Maalesef...

Simya1982

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
11
1
1
42
Merhaba daha önce yazmıştım spirelle gebe kaldım diye,6+6 haftalık hamileydim ama sağlık sorunlarım,kullandığım ilaçlar, spirel herşeyi kafama taktım,ya bebek sağlıklı değilse bu kadar ilaç kullandım birşey olmusmudur falan aşırı kafaya taktım ve istemiyor dum.Gece namaz kıldım dua ettim, Allah'ım eğer bu çocuk dünyaya gelecekse bana sevgisini ver ve vesveseden kurtar,ya da beni bu sıkıntıdan feraha çıkar dedim,yatağa gider gitmez kanama başladı.hastaneye koştuk,düşük başlamış,iğne serum bizi il.merkeze sevkettiler.Orda doktor bebek tehlikeli bir yerde spireli alsak bile düşebilir dedi,kesenin etrafında kanamn var dedi.Mantikli olan kürtaj,bizim için anne sağlığı önemli dedi,kürtaj oldum.Ama o günden beri çok kötüyüm çok vicdan azabı çekiyorum,spirel alınsaydı belki de düşmezdi, istemiyorum diye çok stres yaptım belkide o yüzden kanama başladı hep kendimi sucluyorum.Birde o gece dua ettim Allah bana ne demek istedi kanama başladı, parçalar düştü ama bebek düşmemişti çok riskliydi ama düşmemişti.Psikolojim çok bozuldu,o kanamadan ve lavaboda düşen parçalardan çok korktum bebek düştü sandım bilmiyorum sağlıklı düşünemedim,günaha girdim belki.doktorda öyle konuşunca kürtaj oldum.Allah kimselere yaşatmasın,Benim günahım affolur mu

Sizin ne suçunuz var ne günahıniz var. Kendiliğinden olan bir düşük ve zorunlu bir kürtaj. Eğer ömrü olsaydı yaşardı zaten demek ki ömrü yokmuş kendinize haksızlık etmeyin.

Sizin ne suçunuz var ne günahıniz var. Kendiliğinden olan bir düşük ve zorunlu bir kürtaj. Eğer ömrü olsaydı yaşardı zaten demek ki ömrü yokmuş kendinize haksızlık etmeyin.
Ben de istememiştim baştan beri,şimdi ne kadar üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…