:26::26::26:
eşim lise mezunu, ben yüksek lisans yapıyorum, eşimi tanıştırdım hocalarımla falan, gayet olumlu tepkiler oldu ama umarım dediğiniz durum ilerde başımıza gelmez.
ben eşimin işinden hiç utanmadım, umarım o da benim mesleğimden rahatsız olmaz..
Lisans mezunuyum 3 dil biliyorum ve yarin 1400 lira maas ile ilk isime baslayacagim :) Gerci bu benim ilk isim. Aslinda lise terk birine gore iyi bir is ve maasi var.Ama yine de bari liseyi bitirse. Soyleseniz yanlis anlar mi sizi acaba
Devrik cümle mi? :) Ben lisans mezunuyum.O lise terk( konu sahibinin sozlusu) ve O yanlis anlar mi? ( Yine konu sahibinin sozlusu)Devrik cümle kim yanlış anlar mı? Kim lise kim lisans mezunu?
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar kizlar.. Ben bundan yaklasik 6 ay önce sozlendim mezun oldugumda evlenecegiz Allah kismet ederse. Uzun süredir birlikteyiz zaten.. Ailem bu birliktelikten çok istekli değiller, farklı şehirlerdetiz,o lise terk ben üniversitede okuyorum akademisyenlik için cabalayacagim vs. Onlar maaş farkini filan bahane etmeye calisiyorlar cevremdeki herkes o kadar çok şey söyledi ki artik icime bi şüphe düştü. Şimdiye kadar aramizda boyle bi sorun olmadi,kendini çok geliştirmiş kültürlü biri okumayo arastirmayi sever,güncel olayları takip eder sürekli benimle paylasir ama gelgelelim aldiği maaş 1700 sirf bu yüzden ailem burun kiviriyor. İleride sorun yasarsiniz diyorlar.. Özellikle eşindenyuksek maas alan bayanların yorumlarini bekliyorum. Lütfen bana fikir verin kizlar kafami karistirdilar
Merhabalar kizlar.. Ben bundan yaklasik 6 ay önce sozlendim mezun oldugumda evlenecegiz Allah kismet ederse. Uzun süredir birlikteyiz zaten.. Ailem bu birliktelikten çok istekli değiller, farklı şehirlerdetiz,o lise terk ben üniversitede okuyorum akademisyenlik için cabalayacagim vs. Onlar maaş farkini filan bahane etmeye calisiyorlar cevremdeki herkes o kadar çok şey söyledi ki artik icime bi şüphe düştü. Şimdiye kadar aramizda boyle bi sorun olmadi,kendini çok geliştirmiş kültürlü biri okumayo arastirmayi sever,güncel olayları takip eder sürekli benimle paylasir ama gelgelelim aldiği maaş 1700 sirf bu yüzden ailem burun kiviriyor. İleride sorun yasarsiniz diyorlar.. Özellikle eşindenyuksek maas alan bayanların yorumlarini bekliyorum. Lütfen bana fikir verin kizlar kafami karistirdilar
lise terk bir insan 1,700 lira maaş alıyor..
iyi kazanıyormuş yine Allah bereket versin.
lise terk bir insan 1,700 lira maaş alıyor..
iyi kazanıyormuş yine Allah bereket versin.
akademisyenlik nedir nekadar alır bilmiyorum ama bende lisans mezunuyum yüksek lisans yapıyorum ve eşimden yüksek maaş alıyorum ben 2.800 eşim 2.200 alıyo aramızda hiçte sorun olmuyo ailemde hiç burun kıvırmadı ama hepsinin başı dik tabiki babam herzaman ben kızımı kimseye muhtaç olmasın diye okuttum derzaten gelirler ortak yere dökülüyo bilmiyorum ama hiç sorun olmadı 3 yıllık evliyim bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?