maaalesef kızlar bebişim beni bıraktı...

Çok geçmiş olsun hayatım.Allahtan hayırlısı bir tanemm..

çok saol canım hayırlısı demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. kesleri görmüşsün darısı pıt pıtlara....

geçmiş olsun üzülme canım tekrar denersin hayırlısıyla

ya ben hala üzülmüyorum hakikatende şoktayım galiba bi tuhaflık var bende. sonucu söylediğim insanlara ne diyeceğim onu düşünüyorum ona üzülüyorum. gerçi ben dış gebelik diye korkuyordum ondan mı bu rahatlık çözemedim. sende geç olsa da keseyi görmüşsün tahmin edebiliyorum ne kadar sıkıntılı bir süreçtir. gözünaydın. darısı pıt pıtların başına...

canım sirenas cok gecmıs olsun canını hıc sıkma dıycem ama emınımkı sıkıyosundur ama hıc uzulme allahın haznesı cok buyuk emınımkı o verecegı zamanı bılıyordur ve olacak ama demekkı zamanı degılmıs ınsallah tekrar olur hemde olacak buna ınan lutfennnn

canım zamanını bekliyoruz. artık insanlara yavaş yavaş bizim normal yolla çocuğumuz olmuyor demeye gelicez galiba. rabbim en kısa zamanda evlerimizi bebek sesleri ile neşelendirsin.

canımsın yaa çok geçmiş olsun rabbim inşallah en yakın zamnda mucizeni göbişine kondursun canım benim amin
canım çok çok saol. sende hamişsin galiba. rabbim sana kolay bir hamilelik sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

sirenas çok geçmiş olsun canım. benimde ilki düşük oldu önümüzdeki ay ikinciyi deneyicez allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşaallah umudunu yitirme lütfen

Allah var imkan var ... gun ve gece yeniden bizim icin yaratilirken topla dagilan yanlarini rahmana sigin verende O alanda ... ve inaniyorumki en guzelini verecek olanda O .. yilmadan yikilmadan yola devam ...

zemuszemus
canım sen bu kadar ayrıntılı muayeneyi nerede yaptırdın?

sirenas 3 bakkal tüpbebekten sonra senelerdir araştırdıgım takip ettigim merkezde memorialdeyim.doktorumun güzel ve tam muayenesinid esöyleyeyim.şimdiye kadar gördüklerimden çok degişik ve güzeldi.ama tabiiki benim içinde hayırlısı olsunçbu merkez artık benim bebegimin oldugu dogdugu merkez olsun.sevgiler...................bu arada çider üyüsiyim.

zemuszemus

sirenas 3 bakkal tüpbebekten sonra senelerdir araştırdıgım takip ettigim merkezde memorialdeyim.doktorumun güzel ve tam muayenesinid esöyleyeyim.şimdiye kadar gördüklerimden çok degişik ve güzeldi.ama tabiiki benim içinde hayırlısı olsunçbu merkez artık benim bebegimin oldugu dogdugu merkez olsun.sevgiler...................bu arada çider üyüsiyim.

canım ben de orayı çok istiyorum. üstelik erkek infertilitesi sorunu var bizde. en iyi merkez orası bu konuda diye duydum. ama zaten fiyatının yüksek olmasının yanısıra misafirhanesi de çok çok pahalı. ben ikinciyi martta umutta düşünüyorum. hayırlısı bakalım. seni takip edicem canım. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat ile sonuçlanır tedavin...

sirenas çok geçmiş olsun.böyle zamanlarda kötünün iyisini düşün derler ya biraz doğru birazda gerçekçi değil galiba.çünkü herkesin acısı kendine göre geliyo bana.benim ikinci denememde olmuştu ;üstelik ikizlere hamileydim.13 haftalık olmuşlardı ama birden kaybettim onları ilk önce birinin kesesi patladı daha sonra diğerinide etkiledi.hala etkisindeyim bir türlü geçmiyo.beni terk ettiler diye bağırdım hastanede ama elden bir şey gelmiyo.şimdi hamilelik nasıl gidiyo diye arkadaşlar msj atıyo cevap bile veremiyorm.bence sen yinede kötünün iyisini düşün

siranes canım Rabbim sabrınızı artırsın.....................
konuştugunuz için bende fikrimi söylemek isterim aslında yeri degil biliyorum ama memorıalin anlaştıgı oteller var..........onlar uygun.......bizde onlardan birinde kalmıştık..........uçuk degil fiyatlar..........

