Maalesef 2.Gebeliğimde Kimyasal Gebelik dendi ve Hüsranla sonuçlandı :((

hatice28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
627
2
96
Diğer
mafoldumben
Evet hanımlar biraz önce tahlil sonucumu aldım ve değerim düşüyormuş yani bebeğim daha oluşmadan beni bırakıyor.Şuanda üzgünüm biraz neden biraz derseniz daha onu göremedim bile hemde kaç defa ultrasona girmeme rağmen kimyasal gebelikmiş yani şimdi vücudum beni kandırmış oldu diilmi yanlışda düşünüyor olabilirim uzattım biraz affola Teşekkür ederim okuduğunuz için..:çok üzgünüm: ( buaradada bu 7 haftalık gebelikten hiçbişey anlamadım :sm_confused: )

kimyasal gebelik bende yaşadım ama 9 ay sonra gerçek hamişliğimi yaşamaya başladım 4 aylık oğlum var sen üzülme moralini yüksek tut en azından hamile kalabiliyorsun demişti dr um bana sıkma canını :olmaz:

teşekkür ederim nesli. seninki nasıl olmustu biraz anlatırmısın parca seklindemiydi yoksa seninkide daha oluşmamışmıydı biraz bahsedersen sevinirim sağol..

merhaba bende 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.
bizim istemeden korunduğumuz bir zamanda olmuştu.kontrole gitmeme 2 gün kala kahverengi kırmızı lekeler gelmeye başladı. hemen doktora gittim betahcg ye bakıldı dusme olmuştu kımyasal gebelık olduğu anlasıldı. kahverengı lekelenme daha sonra adet kanamasına donustu. ve deger 0 landı. bunu bırcok kısı yasıyormus ama pek farkına varmıyormus bende zaten cok tesadüfi öğrendim.
gebe kalmaya engel deilmiş ama bebek düşünüyorsan güzelce bi kontrol ol önce derim. benim bu olaydan sonra bir takım sorunlar oluştu. onları çözmeye çalışıyorum.
umarım istediğin zaman bebek sahibi olursun.

kızlar merhaba bende sizdenım gecen hafta buyuk bır sevıncler hamıle oldugumu ogrendım adetim 1 gün geçmişti evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen gidip kanda gebelik testi yaptırdım 44 cıktı sevındım doktora gıttım evet hamılesın ama cok basındasın 2gunde bır kan degerıne baktır dedı baktırdım 4 gun boyunca duzenlı bır sekılde arttı fakat pazartesi sabaha karsı kahverengı bır leke geldı gece bısey yapamadım tabı sabahı bekledım buarada wcye gıttıgımde kırmızı kan gelmeye basladı sadece wcde gelıyodu sabah hemen doktora gıttım yıne kan testı yaptı ve degerım dusmustu cmtsı 222 iken pztsı 137 olmustu düşük dedi doktorlar 2 gundur hıcbır sancım cok fazla kanamam yoktu bugun kanamam cogaldı ve yogunlastı ayrıca gercek adet sansıcı gıbı sancım başladı. insan cok kotu oluyo heveslenıyo 1 hafta boyunca hamıleyım dıye sevındım ama sevıncım sadece tam 1 hafta surdu kısmet degılmıs cok uzuldum ama sunada sevındım demekkı esımdede bendede sorun yokmus hamıle kalabılıyomusuz bunu dusunup sevınelım kızlar. bu ay olmadı baska aylara ınsallah.

geçmiş olsun karakız. tabiki allah sağlıkla sıhhatle versin inşallah. insan elinde olmadan çok üzülüyor ama yapıck bişey yok hayırlısı olsun demekten başka.

geçmiş olsun karakız. tabiki allah sağlıkla sıhhatle versin inşallah. insan elinde olmadan çok üzülüyor ama yapıck bişey yok hayırlısı olsun demekten başka.

sende kimyasal gebelik geçirdim demişsin canım önceki yazında pekı kanaman kac gun surdu bırde degerım sıfırlandı demıssın kanaman bıtınce doktora gıttın tekrardan mı ölçtü doktor orayı anlıyamadım benım dusunce bır daha olcturmedım sadece bu kanamam bıtsın doktora gıdıcem hanı tam neden oldugunu ogrenmek ıcın korunmak gerekırmı hemen hamıle kalınırmı herkes bırsey dıyo cunku senın doktorun korun dedımı buarada?

