosun ki?? şahsen ben olsam vermem..
parayı sen kazanıosun istediğin gibi harcarsın.. iste kartını.. olmadı çalındı bahanesiyle git şikayet et bankaya onu iptal etsinler sen de yeni kart al ve sakın bi daha verme..

yaptığım en büyük aptallık. neye güvendim tekrar geri geldim anlamıyorum. salak gibi hissediyorum kendimi. her seferinde duygularıma yenik düşüyorum. o zamanda öyle oldu. o kadar çok kızmıştımki o zaman sonra yine onunla gelerek yelkenleri suya indirdim. hep bu hatayı yapıyorum. AMA ARTIK ACI ÇEKMEK ıSTEMıYORUM.... bu arada OKYPETE artık karnımda bebeğimde yok öldü 8 haftalıkken enfeksiyondan

Back
X