maaş kartım

oooo senınkısı yine ıyıymıs ben daha calısmadan eşim ve gorumcem maas kartıma göz koydu...

ggorumcenınde o lafından sonra iyi yuzune tukurmemişsin.. şimdi insallah esınle aran duzelmıstır canım..

benım eşim ailesının bir gazına geldı bundan 5ay once anlatamam... bana dediki madem maas kartını vermıyorsun bu zamana kadar sana ne masraf yaptıysam calısınca bana geri odeyeceksın!!! tamam dedım :) ne kadar nerde ne harcamam olmus hepsının lıstesını çıkardım... listeyı gosterdım aha bu kadar para oducem sana dedım noterden tasdık ettırcem hemde sana belli olmaz yıne istersin dedım :))) ama dedım bu evin kirası ve aylık abonelıkler yarıyarıya dedım yarısı sen yarısı ben oducem dedım.. olurmuymus hiç ölee seyy diiooo olur dedım bu evde tek ben kalmıyorum sonucta !! benden bu zamana kadar yaptıgım masrafın grı odemesini istemek normalde bu mu anormal dedım ;) :))
son bi ara calısma demeye basladı nıye dedım ee bana maasını vermıceksınki dedi :53: vermicem tabıkı ne sandın dedim.. ben calıssamda sen ayagını yorganına gore uzatacaksın dedım ;) öyle rahat ettım lafını duymayacam dedım :D bastan sartlarımı sundum... oda artık istemıyor benım ona masraflarımın gerı odemesını.. abasının kıskısrtmasının farkına vardı sanırım ,o gunlerı hi.ç yasanmamıs kabul edıyor...

Evlilikte senin param benim param olayı varsa orada güven yoktur. Ne demek senin maaşın, gizli hesaplar. Hayat müşterektir bence. Harcamalar, birirkimler beraberdir. Valla burdaki evlilikleri, eşleri okuyunca eşime bir kez daha aşık olasım geliyor. Karı koca bir bütündür. Arada gizlilik, çıkar olmaz.Bu siteye yaklaşık iki haftadır takılıyorum, gerçekten buralarda yazılanlar doğruysa şoklar yaşıyorum. (sadece bu konu değl, kayınvalideler, eşler vs..) Ben maaş kartımı eşime ilk aydan verdim sekiz yıldır onda. Ben sadece harcarım, o faturaları, kartları öder. Birikimleri YAPAR. Kesiinlikle birbirimize hesap sormayız. Bence şu da yanlış,: erkek harcamaları yapsın kadın parasını biriktirsin.

Maaş kartını önceden neden eşine verdin ki?
Bir evi erkek geçindirebilmeli. Herkesin maaş kartı kendinde kalmalı bence.
Hele ev ihtiyacını karısından isteyebiliyorsa bi adam aile reisiyim demesin.

Kimsenin eline maaş kartı falan vermiceksin. Kocan asgari ücretle mi çalışıyor da parayı yetiremiyor. Eğer öyleyse herşeyi ortaklaşa almanızı tavsiye ederim.
Ama eğer bir evi geçindirecek kadar durumu olduğu halde sizden para istiyorsa bence vermeyin doğru düzgün para harcamayı öğrensin.

Ayrıca eşiniz gerçekten sizi sadece para olarak görüyor. Seven erkek asla bunu yapmaz.

Son düzenleme:
Maaş kartım eşimdedir fakat her şeyimiz ortaktır.

Bundan hiç bir zaman da gocunmadım ama kart ha bende kalmış ha eşimde kalmış farketmez. Tabi burada önemli olan nokta eşin tavrı. Şayet eşimin benden gizli saklı işler yaptıgını vs duysaydım o zaman iş degişirdi.

Evlendiğimizde eşim bütün ödemeleri yapar hepsini getirir gösterir kalan para da burada derdi ben de gerek yok ben sana hesap sormuyorum ki derdim. O da olsun yine de için rahat olsun derdi. 8 yıllık evliyiz hala durum aynıdır.

benim kartım da eşimde hamile olduğum dönemde vermiştim herşeyi o hallediyordu öylece kaldı, ama ben bu durumdan rahatsız değilim zaten dünya kadar borcumuz var hepsi oraya gidiyor. Ben zaten kredi kartı kullanıyorum .

