Maalesef gebelik kesesi hala görünmedi :( dış gebelik olabilirmiş:.(

duygucum gözün aydın bak sana söylemiştim olumsuz giden birsey yok diye, değerinde cok güzel çıkmış, kesenin boyu falanda iyi olumsuz düşünme ok,

ya seni korkutkmak yada üzmek istemem ama ben bir kez mol gebelik ğeçirdim mol gebelikde hcg cok hızlı yükseliyo ve rahimde üzüm tanesi seklinde kistler oluşmaya başlıyo bu gebelikdede kese yerine faklı şeyler gözlenebiliyo rahimde sen iyi bir devlet hastanesine git bence ya tabi bu ihtimal böyledir demiyoruz yani

canım ben bugun tekrar doktora gittim.Bu 3.doktorum.Kese normal görundu,hemde karından.1 adet baska bir kanama vs de yok canım.Dediğin benimde aklıma gelmişti,hatta araştırmıştım.ama çok şükür cıkmadı.Yinede uyarın için çok saol.Sanada geçmiş olsun...

sevindim cok geçmiş olsun:lepi:

herekese merhaba arkadaşlar gelevera senin adına çok üzüldüm ama metin ol tatlım lütfen herşeyde bi hayır vardır güçlü ol bak gör tez zamanda tekrar hamiş haberini alcaz senin hem de süper bi gebelik doğum ve bebiş olcak bak gör tatlım

kızlar çok kötü durumdayım. son adetim kasım 28 di.aralık adetim geçince test taptım pozitifti. kan testinde 106 çıktı. ertesi gün aşırı ağrıyla acile gitti. değer 93 çıktı. ertesi gün tekrar gitti. 309 çıktı. sonra aynı gün akşamı 237 ve bi kaç saat sonrasıda 336 çıktı. ve dün tekrar yapıtrdım 516 göründü. yarın ve cuma yine yaptırıcam dış gebelikten şüpeleniyo doktor (( napıcam ben kızlar bunu ameliyatsız haplarla tedavisini olan varmı çok korkuyorum ((

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah

Canım Dış Gebelik topiğine bak istersen. Adı M ile başlayan bir hap var, düşük doz kemoterapi. Bu hapla tedavi ediliyor dış gebelik. Bir arkadaşım bununla tedavi oldu, değerleri sıfırlandı ve tüpünü kurtardı çok şükür. Ama iyi bir üniversite hastanesinin doktoruna git mutlaka. Bu hapın çok bi yan etkisi yok yalnız gebelik bittikten sonra 1-2 ay korunma veriyor doktor. Allah yardımcın olsun.

evet canım kanser ilacını çok düşük dozda kullanarak cerrahi müdahaleye gerek kalmadan tedavi ediyorlar. ama gebelik kesesinin yeri ve büyüklüğü önemli. yani herkese bu şekilde tedavi uygulamıyorlar.

çok sğln kızlar. ama bende kese de yok değerler çok acayip. yani ben yarın doktorula konuşayım bunu bi kadın doğumcu yapamayıp üniversiteye mi sevk etmek zorundalar. rabbim yardımcım olsun düşmanıma bile bunu yaşatmasın inşallah

Kızlar bı bakarmisiniz çok kötüyüm ya bugün 4+2 günlük olduk bebegimle ama dün doktora gittim karından ultrasonla bakıldı kesen görünmedi transferimden 9 gün sonra test yaptım 327 çıktı sonra 11.gun tekrar yaptırdım 910 çıktı çok korkuyorum kimyasal ya da dış gebelik olabilirmi bide dün gittiğim doktorun ultrason makinası çok çok eskiydi halen siyah beyaz idi cevaplarsaniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…