Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de benzer şeyleri söyledim. Ama bana güvenemiyormuş, çok para harcarmışım. 4 kişiyiz ve ne kadar giderim olacak ne sen ne ben bilemeyiz. Yaşayıp görelim deyince de köpürüyor.
Size o güvenmiyorsa. Sizin de ona güvenmenizi bekleyemez. Tek kişi neredeyse iki kişilik memur maaşı istiyor. Gideri de sizin kadar olmayacak. Yatırımı çok istiyorsa dediğim gibi sizin maaşınızın yatırımını size bıraksın. Sanki trilyon maaş alınıyorda. Ben de memurum ay sonuna eksi hesap kredi kartı kira kyk ödemesi o ödemesi şu ödemesi derken maaşımdan bir şey kalmıyor. Dereyi görmeden paçaları sıvamasın.

Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.

Eşiniz adam olsa "senin masrafın çok olacak, ben sana her ay şu kadar yollarım" der.

Bu erkeklerdeki kadının maaşına konma hayali hiç bitmiyor. Al birini vur ötekine.
Kesinlikle öyle. Aynı evdeyken sıkıntı değildi ama şu an bu kadar bencilce düşünmesi beni çıldırtıyor.

Birikimi kadın yapar. Çocuklar da sizde iyice şaşırmış kocanız kendisini.
Bence de iyice saçmalamaya başladı.

Size üç çocukla yeten maaş adama tek başına yetmiyor yani. Keşke mantıklı sallasaymış. Sakın para filan yollamayın.
Mantıksız ama kabul etmiyor beyefendi.

Hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor. Ben de üstelemiyorum çünkü çocukların yanında düzgün konuşayım demez, kavga eder, bağırır çağırır. O yüzden he he deyip geçiyorum. Ayrı şehirde zaten bana karışamaz.

O çocukların bakımı, üstü basini kim halledecek? Uyaniga bak ya. Asıl sana para göndermesi lazım.

Pardon da maaş sizin maaşınız ister harcar ister birikim yaparsınız. Tek başınıza üç çocuk bakıp kira ödeyip çocukların ve evin bütün giderlerini karşılayıp bunca çaba sarf edecek sizsiniz. Müsrif olmak isterseniz de bu sizi ilgilendirir. Kendisi kira vs ödemeyecek ise nasıl parası yetmiyor? Bana kalırsa bu denklemde Müsrif olan siz değilsiniz eşiniz. Tek başına olup maaşı yemediğine göre bir düzine gereksiz harcaması var demek ki.

Siz gaz lambası ile mi aydınlanacaksınız sizin fatura giderleriniz olmayacak mı ?
Ben de aynı şeyleri söyledim. Daha neler yaşayacağım belli değil, yeni ev yeni düzen kurarken nelere ihtiyacım olacak, ne tür masraflar çıkacak belli değilken bu kadar saçmalamasına çok kızıyorum.

Yoo göndermem zaten. 3 çocuğuma anca yeter maaş. Ama kocam bana gönderir mi, emin değilim. Çünkü çok harcıyorsun deyip göndermeme ihtimali yüksek.

Benim arkadaşım var öğretmen. eşi emekli astsubay. şimdi başka bir şehirde çalışıyor.arkadasim kendi maaşını aliyor,eşinin emekli maaşını aliyor, eşinin şimdiki maaşını da alıp adama harçlık yolluyor.bir tane oğlu var o da çalışıyor.
Yani böylesi de var.
Zinhar vermeyin çocuklarla acil birseye ihtiyaç olsa ne yaparsiniz

Çok özür dileyerek merakımdan soruyorum. Öğretmen maaşları ne kadar ? Ne kadar kazancınız olacakta 10 bin TL istiyor 3 çocuğa ve yeni düzene rağmen

Hadi sizi geçtim, çocuklarını düşünmeyen adamla nasıl devam edeceksiniz?
Ben olsam boşardım, zaten şu yazdığınızı yapan biri fiilen bir aile babası gibi davranmıyor demektir. Boşanıp resmen de bitirmek en mantıklısı olurdu bence.

Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.
Eşiniz, üç evladınızın babası. Boşayın vs... diyemem. Boşanmanın da zorlukları var. Ama söyledikleri hiç mantıklı değil. Teşbihte hata olmaz, eşinizin yaptığı kedinin bacağını baştan ayırmak. Kavga etmeyin. Kötü sözler söylemeyin tabi ama para gönderemeyeceğinizi aksine paraya ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Hatta şimdiden para isteyin. Göndermenize bir alışırsa bu işin sonu gelmez. Yani 3 çocukla başka bir şehire taşınmış kadına senin masrafın daha az olur denir mi allah aşkına?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…