Merhabalar kizlar.. Ben bundan yaklasik 6 ay önce sozlendim mezun oldugumda evlenecegiz Allah kismet ederse. Uzun süredir birlikteyiz zaten.. Ailem bu birliktelikten çok istekli değiller, farklı şehirlerdetiz,o lise terk ben üniversitede okuyorum akademisyenlik için cabalayacagim vs. Onlar maaş farkini filan bahane etmeye calisiyorlar cevremdeki herkes o kadar çok şey söyledi ki artik icime bi şüphe düştü. Şimdiye kadar aramizda boyle bi sorun olmadi,kendini çok geliştirmiş kültürlü biri okumayo arastirmayi sever,güncel olayları takip eder sürekli benimle paylasir ama gelgelelim aldiği maaş 1700 sirf bu yüzden ailem burun kiviriyor. İleride sorun yasarsiniz diyorlar.. Özellikle eşindenyuksek maas alan bayanların yorumlarini bekliyorum. Lütfen bana fikir verin kizlar kafami karistirdilar
Merhabalar kizlar.. Ben bundan yaklasik 6 ay önce sozlendim mezun oldugumda evlenecegiz Allah kismet ederse. Uzun süredir birlikteyiz zaten.. Ailem bu birliktelikten çok istekli değiller, farklı şehirlerdetiz,o lise terk ben üniversitede okuyorum akademisyenlik için cabalayacagim vs. Onlar maaş farkini filan bahane etmeye calisiyorlar cevremdeki herkes o kadar çok şey söyledi ki artik icime bi şüphe düştü. Şimdiye kadar aramizda boyle bi sorun olmadi,kendini çok geliştirmiş kültürlü biri okumayo arastirmayi sever,güncel olayları takip eder sürekli benimle paylasir ama gelgelelim aldiği maaş 1700 sirf bu yüzden ailem burun kiviriyor. İleride sorun yasarsiniz diyorlar.. Özellikle eşindenyuksek maas alan bayanların yorumlarini bekliyorum. Lütfen bana fikir verin kizlar kafami karistirdilar
Niye liseyi bitirmemiş.. ilerde bu çok sorun olur.. erkek olup da okumamış insanları anlayamıyorum, sağlıksal sorunları yoksa eğer..
Ailene katılıyorum canım, sadece maaş farkı yüzünden değil, eğitim durumu yüzünden de ilerde sorun yaşama ihtimalin yüksek..
Niye liseyi bitirmemiş.. ilerde bu çok sorun olur.. erkek olup da okumamış insanları anlayamıyorum, sağlıksal sorunları yoksa eğer..
Ailene katılıyorum canım, sadece maaş farkı yüzünden değil, eğitim durumu yüzünden de ilerde sorun yaşama ihtimalin yüksek..
Pardon siz ne kadar alıyorsunuz ki akademisyenlik için çabalayacağım demişsiniz. Yani daha değilsiniz, ki akademisyenlerde öyle çok para almıyor
akademisyenlik nedir nekadar alır bilmiyorum ama bende lisans mezunuyum yüksek lisans yapıyorum ve eşimden yüksek maaş alıyorum ben 2.800 eşim 2.200 alıyo aramızda hiçte sorun olmuyo ailemde hiç burun kıvırmadı ama hepsinin başı dik tabiki babam herzaman ben kızımı kimseye muhtaç olmasın diye okuttum derzaten gelirler ortak yere dökülüyo bilmiyorum ama hiç sorun olmadı 3 yıllık evliyim bugüne kadar
sizin elinize gecen bi maas bile yok. bu neyin plani ben anlamadim. bi mezun olun mesleginizi elinize alin. hicbi sey belli olmaz. allah burun kivrilan 1700e muhtac etmesin de..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben esimden yuksek maas aliyorum hatta iki kati kadar.. Avukatim ve Mühendis ve esimde avukat. Maas farki onemsiz herseyini paylasiyorsun para hic kalir. Ancak lise terk olmasi sorun gibi geldi bana düşün biraz derim:44:
Allah mutlulugunuzu arttirsin :) dört gözle bekledigim cevapti :)
Canm eğer beni dikkate alırsan ve en azından evlilik süresini biraz uzatırsan zamanla görmş olursun..benim sorunlarımda bunun en iyi örneğini görebilirsin..ben öğretmenm yurtdışı eğitim, en güzel üni de mezun, 2 üni okumuş biriyim..hiç dillendirmedm..gezdim olrk anlattım tabi.. eşim üni terk..
ama şu anda egosu tavan yapmış statü olarak ondan yükseğim ama her seferinde beni ezmeye çalışıyor, eziyor psikolojik olark, kuş beyinli vs gibi saygısız söylemlerde bulunarak..eğer bir şansım daha olsaydı bırak kendimedenk olmasını ailemin ailesine bile denk, onların bile gelir düzeyine, görüşüne aynı insanı seçerdim..
ben cok pişmanın şu anda...
aminnn canmcım darısı sana olsun inşallahbu arada nişanlın kamu çalışanımı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?