- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi cakiltasi061
Daha önceki borcu nereye yaptı bu da önemli ev için alışveriş yapıyorsa zaten haberiniz olur ama kumar içki borcuysa bir an evvel bankadan öğrenmeye çalışın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PardonDaha önceden yaşadıklarımı biliyomusunuz da böyle konuşuyorsunuz pardon ? Önceden kac defa yaşadım aynı şeyi kaç borç çıkardı kaç borcunu ödedik haberiniz varmi
Çocuk gibi harcamalarını kontrol etmeniz çok yanlış.
Bunu yapan adama dövdüğümüz gibi kadına da söveriz.
İşin içinde kumar, alkol bağımlılığı, başkasına borç vs durumları yoksa adam kendine ve size harcıyor, anca yetiyordur.
Ne yapsın, almasın mı?
Bunu didik didik etmek ne kadar ayıp ya.
Fuzuli harcaması varsa uyarırsınız, ya dikkat eder ya etmez.
Borç kendi borcu, eğer kapınıza dayanırsa yardım et diye ‘ben sana demiştim’ der köşenize çekilirsiniz.
ben eşimin kart borcunun miktarını kenarda ne kadar parası olduğunu telefonunun şifresini kartlarının şifrelerini biri hariç bilmem o da benim kartıma karışmaz 10 yaşında mıyız ?evliliği yanlış anlamış bazı üyeler.Evliyim diye harcadığım her kuruşun hesabını vermem de istemem de karşı taraftanÇocuk gibi harcamalarını kontrol etmeniz çok yanlış.
Bunu yapan adama dövdüğümüz gibi kadına da söveriz.
İşin içinde kumar, alkol bağımlılığı, başkasına borç vs durumları yoksa adam kendine ve size harcıyor, anca yetiyordur.
Ne yapsın, almasın mı?
Bunu didik didik etmek ne kadar ayıp ya.
Fuzuli harcaması varsa uyarırsınız, ya dikkat eder ya etmez.
Borç kendi borcu, eğer kapınıza dayanırsa yardım et diye ‘ben sana demiştim’ der köşenize çekilirsiniz.
Pardon
Müneccim değiliz, yazsaydınız tövbe tövbe.
Rüyaya yatıp yorum yapmıyoruz, yazdıklarınıza göre yapıyoruz.
Ödemeyin, daha basit değil mi?
Ya da hayatınızda böyle çocuk gibi peşinde koşacağınız bir adamla olmayın.
Allah allah ya..
e ev kredisi de varmış maaş da tekse zaten ya yetmez ya da ucu ucuna yeter .siz de çalışın madem memnun değilsiniz harcamasındanBizde girdik ev kredisine ama değişen bişey olmadı
Doğru, ama bu konuyla alakası yok galiba bu örneğin.Ben maaş kartını kocalarına veren onlardan harçlık alan kadınlara çok kızarım.Ama erkeklerin de ezilmesine karşıyım.Bazı kadınlar istiyor ki adam akşama kadar eşek gibi çalışsın dışarda bir kahve içmesin yemek yemesin anne babasına hiç hediye vs. almasın giymesin ne kazanıyorsa eve harcasın.Ben erkek olsam kaçarım böyle bir hayattan .Kişilik haklarına aykırı
İmdada ne iddaa mı ? Eğer geliriniz varsa siz de eve bir şey harcamayın.Bakalım ne olacak öyleKart yüzünden iki gündür canım çok sıkkın eşimin harcamalari konusunda zaten sorunluyuz hep geriden geliyo bı turlu kendini duzeltemedi 2 sene oldu kredi kart borcu baya cogalmisti bı ara sonra evlenmeden benim kenarda param vardı onla ödedim 8 bine yakın o karti elinden aldım söz verdi sonra ev aldık bı kart daha aldı bankadan maaş kartında geriden geldiği için maaş alır almaz para bitmiş oluyo bakiyorum bişey alcaginda yeni karttan cekiyo şimdi onda ne yapiyo ne ediyo hiç haberim yok bana güvenmeyi ogrenceksin deyip duruyo. Kartla ilgili bişey sorsam kavga cikariyo göster neyin var ne yok güveniyim diyorum imkansız gostermiyo iki gündür boşanma derecesine geldik o kadar üzdü ki beni inşallah ondanda borç çıkmaz bu kadar sinirlendiğinde göre buyuj ihtimal imdada borç yaptı
Konuda bu detaylar yok ki.ama allah askina yani ben evli degilim ama sevgilimle ortak butcemiz var, adam surekli kredi kartina borc yapsa ben bile derim yahu gozunun onune bak zor duruma giriyorsun nereye harciyorsun diye. bunlar bir de evli ve cocuklari var. kadinin sorma hakki yok mu cidden?
adam borc yapiyor, odeyemiyor, belki bu yuzden cocugunun masraflarindan kisiyor. ki borcun ne oldugu da belli degil, maas geldigi gibi gidiyormus eksideymis. o zaman bu adamda bir sorun var yani. eger parasini yonetemiyorsa esinin sormasi kadar dogal bir sey yok bence sonucta evliler. hani adam hic sorunsuz evi idare etse kadin da onu darlasa cidden senin gibi dusunurum ama adam idare edemedigi gibi bir de sakliyor.