merhaba ben de geçen hafta kimyasal gebelik yaşayanlardanım. 8 yıl önce dış gebelik geçirmiştim. geçtiğimiz nisan ayında da bebeğimin kabli durdu. ne hissedeceğimi bilmiyorum. yarın doktora kontrole gideceğim.

arkadaşlar merhaba, kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar doktor size belirli bir zaman korunmanızı önerdi mi ve kim. gebeliğin neden oluştuğunu bilen var mı? perşembe günü rahim filmi çektireceğim öndan sonra teşhis koyacakmış doktor bu arada polikistik over hasatalığından şüpheleniyor.

teşekkür ederim nesli. seninki nasıl olmustu biraz anlatırmısın parca seklindemiydi yoksa seninkide daha oluşmamışmıydı biraz bahsedersen sevinirim sağol..

arkadaşım zaten bi şekilde gebelik başlangıcı yumurta ve sperm dölleniyo fakat rahime tutunamadan düşüyo benim değer 27 falan çıkmıştı sonra düşmeye başlıyo ama en azından hamile kalabiliyosun bence çalışmalara devam et yakın zamanda yakalarsınız bebişi normal kanamaydı parça falan değildi rahat ol stres yapma :olmaz:

arkadaşlar benim adet 26sında ama kendimi hamile gibi hissediyorum.
sizce öyle bir durum varsa şu an yolculuk yapmak denize girmek yüzmek zararlı olur mu.
daha önce bir düşük olmuştu yani kimyasal gebelik dediklerinden.

kızlar 9 agustosta kımyasal gebelık yasadım dun doktoruma kontrole gıttım hersey normal dedı kafana sakın takma dedı heray uc bayandan bırınde oluyo bu dedı kımı fark edıyo kımı fark etmıyo dedı bana korunmanada gerek yok dedı bende kararsız kaldım sımdı ne yapıyım degerlendırıyımmı bu ayı yoksa bu ay aramı versek?

--------------------------------------------------------------------------------

ben en son 10 temmuzda adet görmüştüm.13 ağustosta yaptığım idrar tahlilinde pozitif çıktı.17'sinde önce kahverengi leke sonra kanamam gelmeye başladı.aynı gün doktora gittik.dr.bey ultrasonda gördüğünün bebek keseside,kan pıhtısı da olabileceğini söyledi.düşük yapıyor olabileceğimi belirtti.o günkü idrar tahlilinde gebelik negatif çıktı.kan tahlili sonuçlarını ise dün yani 23 ağustosta aldık.dr.kanda hamilelik göründüğünü söyledi.Bhcg değeri o zaman 264,6 idi.yapılan idrar tahlilinde ise şüpheli pozitif çıktı.26 ağustos perşembe günü gidip tekrar Bhcg sonuçlarını alacağız.siz dehamileliğinizde böyle şeyler yaşadınız mı?ümidimi kaybetmiyorum.Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

bu ay kendimi hamile gibi hissediyor ve belirtilerini yaşıyordum.ancak beklenen adetten 2 gün önce oldum.
ancak diğer adetlerim gibi değil,normalde sadece ilk gün yoğun olur benim ama bu 3.gün hala çok yoğun ve kalıp kalıp geliyor sürekli ped değiştiriyorum.
yoksa kimyasal gebelikmi acaba.

arkadaşlar sadece bir kere korunmadık,ve o ay hamile kalmışım.midem bulanıyordu,sürekli uyuyordum ve çok unutkan olmuştum ama adetim gecikmediğinden önemsemedim.3 gün gecikince kan tahlili yaptırdım betahcg 86 çıktı dr umutlu konuşmadı 2 gün sonra k.rengi leke ve az kanama başladı tekrar betahcg bakıldı 226ydı ve yeterli değildi dr um düşük başlamış dedi çok üzüldüm sonrası malum işte...ama drum korunmana gerek yok dedi bi sorun yok olağan bi durum dedi.bebek istiyorum ama önce sigaradan kurtulmak lazım,allah dileyen herkese hayırlı evlatlar versin

Back
X