Bana saçma geliyor kızlar bu maaş kartini verme durumu.
Neden erkeğin elinde duruyorkı bütün para.
Tabii ki evde herkes elini cebine atmalı.
Benim maaşımın net nekadar olduğunu bilmez bile eşim,ama ben zaten sorumluluğumu bilirim.
Faturalari ve çocuklarımın okul taksitlerini ben öderim.
Eşımde kredi borcumuzu ve evin diğer giderlerini karşılar.
Madem kadın çalışıp para kazanabiliyor,ödemelerıde kendi yapabilir diye düşünüyorum,erkeğin organize etmesine gerek yok.

Bana saçma geliyor kızlar bu maaş kartini verme durumu.
Neden erkeğin elinde duruyorkı bütün para.
Tabii ki evde herkes elini cebine atmalı.
Benim maaşımın net nekadar olduğunu bilmez bile eşim,ama ben zaten sorumluluğumu bilirim.
Faturalari ve çocuklarımın okul taksitlerini ben öderim.
Eşımde kredi borcumuzu ve evin diğer giderlerini karşılar.
Madem kadın çalışıp para kazanabiliyor,ödemelerıde kendi yapabilir diye düşünüyorum,erkeğin organize etmesine gerek yok.

Olay sadece bütün paranın erkegin elinde olması degil ki.

İki kişiden hangisi tutumlu ise onda olması daha mantıklı. Kadın ya da erkek farketmez.

Zira bütün ödemeleri kadının yaptıgı aileler de var... Ama işin içine kirayı sen öde, elektirigi ben ödeyim vs girdi mi işin içinden çıkılmaz olur...

böyle evlilik olmaz gerçekten kadının kazandığı paraya göz diken bırakın koca olmayı erkek bile olamaz. kusura bakmayın ağır oldu biraz ama burda yazılanları okuyunca eşimin kıymetini çok daha iyi anlıyorum.

canım ne olsun bir ara kopma noktasına geldik sonra amirimiz sağ olsun girdi araya artık karışmıorum ama paralarımız nereye gidior tek tek biliyorum eşimle bereber bide Allaha havale etmiştim görümcemi allahım onlara bir dert ver beni unutsunlar demiştim çocuğu hasta oldu bir ara ameliyat oldu kolundan kist vardı benim çoçuğum hasta iken aramadılar ama ben aradım şimdi iyiyiz eşim gördü gibi ister ara ister arama ablamı dedi yani çok şükür iyiyz şimdi

sevindim senin adina....alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler dimi ama....

şu erkeklerin kart sevdasına hastayım.(görümcene ii sabretmişsin ben yolardım) hem işte evi erkek çekip çevirio para onda lmalı hem sizin paranızda gözü.bu ne perhiz bu ne lahana kapuskası.çevremde inanın çok var böyle.e siz alsanız kartı ondan olmamı? olmaz tabi o erkek.işine gelince erkek işine gelmiince hayat müşterek eşitiz.allah allah

asla eşit değiliz (aynen bunu eşimede söylüyorum) değiliz çünkü biz daaha zekiyiz daha ince hesaplar yapabiliyoruz.sezgilerimiz daha kuvvetli.tehlikeyi seziyoruz.madden değil manen düşünüyoruz.anneyiz,eşiz, evlatız, çlışanız,hoşgörülü olan sabredeniz.ve hala bir birey değiliz malesef.binlerce kez hata yaparlar bir hata yapsak kadın aklı olur.trafik kazaları olur günde 10 kere genelde dirksiyonda erkek olmasına rağmen ne zaman kadın şöför görseler bunlarda ehliyet alıolarya kırmızı kar yağacak derler.bu kdar pasif işe yaramaz kadınlardan neden medet umup tüm umutlarını karta bağlarlar anlamam

onlar güçlüler madem tek başlarınada ev geçindirebilirler.kendilerine toz kondurmayanlaraydı sözüm.dha yeni arkadaşım boşan bu sorun yüzünden.çok kızgınımmmm.kıza bide dünyanın kredisini çektirdiler:((

Back
X