Çok geçmiş olsun hayatım.Allahtan hayırlısı bir tanemm..
çok saol canım hayırlısı demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. kesleri görmüşsün darısı pıt pıtlara....
geçmiş olsun üzülme canım tekrar denersin hayırlısıyla
ya ben hala üzülmüyorum hakikatende şoktayım galiba bi tuhaflık var bende. sonucu söylediğim insanlara ne diyeceğim onu düşünüyorum ona üzülüyorum. gerçi ben dış gebelik diye korkuyordum ondan mı bu rahatlık çözemedim. sende geç olsa da keseyi görmüşsün tahmin edebiliyorum ne kadar sıkıntılı bir süreçtir. gözünaydın. darısı pıt pıtların başına...
canım sirenas cok gecmıs olsun canını hıc sıkma dıycem ama emınımkı sıkıyosundur ama hıc uzulme allahın haznesı cok buyuk emınımkı o verecegı zamanı bılıyordur ve olacak ama demekkı zamanı degılmıs ınsallah tekrar olur hemde olacak buna ınan lutfennnn
canım zamanını bekliyoruz. artık insanlara yavaş yavaş bizim normal yolla çocuğumuz olmuyor demeye gelicez galiba. rabbim en kısa zamanda evlerimizi bebek sesleri ile neşelendirsin.
canım çok çok saol. sende hamişsin galiba. rabbim sana kolay bir hamilelik sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.canımsın yaa çok geçmiş olsun rabbim inşallah en yakın zamnda mucizeni göbişine kondursun canım benim amin