• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef ailemden nefret ediyorum :(

Abin bu yaşa kadar gelip çoluk çocuk yaptığı halde çalışmıyorsa daha da çalışmaz. Yazık gencecik insandır muhtemelen hayatı bomboş
Benim abimde öyle. Henüz 26 yaşında ama çalışmak istemiyor
Bilmiyorum, ben kız halimle aileme yük olmak istemiyorum. Bunun için kafamı derslere gömdüm yeter ki kpss kazanayım
Hem kendi güvencem olsun hem onlar rahat etsin
Abin muhtemelen onlar ölünce de mal varlığı kendine kalacak diye hesap ediyor
Ev var nasılsa ee her istediği de padişah gibi önüne geliyor niye çalışsın ki?
Suçlu o değil ailen, ailem
Kapının önünde bulacaklar kendini ki görecekler dünya kaç bucak:47:

Abin bu yaşa kadar gelip çoluk çocuk yaptığı halde çalışmıyorsa daha da çalışmaz. Yazık gencecik insandır muhtemelen hayatı bomboş
Benim abimde öyle. Henüz 26 yaşında ama çalışmak istemiyor
Bilmiyorum, ben kız halimle aileme yük olmak istemiyorum. Bunun için kafamı derslere gömdüm yeter ki kpss kazanayım
Hem kendi güvencem olsun hem onlar rahat etsin
Abin muhtemelen onlar ölünce de mal varlığı kendine kalacak diye hesap ediyor
Ev var nasılsa ee her istediği de padişah gibi önüne geliyor niye çalışsın ki?
Suçlu o değil ailen, ailem
Kapının önünde bulacaklar kendini ki görecekler dünya kaç bucak:47:

Evet 27 yasinda abim.
Alisti artik kimsede bisey demiyor calismasina gerek yok diye dusunuyor.
Bunca olanlara ragmen yasanilanlara bakiyorum her suc bende basliyor bende bitiyor gunah kecisiyim.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bence bu isi çözecek tek şey "calismak" ise girin kendinize ortam kazanin zaten evde de az bulunursunuz böylece onlardan ayri bir yasam surersiniz..

Evde bir ton insan hepsinin ayri ayri sorunlari kim olsa rahat edemez

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Sorunlarini elbette ki anliyorum dinliyorum cozum bulmaya calisiyorum morali bozuk gorsem neyin var ne oldu derim konussun ki rahatlasin isterim.
Ama bana kimse sormaz nasilsin diye!
Calisirkende boyleydi calismazkende isten geldigimde sanki tartismak icin beni bekliyorlar suclu ben oluyorum sirf gercekleri soyledigim icin onlarin duymak istedigini degil gordugumu soyledigim icin haksiz oluyorum.
Aileyl bireyleri bir arada gormek imkansiz ayni sofraya otursak illa tartisma cikiyor sadece bu yuzden kafami tabaga gomup yemek yiyorum ki kimse bana bisey demesin ustume gelmesinler diye.
Cunku onlara ters gelen hersey benim dogrularimdi.

Evet her sorunda ustume gelerek beni sorunlu biri haline getirdiler.
Keske dediginiz gibi olsaydi ama maalesef oyle degil.
Cogu zaman sucu kendimde ariyorum yaptigim hatalardan ders aliyorum ama yok yaptigim seylere ragmen bu durumda olmayi kabullenemiyorum.uzuntum bu yuzden

anladım canım
sanırım bekarsın..
şuan senin için hiç bişey ifade etmiyecek belki ama
inanır mısın insan deliler gibi aşık oldugu biriyle bile evlenip, o baba ocağını terk edince
kavgasını gürültüsünü lafı sözü mumla arıyor
şimdi bu stresi çekeceksin belki yıllar sonra aman neydiki zorum diyeceksin

anladım canım
sanırım bekarsın..
şuan senin için hiç bişey ifade etmiyecek belki ama
inanır mısın insan deliler gibi aşık oldugu biriyle bile evlenip, o baba ocağını terk edince
kavgasını gürültüsünü lafı sözü mumla arıyor
şimdi bu stresi çekeceksin belki yıllar sonra aman neydiki zorum diyeceksin

Hersey kismet hep hayirlisini istiyorum.

Hayata çok dar pencereden baktıkları için seni anlamaları mümkün değil.
Kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Ne yaparsan yap seni olduğun gibi değil,
görmek istediği gibi görecekler.

Ne yazık ki Allah bazen evladı aileye sınav olarak gönderir bazende evladin sınavı o aileye dusmektir hayatta sadece ve sadece kendine güven canım benimde maalesef aile kavramı tahayyulerimi hiç ama hiç karşılamayan bir ailem var oturup bununla üzülmek sadece kendimize zarar kimseyi silip atmadan her ilişkiyi olağan seyrinde tutarak kendi rotamizi çizmek zorundayız sen bu durumu avantaja donustur ve ailesi tarafından çokça pohpohlanip gerçek hayatla burun buruna gelince sudan çıkmış balığa dönen insanlar gibi olmadığın için sukret her güçlü aile bağı olan insanlar bu durumda olmuyor ama bizim gibi aile hayatında farklı durumlar yaşayanlar bu boyuttan bakarak motive olmak zorundadır

Back
X