Maalesef gebelik kesesi hala görünmedi :( dış gebelik olabilirmiş:.(

cnm topiğini yeni gördüm, hiç endişelenme bende gecen hafta 5 haftalıkken gittim gözükmedi benim hesaplamama göre bu hafta 6. haftaya gircektik ama dr bugün 4 hafta 5 günlük dedi anlıycan hesaplar birbirini tutmuyor, seninkide benimki gibi gec döllenme olabilir, bak gecen gittiğimde bende göremedim, hcg değerinde cok güzel ayrıca, canını hiç sıkma, bebişide strese sokma, allahın izniyle göreceksin keseyi sakın sıkma canını..

canım inşallah öyledir... işte benzer olunca korktum bir an... bi de benim geçen yıl bir düşüğüm olmuştu onda adetim iki gün gecikti test yaptım sonra dr gittim ve kese hemen gözüktü.... bu seferde gözükmeyince korktum.... ay inşallah allah sana en kısa zamanda güzel bir gebelik verin opuyorumnanaktan yahu bir den içimden geldi hatta cümlenin içinde yazdım sonra sildim ama içimde kalmasın yazayım senin kızın olacak bence inşallah olur en kısa zamanda opuyorumnanaktan

duyguby canım inşallah bebişlerimizi görüncede burda paylaşırız birlikte madem aynı zamandaymışız.... topikte bu şekilde devam eder... kötü haberler ve beklentiler hep güzel haber ve beklentilere döner inşallah :CüvCüv: :Saruboceq:

canım içini ferah tut.keseyi gördüğünde niye bu kadar stres yaptım diye kızarsın kendine.biz bayanlar böyleyiz en ufak şeyde hep olumsuz düşünüyoruz.bu arada kızın olacak demişsinya bende yazmadan edemedim 3 yıllık evliyim evliliğimin ilk gününden beri çevremdekiler hep senin kızın olacak diyor.bizde 8 aydır bebiş istiyorduk böyle oldu.inşallah sağlıklı sıhhatli olurda kız erkek farketmez.allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.

aayyy evet tatlım ya senin içine doğan çıkıyor.bu seferde çıksın inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

i
evet tatlım irtibatı koparmayalım.insallah guzel haberlerle devam eder dediğin gibi.

canım peki doktor neye göre hesapladı.ben son adet tarihime göre hesapladım.Oda 22 hazirandı.seninle zamanlarımız yakın.peki senin son adet tarihin neydi .Bu arada senin için herseyin yolunda olmasına cooook sevindim.bende canımı sıkmamaya çalışıuyorum ama kafamdan hiç gitmiyor..

canım benim son adet tarihim 18 hazirandı daha bugün gözüktü kese, endişelenme ben gecen hafta gittiğimde gözükmedi, hesaplamayı kesenin boyutuna göre yapıyolar kaç mm cıkarsa ona 30 ekleyip sanırım 7 ye bölünüyomuş ordan kaç haftalık olduğun cıkıyor , ama onlar ne bide gelişimine göre bakıyolar kaç haftalık olduğuna..benimki geç döllenmeymiş..

aaaa canım o zaman senin 5+4 ken belli olmuş o zaman benimde sat tarihim 23 haziran inşallah haftaya çarşamba falan belli olur..... allah tamamına erdirsin hepimizinkini :Saruboceq: :Saruboceq:

aaaa canım o zaman senin 5+4 ken belli olmuş o zaman benimde sat tarihim 23 haziran inşallah haftaya çarşamba falan belli olur..... allah tamamına erdirsin hepimizinkini :Saruboceq: :Saruboceq:

benimki benim hesaba göre yaklaşık 6 haftalık , dr hesabına göre yaklaşık 5 haftalık, benim hcg başlarda cok az artış gösterdi ondan gec gördük herhalde senin kac hcg, bence senin en gec cumartesi gibi gözükğr kese..

canım benim 83.05 çıktı adet gecikmesinin ilk günü yaptım..... nasıl sence senin kaçtı :uhm:

canım benim 83.05 çıktı adet gecikmesinin ilk günü yaptım..... nasıl sence senin kaçtı :uhm:

benim adetten 2 gün sonraki hcg değerim 149 du cnm,iki gün sonra tekrar hastaneye gittik orda 120 gibi cıktı, daha sonra aynı gün baska hastaneye gittik 513 cıktı, hep 2 ye katladı yani..ama gebelik haftama göre biraz düşük seyretti hep, ondan gec gördük sanırım..