siranes canım Rabbim sabrınızı artırsın.....................
konuştugunuz için bende fikrimi söylemek isterim aslında yeri degil biliyorum ama memorıalin anlaştıgı oteller var..........onlar uygun.......bizde onlardan birinde kalmıştık..........uçuk degil fiyatlar..........

yok canım ne demek yeri değil tam yeri aslında. artık önümüze bakıcaz. sebeplere yapışacağız ki rabbim de mucizesini bize ihsan etsin. araştırıyorum canım çok çok saol. ben gerçi biraz dinlenip haziranda düşünüyorum . çünkü ben 4 saatlik bir yola çıkmıştım orda düşürdüm bebişimi. hazirandan sonra seyahat etmem gerekmiycek. o zamana kadar parada biriktirebiliriz. sen kaça yaptırdın toplam memorialde. kalacak yer tahliller falan??

sirenas canim cok gecmis olsun.ne desem bilmiyorum ALLAH TAN hayirlisi buymus demekki ins bir dahaki sefere bebegini saglikla kucagina alirsin canim

inşallah canım. rabbim sana ve bu bölümdeki diğer arkadaşlara da hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin.

sirenas çok geçmiş olsun.böyle zamanlarda kötünün iyisini düşün derler ya biraz doğru birazda gerçekçi değil galiba.çünkü herkesin acısı kendine göre geliyo bana.benim ikinci denememde olmuştu ;üstelik ikizlere hamileydim.13 haftalık olmuşlardı ama birden kaybettim onları ilk önce birinin kesesi patladı daha sonra diğerinide etkiledi.hala etkisindeyim bir türlü geçmiyo.beni terk ettiler diye bağırdım hastanede ama elden bir şey gelmiyo.şimdi hamilelik nasıl gidiyo diye arkadaşlar msj atıyo cevap bile veremiyorm.bence sen yinede kötünün iyisini düşün

canım rabbim yardımcın olsun. sana sabır versin. kötü tecrübeler edinmişsin. doğduktan sonra kaybetmek de var. ilk günden beri bunu düşündüm. moralimizi bozmayalım. rabbim bize bir kere bahşettiyse bir daha da eder diye düşünüyorum. hamile kalabilmekte bir şans. onu 7 gün yaşadım. rabbim bir dahaki sefer sonuna kadar yaşatsın o duyguyu bana ve başta sen olmak üzere burdaki tüm arkadaşlara.

zemuszemus

canım cok buyuk gecmıs olsun.bende çıder uyesıyım.ılk denememı umutta yaptrıdım ulun bey doktorum canım.rahım fılmıne gerek yok ultrasonda problem gozukmuyor dedı ben doktoruma guvenıyorum ınsaalh bır problem yoktur.benım esımde sperm sayısı cok dusuk adetle soyluyoruz.sımdı tutmadıgı ıcın ulun bey kromozom testı ıstedı onu beklıyoruz.sen nerde denedın boyle hıc bır problemını gormedıler.soylekı ınsanlar her yerde denemesın tup bebek tedavısını.onlarca para dokuoyruz bu ıs ıcın yazık yaa

canım ben de orayı çok istiyorum. üstelik erkek infertilitesi sorunu var bizde. En iyi merkez orası bu konuda diye duydum. Ama zaten fiyatının yüksek olmasının yanısıra misafirhanesi de çok çok pahalı. Ben ikinciyi martta umutta düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Seni takip edicem canım. Inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat ile sonuçlanır tedavin...