Durum baştan yanlış bana göre.Yalniz çok adamdı madem kadına 8 bin ödetmeseydi vaktinde.
Öyle erkeklik işine geldiği yerde olmayacak.
Konu sahibi her gün kapıya kargocu getir.
Şunu aldım ihtiyacim var bu kadar para lazım diye taciz et.
Mızmızlanırsa evine bakmayı, paranı yettirmeyi öğreneceksin dersin.
Nasıl oluyormuş görsün.
Ben telefon şifresi hariç hiçbir şey bilmem yahu, ilgilenmem de.ben eşimin kart borcunun miktarını kenarda ne kadar parası olduğunu telefonunun şifresini kartlarının şifrelerini biri hariç bilmem o da benim kartıma karışmaz 10 yaşında mıyız ?evliliği yanlış anlamış bazı üyeler.Evliyim diye harcadığım her kuruşun hesabını vermem de istemem de karşı taraftan
Konuda bu detaylar yok ki.
Borcu vardı, maaş eksiden geliyor, kendine kart almış bakıyorum ondan ödüyor vs.
Evine bakmadığı, ihtiyaç karşılamadı vs hiçbir şekilde belirtilmemiş.
Ben ilk okuduğumda alışveriş düşkünü bir adam olarak düşünüp cevap yazdım, bir zahmet konu sahibi adamın parayı ne yaptığını elbet öğrenecek.
‘kumar, alkol, başkasına yedirme’ vs diye de belirttim.
Hayat aşırı pahalı, maaşın geldiği gibi gitmesi, her ailenin eksiye düşmesi ya da borç yapması günümüzde o kadar normal ki.
Konu sahibi bana serzenişte bulunacağına doğru düzgün açıklama yapsaydı.
Bu kadar harcayıp ne alıyor? Kıyafet alsa ev dolup taşar, elektronik alsa haberiniz olur. Kumar mı oynuyor acabaKart yüzünden iki gündür canım çok sıkkın eşimin harcamalari konusunda zaten sorunluyuz hep geriden geliyo bı turlu kendini duzeltemedi 2 sene oldu kredi kart borcu baya cogalmisti bı ara sonra evlenmeden benim kenarda param vardı onla ödedim 8 bine yakın o karti elinden aldım söz verdi sonra ev aldık bı kart daha aldı bankadan maaş kartında geriden geldiği için maaş alır almaz para bitmiş oluyo bakiyorum bişey alcaginda yeni karttan cekiyo şimdi onda ne yapiyo ne ediyo hiç haberim yok bana güvenmeyi ogrenceksin deyip duruyo. Kartla ilgili bişey sorsam kavga cikariyo göster neyin var ne yok güveniyim diyorum imkansız gostermiyo iki gündür boşanma derecesine geldik o kadar üzdü ki beni inşallah ondanda borç çıkmaz bu kadar sinirlendiğinde göre buyuj ihtimal imdada borç yaptı
Bencil miyim, konu bana inandırıcı mı gelmiyor nedir, anlamadımokay ama evine harcadiklari yuzunden borca giren veya maasi yetmeyen adam neden soylemesin? hatta uste bile cikar size harciyorum vs diyerek. bir seyler sakliyor veya bir hata yapti uzerini kapatmaya calisiyor ki isi yokusa suruyor. basit denklem yani.
ki ikinci dediginde de yine adami hakli bulamiyorum cunku dedigim gibi ortalama zekadaki herkesin maasina gore borc yapmasi gerek veya ipin ucunu kacirdiysa bunu acikca konusmasi gerek ki konu sahibi ona zamaninda yardim da etmis. konu cok kisitli bence de yani belki bizim dedigimiz gibi bile degildir ama konu sahibi kendisi de bilmiyor ki nereye gittigini. senin tavrina gore de asla ogrenmemesi lazim adama sormayip. eve gelen icra kagidiyla mi ogrensin allah askina kadin borcun ne oldugunu![]()