canlarım,ben daha foruma yeni bakabildim bugun.Dun o kadar cok hastalıkla uğrastımki.Miyalji sebebiyle kaslarım sıkıştı nefessiz kaldım.Bu klimaların gözü körolsun :))
daha sonra hazır hastaneye gitmişken,bir kan değeri yaptırayım dedim.Biliyosunuz kese falan yoktu ortada.Kan değerim salı gunu 1200du.Dun sonucu bir aldım(yani perşembe gunu) 5600..Nasıl korktum bilemezsiniz.dıs gebelikte fazla arttığını biliyordum.Hemen baska bir doktora acil muayene olmak için sıra aldım.korkudan ağlayarak girdim odaya.Ultrasona girdim.Ve kese nihayet görundu.en azından dıs gebelik ihtimalide ortadan kalktı.Ama...
bu sefer de bu doktor rahmimde bir şekil bozukluğu olduğunu söyledi.bu düşüğe sebep olabilirmiş.Ayrıca kesenin yanında baska birşeyde var,kanamada olabilir dedi.Kızlar kafayı yemek üzereyim,her gidişimde bir olumsuzluk oluyor.Ama artık takmayacağım.taktıklarımda hep boşa stres yapmıştım.yanlız bu değer neden bu kadar artttı hala bilmiyorum,doktorada sormayı unuttum.fikri olan yada bilen varsa söylerse çok sevinirim.

gelevera canım dur bi,neden düşük yaptığını söyledin.Baska bir problemmi oldu peki.Bak ben daha dun gördum keseyi ve 6mm.çoook kucuk yani.ve diğer doktor onu görememişti.Sanırım kullanılan aletlerde cok önemli.napptın bu arada tekrar doktora falan gittin mi canım,haber ver kendinden..

duyguby hadi gözün aydin insallah tamamina erdirir sag salim alirsin bebisini kucagina. Ben bu forumlari okurken doktorlara ciddi kizmaya basladim. Ya ne cok konusuyorlar karsindaki hamile kadin ilk 3 ay psikoloji diye biseyi yok zaten ne oldugunu bilmedigi seyler söylemenin ne anlami var. En iyisi hamile kalmaya niyetlendiginizde önce cok iyi bir arastirma yapin doktorunuz iyi olsun.Kesin bilmedigi konular hakkinda neden görüsü hamile kadina belirtirlereki sacmalik .Duyguby hic dert etme bence sorun sende bebeginde diil karsina tuhaf doktorlar cikmis öyle cokki onlardanda.

tatlım dediklerin hep çıkıyor,şimdide tahmin yapmanı istiyorum sendenn :)) neden arttı bu değer bu kadar yahu????

canım benim çok haklısın gercekten.yuvarlak konusmalarından bıktım zaten.Allahtan keseyi görduk yoksa ben komalarda olurdum şimdi?Ve forumda okuyup öğrendiklerimle ve sizlerinde desteğiyle zaten moralim duzeliyor..dert etmiyorum tatlım,ama dun nasıl korktum bir bilsem.ellerim 45 dakika titredi,geçmedi bi turlu :)

tatlım dediklerin hep çıkıyor,şimdide tahmin yapmanı istiyorum sendenn :)) neden arttı bu değer bu kadar yahu????

Duygucum bak hamileliğin sağlıklı bir hamilelik sen bu kadar üzerine gidersen stresten bebeği kaybedersin, rahat bırak kendini, normal bir hamilelikte bhcg değerleri en az ikiye katlar, eeee seninki de 2 katından fazlaya katlamış bu çok iyi, benim değerlerim de 4 ve 5e katlamıştı doktorum çok iyi demişti, bebiş sana inat büyüyor, bırak endişeleri artık, kesenin yanında görülen ya başka bir kese olabilir, ya kanama odağı olabilir eğer kanama odağı ise progesteron kullan, bol bol dinlen ve bol bol su iç, ben bu bebeği hayırlısıyla doğurucam diye düşün ve dua et. İçindeki minnoş sağlıklı, herşey yolunda tamam mı tatlım?alkisalkisalkis

canım benim ya sen nasıl bir meleksin böyle.Ne zaman yazdıklarını okusam kalbim ferahlıyor.Ay ben ne bileyim 3e 4e katlanmıyor sanıyordum.İllaki 2 olacak yani.Ohhh bu sıkıntıyıda attım içimden.İyiki varsın,iyiki varsınız hepiniz..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebiş sana inat büyüyor demişsin ya ayy nasıl guldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tekrar teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…