canım sanada cooook gecmıs olsun.ne desek bos nasıhat etmekte ıstemıyorum demekkı nasıp degılmıs ama sunu unutma bır problem olup olmadıgını arastırılması lazım dımı.senden kromozom testı ıstedıler olmadıgını duyunca.bende umutta denedım ılk denememı.doktor bey bıze ormustu urologa gorunmek ıstermsın dıye bız hayır demıstık cunku esımın spermlerı cok dusuk.urologa gorunmek ıstemedık.onceden bır yerde muaynene olmustu bır problem bulunamamstı.dırek gırdık ıse ama bıızmde tutmadı.ulun bey ıkımızdende kromozom testı ıstedı.bence umutta deneyebılırsın oranın urologuda ıyıo.esım denemeden sonra ona muayene oldu oda spermın nıye dusuk oldugu bellı degıl demıs hersey normal gozzukuyr demıs sadece fsh hormonu ıstedı ona gore vıtamın verecek.canını sıkma olur ınsaalh.allah hepımıze yavrularımızı hayırlısyla nasıp etsın.uzulme ama ınsanın elınde olmuyor tabıkı ben bıle yenı topladım kendımı.

canım sanada cooook gecmıs olsun.ne desek bos nasıhat etmekte ıstemıyorum demekkı nasıp degılmıs ama sunu unutma bır problem olup olmadıgını arastırılması lazım dımı.senden kromozom testı ıstedıler olmadıgını duyunca.bende umutta denedım ılk denememı.doktor bey bıze ormustu urologa gorunmek ıstermsın dıye bız hayır demıstık cunku esımın spermlerı cok dusuk.urologa gorunmek ıstemedık.onceden bır yerde muaynene olmustu bır problem bulunamamstı.dırek gırdık ıse ama bıızmde tutmadı.ulun bey ıkımızdende kromozom testı ıstedı.bence umutta deneyebılırsın oranın urologuda ıyıo.esım denemeden sonra ona muayene oldu oda spermın nıye dusuk oldugu bellı degıl demıs hersey normal gozzukuyr demıs sadece fsh hormonu ıstedı ona gore vıtamın verecek.canını sıkma olur ınsaalh.allah hepımıze yavrularımızı hayırlısyla nasıp etsın.uzulme ama ınsanın elınde olmuyor tabıkı ben bıle yenı topladım kendımı.

canım ben bronşit olmuştum. sonra ohss oldum buna rağmen bana transfer yapıldı. ben bebeğin tutacağına hiç inanmadım ama tuttu. bize de önce azosperm teşhisi kondu. sonrasında eşimde 4 milyon sperm çıktı. sonrasında lam lamel arasında çıktı. hormonlara baktırdık bi sorun yok kromozoma gerek yok dediler. iki ay sonra falan çıkar diye. bizde beklemek istemedik. canım artık ne yapacağım onu bilmiyorum. ya hamile kalmak bu kadar zor ise etrafımızdaki insanlar nasıl pıtır pıtır doğuruyor ben hala anlamadım. yani en son aşamadayız mikro yaptık daha ne yapalım diyesi geliyor insanın. iş hayatım bitme noktasına geldi bu bebek olayı yüzünden. rabbim sabır versin. hala buraya ne diye giriyorum onu da çözemedim. normal hayata en kısa sürede dönmem lazım. hepinize kolay gelsin arkadaşlar en azından hazirana kadar girmek istemiyorum. rabbim hepimize yardım etsin. çocuk çocuk diye kendimizi bitirdik oda dünya malı dünya da kalacak. zaten yaptığımız gün doldurma. herkesin her işi rast gelsin.

Geçmiş olsun cnm zor durumunn ama beterin beteri var inankii.bende 10 gün önce bebeğimi kaybettim.32.haftada sezeryanla acil doğuma alındım.ve bebeğim doğdu.ama kucağıma bile alamadım çünkü solum cihazına bağlıydı.sütümü bile sağıp yoğum bakımda yatan yavruma 10 gün götürdüm.yavrum karnımda başlamıştı hastalığı.inan öyle zorduki.5. Ayda bize aldırın dediler sakat olcak dawn sendromlu dediler ama biz yavrumuza kıyamadık.kıpır kıpırdı karnımda.yavrum gerçekten hastaymış.hasta doğdu ve 10 gün yaşadıı.içimin acısını anlatamam tarif edilmez.allahım sabır versin hepimize ama çok zorrr evlat acısı neolursa olsun sağlıksızda olsa zorrrrrrrr bir anne için.

Back
X